butterfly:)
Fanka BB :)
Ale cudne! Mały wiercipięta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 445339 od niedzieli już tylko 3 miesiące :-)
Moj brzuszek w odslonie czarno bialej
Uploaded with ImageShack.us
Zaczynamy 27 tydzień
A to zdjęcie robione przed chwilką. !! 28tygodni i 5 dni Zobacz załącznik 446479
to i ja sie wstawie z dzis
[video=youtube_share;-1_qGD-2Qnk]http://youtu.be/-1_qGD-2Qnk[/video]Tak sie wierci mój syn 29t1d
no nawet tak nie pisz;-) gdziekolwiek jesteś to masz kochać swoj brzuszekZ Wiktorem tez miałam duży ale wtedy dużo przytyłam bo 18 kg a teraz mam tylko 5 na plusie a brzuch mimo to wielgachny Obwodu nie znam z pierwszej ciąży bo nigdy go nie mierzyłam a w szpitalu też mi nie mierzyli.
Powiem szczerze, że czasem jest mi głupio jak widzę spojrzenia ludzi na mnie w chwili kiedy mowię, że jestem dopiero w 7 miesiącu i strasznie mnie to zawstydza ale przecież nie mam na to wpływu. Gdy jestem na dworze w autobusie szkole czy sklepie to wstydzę się tego ale za to gdy jestem w domu sama... to kocham swój duży brzuch Wnioskuję , że wielkość brzucha zależy tylko i wyłącznie od organizmu kobiety ... niektóre mają małe inne mają duże... jedne mają piłeczki a inne mają rozlany po całości ... wielkość brzucha wcale nie musi świadczyć o zaawansowaniu ciąży