reklama
blond_20
Czarownica
Lui tylko ze ja bardzo puchlam w tamtej ciazy i teraz juz nie licze ze mi to bedzie w takim tempie spadac.wtedy na plusie mialam 30 kg:/ i to spadlo mi momentalnie, lalo sie ze mnie, napompowana bylam. wrzuce zdjecie mojej stopy z 6/7 miesiaca z pierwszej ciazy,.znalazlam ostatnio to zdjecie na pazdzierniku
no wiec nie ciekawie to wygladalo naprawde. kostek zero:/jak noga slonia
a to z dzisiaj. pewnie ostatnie jakie tu wrzucam z tej ciazy
no wiec nie ciekawie to wygladalo naprawde. kostek zero:/jak noga slonia
a to z dzisiaj. pewnie ostatnie jakie tu wrzucam z tej ciazy
december
Fanka BB :)
blond oj takie stópki miałam prawie 3 tygodnie. Ale nagle pogoda się zmieniła i wszystko ze mnie uciekło, nawet na ostatniej wizycie u gina -2kg. I odzyskałam stopy i kostki
Piękny brzuszek, ciąża Ci służy
Piękny brzuszek, ciąża Ci służy
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Ważyłam się dzisiaj rano no i z wagą jestem na -1 czyli o kilogram mniej niż przed ciążą.
Troche puchły mi stopy pod koniec ciąży ale minimalnie. Teraz za to z każdym dniem widzę jak moje nogi pozbywają się cellulitu i wracają do normalności - nawet zaczęłam je doceniać i mi się coraz bardziej podobają Tak więc cieszę się, że nie mam żadnego zapasu kilogramów po ciąży, chociaż brzuch jeszcze bardzo galaretowaty i duży, jak tylko będę miała pozwolenie od lekarza na ćwiczenia to od razu się za niego wezmę, ale po cc to szykuję sie dopiero za ok 3 msce na ćwiczenia.
Troche puchły mi stopy pod koniec ciąży ale minimalnie. Teraz za to z każdym dniem widzę jak moje nogi pozbywają się cellulitu i wracają do normalności - nawet zaczęłam je doceniać i mi się coraz bardziej podobają Tak więc cieszę się, że nie mam żadnego zapasu kilogramów po ciąży, chociaż brzuch jeszcze bardzo galaretowaty i duży, jak tylko będę miała pozwolenie od lekarza na ćwiczenia to od razu się za niego wezmę, ale po cc to szykuję sie dopiero za ok 3 msce na ćwiczenia.
troszke was podczytuje ogolnie ale nei zawsze mam czas cos skrobnąc mlody chyba wie kiedy usiade sie wygodnie bo wtedy placze a ja jestem zalamana myslalam ze w szpitalu zostawie z 10kg a tu dup.a bo zostaly w szpiitalu tylko 4kg z czego mlody wazyl 3700 wiec w dniu wypisu wazylam 72kg wiec do zrzucenia jeszcze z 10-11do wagi z przed ciazy, a marzy mi sie dojsc tak do 58kg bo w tej wadze czulam sie super, a wagi nie mam w domu wiec pewnie wejde na wage dopiero za 6tyg jak bede miala wizyte u gina. Do tego czasu mam nadzieje ze zrzuce te kg. Pozdrawiam.
troszke was podczytuje ogolnie ale nei zawsze mam czas cos skrobnąc mlody chyba wie kiedy usiade sie wygodnie bo wtedy placze a ja jestem zalamana myslalam ze w szpitalu zostawie z 10kg a tu dup.a bo zostaly w szpiitalu tylko 4kg z czego mlody wazyl 3700 wiec w dniu wypisu wazylam 72kg wiec do zrzucenia jeszcze z 10-11do wagi z przed ciazy, a marzy mi sie dojsc tak do 58kg bo w tej wadze czulam sie super, a wagi nie mam w domu wiec pewnie wejde na wage dopiero za 6tyg jak bede miala wizyte u gina. Do tego czasu mam nadzieje ze zrzuce te kg. Pozdrawiam.
o matko to starsznie mało zostawiłaś w szpitalu!A gdzie łozysko, dodoatkowa krew, wody płodowe, wody zatrzymane w organiżmie?!!
reklama
Podziel się: