reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

29 tydzien.jpg

29 tydzień

Ostatnia edycja:
reklama
Hmmm to porównując moje wyniki to nie jest źle
Przed ciąza - w 29 t.
talia 82 - (jaka talia????) 106
biodra 104 - 109
i na chwile wczorajszą 5 kg na plusie

A i na chwile obecną rozstępów (odpukuje w niemalowane) brak

Ostatnia edycja:
Moj balonik tez w obwodzie 104 cm, no i 7 kg do przodu, a nozki mam jak u maciorki :-p

Verita masz piekny, opalony brzuszek - moj bialy i z dziurkami nad pepkiem :/ na modelke ciazowa bym sie nie nadawala

Avo! Ty chudzielcu! Nie chce nawet widziec, ze gdzies narzekasz, ze jestes gruba - wygladasz slicznie.

Ostatnia edycja:
reklama
Veritaserum nie martw sie ja tez mam juz cos koło 14;) dwa tyg temu na wizycie było 12.5 na plusie wiec teraz pwnie dobiłam 14 albo i lepiej;;) ale twoj brzuszek jest cudny i taki jedrny;)

Ja tez poki co rozstepów nie mam na brzuchu ale ponoc po porodzie może wyjsc szydło z worka;p Ale tez mam okropne żyły fuuuuuuuuuuuu

Do góry