reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
ale super filmik, ja tez od kilku dni probuje nagrac ale cholera przestaje glupiec jak tylko uslyszy klikniecie aparatu hiih, ale ja go jeszcze przylapie;-)

Zobacz załącznik 445339 od niedzieli już tylko 3 miesiące :no::-):-D

Moj brzuszek w odslonie czarno bialej

Uploaded with ImageShack.us

Zaczynamy 27 tydzień:tak:

A to zdjęcie robione przed chwilką. !! 28tygodni i 5 dni :-pZobacz załącznik 446479

to i ja sie wstawie z dzis

[video=youtube_share;-1_qGD-2Qnk]http://youtu.be/-1_qGD-2Qnk[/video]Tak sie wierci mój syn :) 29t1d

Super brzuszki :-)

Tak sobie zrobiłam dzisiaj sesyjkę - z góry przepraszam za jakość ale oświetlenie w domu coś mi siada ostatnio :) 120319_142109.jpg120319_142129.jpg120319_142159.jpg120319_142213.jpg
29tygodni i 4 dni.

KAmila Ty jestes pewna ze sie blizniakow nie spodziewasz? :D:szok: wygladasz jakbys szla rodzic a tu jeszcze 2 miesiace. z Wiktorem tez taki mialas?pamietasz swoj obwod przy porodzie?mi do porodowego obwodu jeszcze 13 cm brakuje, bylo 115 cm a jest 102 i mam nadzieje ze wiecej niz te 115 nie bede miec bo to i tak duzo bylo, chociaz byly takie u nas co mialy prawie 130 hehe ale t juz wyjatki:)

Kamila mamy bardzo podobne brzuszki:tak::tak: jakbym swoj widzialam jak ogladalam teraz te zdjecia;-)

blond ja mam jeszcze prawie cale 3 miesiace a mam podobny:zawstydzona/y:

Z Wiktorem tez miałam duży :-p ale wtedy dużo przytyłam bo 18 kg a teraz mam tylko 5 na plusie a brzuch mimo to wielgachny :) Obwodu nie znam z pierwszej ciąży bo nigdy go nie mierzyłam a w szpitalu też mi nie mierzyli.
Powiem szczerze, że czasem jest mi głupio jak widzę spojrzenia ludzi na mnie w chwili kiedy mowię, że jestem dopiero w 7 miesiącu i strasznie mnie to zawstydza ale przecież nie mam na to wpływu. Gdy jestem na dworze w autobusie szkole czy sklepie to wstydzę się tego ale za to gdy jestem w domu sama... to kocham swój duży brzuch :p Wnioskuję , że wielkość brzucha zależy tylko i wyłącznie od organizmu kobiety ... niektóre mają małe inne mają duże... jedne mają piłeczki a inne mają rozlany po całości ... wielkość brzucha wcale nie musi świadczyć o zaawansowaniu ciąży :)

reklama
Z Wiktorem tez miałam duży :-p ale wtedy dużo przytyłam bo 18 kg a teraz mam tylko 5 na plusie a brzuch mimo to wielgachny :) Obwodu nie znam z pierwszej ciąży bo nigdy go nie mierzyłam a w szpitalu też mi nie mierzyli.
Powiem szczerze, że czasem jest mi głupio jak widzę spojrzenia ludzi na mnie w chwili kiedy mowię, że jestem dopiero w 7 miesiącu i strasznie mnie to zawstydza ale przecież nie mam na to wpływu. Gdy jestem na dworze w autobusie szkole czy sklepie to wstydzę się tego ale za to gdy jestem w domu sama... to kocham swój duży brzuch :p Wnioskuję , że wielkość brzucha zależy tylko i wyłącznie od organizmu kobiety ... niektóre mają małe inne mają duże... jedne mają piłeczki a inne mają rozlany po całości ... wielkość brzucha wcale nie musi świadczyć o zaawansowaniu ciąży :)
no nawet tak nie pisz;-) gdziekolwiek jesteś to masz kochać swoj brzuszek:tak:

Do góry