reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
P1070343.jpgP1070356.jpgP1070359.jpg 40tyg i 3 dzionki.........i tak bez końca:-);-):tak::-D chyba

PaulinaMaria hehe piękny brzusio :) Nic dziwnego że młode się nie spieszy opuszczać :))

Klusia faktycznie dość duży brzuszek jak na tydzień po porodzie. Zazdroszczę braku rozstępów :)
Rozstępy są, po jednej stronie widać. Póki co nie widzę dobrze swojej pusi jeszcze :(.
Dziś juz brzusio mniejszy ciut, ale nie jest to jeszcze ideał:(((
Mówią, ze jak karmi się piersią,. to szybko znika...gucio prawda... Na początku czułam przy pierwszych karmieniach jak macica się kurczy, teraz już nie.

reklama
Klusia - to ja myślałam że po wyjściu dziecka wszystko opada;) w sumie moze lepiej że masz tak i nie będzie taki flakowaty ten brzuch:) ciekawe jaki bedzie mój :D juz sie nie mogę doczekać:D ale okazuje się że bede miała bliznę po CC :( więc taki fajny juz nie będzie :(

Paulina, Siula - piękne brzusie:) ja juz mam takiego lenia że nie chce mi się nawet go fotografować ;) a swędzi....!! :/

Do góry