reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Avo bo Twoj to bedzie pewnie najlepiej wygladal po porodzie:-pbo dzieki temu ze nie jest wielki to Ci sie skora pewnie tak nie rozciagnela i szybko wroci do siebie:) ja to wrzuce ale pewnie zanim zdjecie zrobie obwiaze sie na ten czas bandazem zeby ladniej bylo hehehe:rofl2:

Avo bo Twoj to bedzie pewnie najlepiej wygladal po porodzie:-pbo dzieki temu ze nie jest wielki to Ci sie skora pewnie tak nie rozciagnela i szybko wroci do siebie:) ja to wrzuce ale pewnie zanim zdjecie zrobie obwiaze sie na ten czas bandazem zeby ladniej bylo hehehe:rofl2:

no pewnie będzie przepiękny- hehehehehehe

a jak wagowo Kamilka?Pewnie jestes na minusie, co? W ogole dziewczyny meldowac ile przytyłyście w ciąży i ile juz macie mniej:)

Rysica- dzia, ale nie martw sie Ty tez bedziesz seksi mamuska, kto wie moze po tej ciazy bedzie inaczej i uda sie szybciej zrzucic, i tak jak pisze Polaa wszystko w swoim czasie :tak:
Ninuszka- sliczna sesje, brzusio piekny
Polaa- jaki Ty masz maly ten brzuszek, moj przy Twoim jest OGROMNY, i tak urosl strasznie od kwietnia nawet nie wiem kiedy :eek:
Paulina- a u Was jeszcze tak cieplutko? brzusio zgrabniutki, nozki rowniez :tak:

Ostanie pogwizdy przed jesienną pogodą na drugi dzień zaczęło lać i tak jest do tej pory.Nie trudno o przeziębienie a już najgorzej jak ktoś odczuwa w kościach zmianę pogody tak jak Ja.

no pewnie będzie przepiękny- hehehehehehe

a jak wagowo Kamilka?Pewnie jestes na minusie, co? W ogole dziewczyny meldowac ile przytyłyście w ciąży i ile juz macie mniej:)

zostalo mi 2 kg na plusie ale mysle ze to przez cyce napompowane mlekiem ze az tryskają :p i jeszcze macica nie obkurczyla mi sie do konca wiec pewnie za jakies 2 tyg bede juz miala wage jak sprzed ciazy

Kamila a ile Ci wogole zeszlo po porodzie?bo Ty chyba mialam tylko 6 na plusie nie?a sam Milan wazyl ponad 4 to powinno wiecej zesc, jeszcze lozysko , wody plodowe itd. mi z rafaelm po szpitalu 16 spadlo od razu, tzn po 8 dniach bo tyle bylam w szpitalu a le nie wiem ile po samym porodzie ile bylo bo mnie nie wazyli i dopiero w domu sie zwazylam

Kamila a ile Ci wogole zeszlo po porodzie?bo Ty chyba mialam tylko 6 na plusie nie?a sam Milan wazyl ponad 4 to powinno wiecej zesc, jeszcze lozysko , wody plodowe itd. mi z rafaelm po szpitalu 16 spadlo od razu, tzn po 8 dniach bo tyle bylam w szpitalu a le nie wiem ile po samym porodzie ile bylo bo mnie nie wazyli i dopiero w domu sie zwazylam
jak przyjmowali mnie do szpitala i wazyli to mialam 9 na plusie w ostatnich dniach mi sie przytylo tuz przed rozwiązaniem;) tak więc zeszło mi 7 wazylam sie w szpitalu 3 dni po porodzie teraz jeszcze sie nie wazylam jak jestesmy w domu .. jutro rano stane na wage i zobaczymy jak waga na dzien dzisiejszy wyglada;p

reklama
O matko jakby mi zeszlo po porodzie 16 kilo to bylabym najszczesliwsza na swiecie, ja teraz waze 78kilo czyli o 8 wiecej niz przed ciaza... a jakby moje marzenie sie spelnilo i wazylabym te magiczne 65 to bylabym bardzo happy...

Do góry