reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
ale super filmik, ja tez od kilku dni probuje nagrac ale cholera przestaje glupiec jak tylko uslyszy klikniecie aparatu hiih, ale ja go jeszcze przylapie;-)

Zobacz załącznik 445339 od niedzieli już tylko 3 miesiące :no::-):-D

Moj brzuszek w odslonie czarno bialej

Uploaded with ImageShack.us

Zaczynamy 27 tydzień:tak:

A to zdjęcie robione przed chwilką. !! 28tygodni i 5 dni :-pZobacz załącznik 446479

to i ja sie wstawie z dzis

[video=youtube_share;-1_qGD-2Qnk]http://youtu.be/-1_qGD-2Qnk[/video]Tak sie wierci mój syn :) 29t1d

Super brzuszki :-)

Tak sobie zrobiłam dzisiaj sesyjkę - z góry przepraszam za jakość ale oświetlenie w domu coś mi siada ostatnio :) 120319_142109.jpg120319_142129.jpg120319_142159.jpg120319_142213.jpg
29tygodni i 4 dni.

KAmila Ty jestes pewna ze sie blizniakow nie spodziewasz? :D:szok: wygladasz jakbys szla rodzic a tu jeszcze 2 miesiace. z Wiktorem tez taki mialas?pamietasz swoj obwod przy porodzie?mi do porodowego obwodu jeszcze 13 cm brakuje, bylo 115 cm a jest 102 i mam nadzieje ze wiecej niz te 115 nie bede miec bo to i tak duzo bylo, chociaz byly takie u nas co mialy prawie 130 hehe ale t juz wyjatki:)

Kamila mamy bardzo podobne brzuszki:tak::tak: jakbym swoj widzialam jak ogladalam teraz te zdjecia;-)

blond ja mam jeszcze prawie cale 3 miesiace a mam podobny:zawstydzona/y:

Z Wiktorem tez miałam duży :-p ale wtedy dużo przytyłam bo 18 kg a teraz mam tylko 5 na plusie a brzuch mimo to wielgachny :) Obwodu nie znam z pierwszej ciąży bo nigdy go nie mierzyłam a w szpitalu też mi nie mierzyli.
Powiem szczerze, że czasem jest mi głupio jak widzę spojrzenia ludzi na mnie w chwili kiedy mowię, że jestem dopiero w 7 miesiącu i strasznie mnie to zawstydza ale przecież nie mam na to wpływu. Gdy jestem na dworze w autobusie szkole czy sklepie to wstydzę się tego ale za to gdy jestem w domu sama... to kocham swój duży brzuch :p Wnioskuję , że wielkość brzucha zależy tylko i wyłącznie od organizmu kobiety ... niektóre mają małe inne mają duże... jedne mają piłeczki a inne mają rozlany po całości ... wielkość brzucha wcale nie musi świadczyć o zaawansowaniu ciąży :)

reklama
Z Wiktorem tez miałam duży :-p ale wtedy dużo przytyłam bo 18 kg a teraz mam tylko 5 na plusie a brzuch mimo to wielgachny :) Obwodu nie znam z pierwszej ciąży bo nigdy go nie mierzyłam a w szpitalu też mi nie mierzyli.
Powiem szczerze, że czasem jest mi głupio jak widzę spojrzenia ludzi na mnie w chwili kiedy mowię, że jestem dopiero w 7 miesiącu i strasznie mnie to zawstydza ale przecież nie mam na to wpływu. Gdy jestem na dworze w autobusie szkole czy sklepie to wstydzę się tego ale za to gdy jestem w domu sama... to kocham swój duży brzuch :p Wnioskuję , że wielkość brzucha zależy tylko i wyłącznie od organizmu kobiety ... niektóre mają małe inne mają duże... jedne mają piłeczki a inne mają rozlany po całości ... wielkość brzucha wcale nie musi świadczyć o zaawansowaniu ciąży :)
no nawet tak nie pisz;-) gdziekolwiek jesteś to masz kochać swoj brzuszek:tak:

Do góry