reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Avo bo Twoj to bedzie pewnie najlepiej wygladal po porodzie:-pbo dzieki temu ze nie jest wielki to Ci sie skora pewnie tak nie rozciagnela i szybko wroci do siebie:) ja to wrzuce ale pewnie zanim zdjecie zrobie obwiaze sie na ten czas bandazem zeby ladniej bylo hehehe:rofl2:

Avo bo Twoj to bedzie pewnie najlepiej wygladal po porodzie:-pbo dzieki temu ze nie jest wielki to Ci sie skora pewnie tak nie rozciagnela i szybko wroci do siebie:) ja to wrzuce ale pewnie zanim zdjecie zrobie obwiaze sie na ten czas bandazem zeby ladniej bylo hehehe:rofl2:

no pewnie będzie przepiękny- hehehehehehe

a jak wagowo Kamilka?Pewnie jestes na minusie, co? W ogole dziewczyny meldowac ile przytyłyście w ciąży i ile juz macie mniej:)

Rysica- dzia, ale nie martw sie Ty tez bedziesz seksi mamuska, kto wie moze po tej ciazy bedzie inaczej i uda sie szybciej zrzucic, i tak jak pisze Polaa wszystko w swoim czasie :tak:
Ninuszka- sliczna sesje, brzusio piekny
Polaa- jaki Ty masz maly ten brzuszek, moj przy Twoim jest OGROMNY, i tak urosl strasznie od kwietnia nawet nie wiem kiedy :eek:
Paulina- a u Was jeszcze tak cieplutko? brzusio zgrabniutki, nozki rowniez :tak:

Ostanie pogwizdy przed jesienną pogodą na drugi dzień zaczęło lać i tak jest do tej pory.Nie trudno o przeziębienie a już najgorzej jak ktoś odczuwa w kościach zmianę pogody tak jak Ja.

no pewnie będzie przepiękny- hehehehehehe

a jak wagowo Kamilka?Pewnie jestes na minusie, co? W ogole dziewczyny meldowac ile przytyłyście w ciąży i ile juz macie mniej:)

zostalo mi 2 kg na plusie ale mysle ze to przez cyce napompowane mlekiem ze az tryskają :p i jeszcze macica nie obkurczyla mi sie do konca wiec pewnie za jakies 2 tyg bede juz miala wage jak sprzed ciazy

Kamila a ile Ci wogole zeszlo po porodzie?bo Ty chyba mialam tylko 6 na plusie nie?a sam Milan wazyl ponad 4 to powinno wiecej zesc, jeszcze lozysko , wody plodowe itd. mi z rafaelm po szpitalu 16 spadlo od razu, tzn po 8 dniach bo tyle bylam w szpitalu a le nie wiem ile po samym porodzie ile bylo bo mnie nie wazyli i dopiero w domu sie zwazylam

Kamila a ile Ci wogole zeszlo po porodzie?bo Ty chyba mialam tylko 6 na plusie nie?a sam Milan wazyl ponad 4 to powinno wiecej zesc, jeszcze lozysko , wody plodowe itd. mi z rafaelm po szpitalu 16 spadlo od razu, tzn po 8 dniach bo tyle bylam w szpitalu a le nie wiem ile po samym porodzie ile bylo bo mnie nie wazyli i dopiero w domu sie zwazylam
jak przyjmowali mnie do szpitala i wazyli to mialam 9 na plusie w ostatnich dniach mi sie przytylo tuz przed rozwiązaniem;) tak więc zeszło mi 7 wazylam sie w szpitalu 3 dni po porodzie teraz jeszcze sie nie wazylam jak jestesmy w domu .. jutro rano stane na wage i zobaczymy jak waga na dzien dzisiejszy wyglada;p

reklama
O matko jakby mi zeszlo po porodzie 16 kilo to bylabym najszczesliwsza na swiecie, ja teraz waze 78kilo czyli o 8 wiecej niz przed ciaza... a jakby moje marzenie sie spelnilo i wazylabym te magiczne 65 to bylabym bardzo happy...

Do góry