reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
avo zazdroszcze figury brzuszek malutki b. ladny
Hmmm to porównując moje wyniki to nie jest źle
Przed ciąza - w 29 t.
talia 82 - (jaka talia????) 106
biodra 104 - 109
i na chwile wczorajszą 5 kg na plusie
A i na chwile obecną rozstępów (odpukuje w niemalowane) brak
Przed ciąza - w 29 t.
talia 82 - (jaka talia????) 106
biodra 104 - 109
i na chwile wczorajszą 5 kg na plusie
A i na chwile obecną rozstępów (odpukuje w niemalowane) brak
Ostatnia edycja:
veritaserum71
Fanka BB :)
Właśnie zmierzyłam mój - 110 cm Nie wiem ile miałam przed ciążą, ale w pasie zawsze byłam szczupła, wiec na pewno dużo cm przybrałam
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
e to ja jestem największa w naszym gronie
veritaserum71
Verita a ile kg do przodu?
Niestety aż 14
Niespodzianka
Moj balonik tez w obwodzie 104 cm, no i 7 kg do przodu, a nozki mam jak u maciorki
Verita masz piekny, opalony brzuszek - moj bialy i z dziurkami nad pepkiem :/ na modelke ciazowa bym sie nie nadawala
Avo! Ty chudzielcu! Nie chce nawet widziec, ze gdzies narzekasz, ze jestes gruba - wygladasz slicznie.
Verita masz piekny, opalony brzuszek - moj bialy i z dziurkami nad pepkiem :/ na modelke ciazowa bym sie nie nadawala
Avo! Ty chudzielcu! Nie chce nawet widziec, ze gdzies narzekasz, ze jestes gruba - wygladasz slicznie.
Ostatnia edycja:
reklama
niezapominajka123
Veritaserum nie martw sie ja tez mam juz cos koło 14 dwa tyg temu na wizycie było 12.5 na plusie wiec teraz pwnie dobiłam 14 albo i lepiej; ale twoj brzuszek jest cudny i taki jedrny
Ja tez poki co rozstepów nie mam na brzuchu ale ponoc po porodzie może wyjsc szydło z worka;p Ale tez mam okropne żyły fuuuuuuuuuuuu
Ja tez poki co rozstepów nie mam na brzuchu ale ponoc po porodzie może wyjsc szydło z worka;p Ale tez mam okropne żyły fuuuuuuuuuuuu
Podziel się: