reklama
niezapominajka123
Fanka BB :)
Dziewczyny piękne brzusie nie ma się czego wstydzić naprawdę u mnie też wiele osób myśli, że już zaraz rodzę a ja to mam głęboko... ale właśnie przeżyłam szok bo zmierzyłam obwód brzucha i mam 107cm. A ostatnio jak mierzyłam miałam 114cm...co się stało z tymi 7cm?? może dlatego, że jestem bez śniadania, no ale 7 cm hmm?;d
Cudowne kochane brzuchy!
Milan wiercipięta...aż serce się raduje
Ja nie mierzę...wolę żyć w błogiej nieświadomości ;P
Za to popełniłam karygodny błąd i wlazłam na wagę by boleśnie spaść na ziemię!!! w 2 tygodnie przybrałam 4 kg!!!
Do 31.03 nie mogę przytyć ani grama bo mnie gin skarci
Milan wiercipięta...aż serce się raduje
Ja nie mierzę...wolę żyć w błogiej nieświadomości ;P
Za to popełniłam karygodny błąd i wlazłam na wagę by boleśnie spaść na ziemię!!! w 2 tygodnie przybrałam 4 kg!!!
Do 31.03 nie mogę przytyć ani grama bo mnie gin skarci
zaza, mlodak piekne te wasze brzucholki takie zgrabniutkie
moj sie powiekszyl przez 1,5 tyg o dwa cm!!! mierzylam i mialam 102 a dzis mam 104cm... a to tez chyba zalezy czy mamy pelny pecherz czy jestesmy najedzone.... tak sie ludze ja...
moj sie powiekszyl przez 1,5 tyg o dwa cm!!! mierzylam i mialam 102 a dzis mam 104cm... a to tez chyba zalezy czy mamy pelny pecherz czy jestesmy najedzone.... tak sie ludze ja...
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
w którym miejscu brzucha mierzycie? na wysokości pępka to najlepiej zrobić ?? zrobie to wieczorem
veritaserum71
To moje cudo
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
To moje cudo
cudne to Twoje cudo !!!
jaką masz śliczną skórę na brzuchu !! zazdroszczę
veritaserum71
Dziękuję Kami, aż się zawstydziłam Faktycznie mógłby zostać taki bez rozstępów tak jak w poprzedniej ciaży
reklama
Podziel się: