reklama
blond_20
Czarownica
Avo bo Twoj to bedzie pewnie najlepiej wygladal po porodziebo dzieki temu ze nie jest wielki to Ci sie skora pewnie tak nie rozciagnela i szybko wroci do siebie ja to wrzuce ale pewnie zanim zdjecie zrobie obwiaze sie na ten czas bandazem zeby ladniej bylo hehehe
Avo bo Twoj to bedzie pewnie najlepiej wygladal po porodziebo dzieki temu ze nie jest wielki to Ci sie skora pewnie tak nie rozciagnela i szybko wroci do siebie ja to wrzuce ale pewnie zanim zdjecie zrobie obwiaze sie na ten czas bandazem zeby ladniej bylo hehehe
no pewnie będzie przepiękny- hehehehehehe
a jak wagowo Kamilka?Pewnie jestes na minusie, co? W ogole dziewczyny meldowac ile przytyłyście w ciąży i ile juz macie mniej
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Rysica- dzia, ale nie martw sie Ty tez bedziesz seksi mamuska, kto wie moze po tej ciazy bedzie inaczej i uda sie szybciej zrzucic, i tak jak pisze Polaa wszystko w swoim czasie
Ninuszka- sliczna sesje, brzusio piekny
Polaa- jaki Ty masz maly ten brzuszek, moj przy Twoim jest OGROMNY, i tak urosl strasznie od kwietnia nawet nie wiem kiedy
Paulina- a u Was jeszcze tak cieplutko? brzusio zgrabniutki, nozki rowniez
Ostanie pogwizdy przed jesienną pogodą na drugi dzień zaczęło lać i tak jest do tej pory.Nie trudno o przeziębienie a już najgorzej jak ktoś odczuwa w kościach zmianę pogody tak jak Ja.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
no pewnie będzie przepiękny- hehehehehehe
a jak wagowo Kamilka?Pewnie jestes na minusie, co? W ogole dziewczyny meldowac ile przytyłyście w ciąży i ile juz macie mniej
zostalo mi 2 kg na plusie ale mysle ze to przez cyce napompowane mlekiem ze az tryskają i jeszcze macica nie obkurczyla mi sie do konca wiec pewnie za jakies 2 tyg bede juz miala wage jak sprzed ciazy
zostalo mi 2 kg na plusie ale mysle ze to przez cyce napompowane mlekiem ze az tryskają i jeszcze macica nie obkurczyla mi sie do konca wiec pewnie za jakies 2 tyg bede juz miala wage jak sprzed ciazy
Ale fajnie
blond_20
Czarownica
Kamila a ile Ci wogole zeszlo po porodzie?bo Ty chyba mialam tylko 6 na plusie nie?a sam Milan wazyl ponad 4 to powinno wiecej zesc, jeszcze lozysko , wody plodowe itd. mi z rafaelm po szpitalu 16 spadlo od razu, tzn po 8 dniach bo tyle bylam w szpitalu a le nie wiem ile po samym porodzie ile bylo bo mnie nie wazyli i dopiero w domu sie zwazylam
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
jak przyjmowali mnie do szpitala i wazyli to mialam 9 na plusie w ostatnich dniach mi sie przytylo tuz przed rozwiązaniem tak więc zeszło mi 7 wazylam sie w szpitalu 3 dni po porodzie teraz jeszcze sie nie wazylam jak jestesmy w domu .. jutro rano stane na wage i zobaczymy jak waga na dzien dzisiejszy wyglada;pKamila a ile Ci wogole zeszlo po porodzie?bo Ty chyba mialam tylko 6 na plusie nie?a sam Milan wazyl ponad 4 to powinno wiecej zesc, jeszcze lozysko , wody plodowe itd. mi z rafaelm po szpitalu 16 spadlo od razu, tzn po 8 dniach bo tyle bylam w szpitalu a le nie wiem ile po samym porodzie ile bylo bo mnie nie wazyli i dopiero w domu sie zwazylam
reklama
Podziel się: