reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Lui tylko ze ja bardzo puchlam w tamtej ciazy i teraz juz nie licze ze mi to bedzie w takim tempie spadac.wtedy na plusie mialam 30 kg:/ i to spadlo mi momentalnie, lalo sie ze mnie, napompowana bylam. wrzuce zdjecie mojej stopy z 6/7 miesiaca z pierwszej ciazy,.znalazlam ostatnio to zdjecie na pazdzierniku
noga.jpg no wiec nie ciekawie to wygladalo naprawde. kostek zero:/jak noga slonia:baffled::zawstydzona/y:

a to z dzisiaj. pewnie ostatnie jakie tu wrzucam z tej ciazy:)
DSC01054.jpg

Mi po porodzie z Kuba zeszlo w szpitalu od razu 14:tak: fajnie by bylo jakby teraz tez tak było (pomarzyc zawsze można):-D

blond super wyglądasz:tak:

blond oj takie stópki miałam prawie 3 tygodnie. Ale nagle pogoda się zmieniła i wszystko ze mnie uciekło, nawet na ostatniej wizycie u gina -2kg. I odzyskałam stopy i kostki :)

Piękny brzuszek, ciąża Ci służy :)

Ważyłam się dzisiaj rano no i z wagą jestem na -1 czyli o kilogram mniej niż przed ciążą.
Troche puchły mi stopy pod koniec ciąży ale minimalnie. Teraz za to z każdym dniem widzę jak moje nogi pozbywają się cellulitu i wracają do normalności - nawet zaczęłam je doceniać i mi się coraz bardziej podobają:p Tak więc cieszę się, że nie mam żadnego zapasu kilogramów po ciąży, chociaż brzuch jeszcze bardzo galaretowaty i duży, jak tylko będę miała pozwolenie od lekarza na ćwiczenia to od razu się za niego wezmę, ale po cc to szykuję sie dopiero za ok 3 msce na ćwiczenia.

troszke was podczytuje ogolnie ale nei zawsze mam czas cos skrobnąc mlody chyba wie kiedy usiade sie wygodnie bo wtedy placze :-D a ja jestem zalamana myslalam ze w szpitalu zostawie z 10kg a tu dup.a bo zostaly w szpiitalu tylko 4kg z czego mlody wazyl 3700 wiec :wściekła/y: w dniu wypisu wazylam 72kg :szok: wiec do zrzucenia jeszcze z 10-11do wagi z przed ciazy, a marzy mi sie dojsc tak do 58kg bo w tej wadze czulam sie super, a wagi nie mam w domu :-D wiec pewnie wejde na wage dopiero za 6tyg jak bede miala wizyte u gina. Do tego czasu mam nadzieje ze zrzuce te kg. Pozdrawiam.:tak:

troszke was podczytuje ogolnie ale nei zawsze mam czas cos skrobnąc mlody chyba wie kiedy usiade sie wygodnie bo wtedy placze :-D a ja jestem zalamana myslalam ze w szpitalu zostawie z 10kg a tu dup.a bo zostaly w szpiitalu tylko 4kg z czego mlody wazyl 3700 wiec :wściekła/y: w dniu wypisu wazylam 72kg :szok: wiec do zrzucenia jeszcze z 10-11do wagi z przed ciazy, a marzy mi sie dojsc tak do 58kg bo w tej wadze czulam sie super, a wagi nie mam w domu :-D wiec pewnie wejde na wage dopiero za 6tyg jak bede miala wizyte u gina. Do tego czasu mam nadzieje ze zrzuce te kg. Pozdrawiam.:tak:

o matko to starsznie mało zostawiłaś w szpitalu!A gdzie łozysko, dodoatkowa krew, wody płodowe, wody zatrzymane w organiżmie?!!

reklama
Do góry