reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

Doskonale Cię rozumiem... Ja też bardzo długo nie dowierzałam. Nadal nie do końca to do mnie dociera:sorry:

Jakieś to takie zbyt piękne by było prawdziwe...ja człek małej wiary...uwierzcie, że gdy gin robi usg a na monitorze pojawia się Klusek to ja rozchylam usta i oczy i zerkam na brzuch czy to oby we mnie to cudo...

reklama
W czasie badań tak się kręciło że w pewnym momencie rece poszly do góry a nogi w rozkrok jak przy kontroli policyjnej hihihih:-):-):-)
​To już 13 tydzień !!!!!!!

Klusek spał w najlepsze...gin musiał go obudzić uciskając...i wtedy rozpoczęło się parcie na szkło i pokazywanie raz plecków raz samej pupy, leżenie raz na brzuszku raz na głowie(!)...

Jakieś to takie zbyt piękne by było prawdziwe...ja człek małej wiary...uwierzcie, że gdy gin robi usg a na monitorze pojawia się Klusek to ja rozchylam usta i oczy i zerkam na brzuch czy to oby we mnie to cudo...

HAHAA DOBREEEE !!!! Choć i ja jakoś nadal nie potrafie uwirzyć że jestem w ciąży !!!

Ja w tym momencie zawsze płaczę, zawsze boję się usg i kiedy już widzę fasolkę to napięcie schodzi ze mnie oczami

Załączniki

• DSC02474.jpg
    DSC02474.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry