reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

dziewczyny sliczne brzuszki :-)

wklejam swoj z dzisiejszego dnia

22.02.12   26.jpg + 9 kg

Ostatnia edycja:
reklama
Goldenlucy- malusi msz brzuszeczek:)
Kasia.natka- no piekny ten Twój brzuszek i calkiem sporawy:)
Gosiaczek- no brzuszek tez niczego sobie:)
Esperenza- ty To chudzinka jesteś:)
PaulinaMaria- jakie Ty masz chude nogi!!!!Ja tez takie chcę:)ile Ty masz kg do przodu?

w ogóle piszcie przy zdjęciach kilogramy dodoatkowe- heheheeh

Dziwczyny, w tej fazie ciąży wszystkie wygladacie suuuuper. To chyba najlepszy okres tych 9 miesiecy bo brzuszki są juz pokaźne a my nie jestesmy zmeczone jeszcze tym stanem. Najbardziej obawiam sie o 9 miesiąc bo mnóstwo Pań puchnie i nie wygląda się najlepiej. Zobaczymy jak będzie z nami:-)

Dziewczyny super macie brzuszki. :-) Nic nie klamie z terminem porodu. Tak ten moj dzidziol gleboko cus siedzi stad ten maly brzuch.:-) Ale za to naciska mi na nerwy na dole kregoslupa ze czasami trudno chodzic. Taka wstydliwa ta dziewczynka:laugh2:

Goldenlucy- malusi msz brzuszeczek:)
Kasia.natka- no piekny ten Twój brzuszek i calkiem sporawy:)
Gosiaczek- no brzuszek tez niczego sobie:)
Esperenza- ty To chudzinka jesteś:)
PaulinaMaria- jakie Ty masz chude nogi!!!!Ja tez takie chcę:)ile Ty masz kg do przodu?

w ogóle piszcie przy zdjęciach kilogramy dodoatkowe- heheheeh

śliczny :-D

a Tobie to zazdroszczę tej sukienki :-D, trza było w słońcu to zdjęcie zrobić i dać nam troszkę radości !!!!!!!!!!!

Mam 62,5 początek ciąży ...a teraz 70 kg....stopniowo przybieram...biust mi rośnie i mam jakiś tutejszy rozmiar 14 D:-)

reklama
Do góry