zaproszenie o ktorym ewelynka mowi to zaproszenie do prywatnego forum dyskusyjnego poniewaz teraz nie mozna uprywatyzowac watkow wg admina ale mozna stworzyc grupe spolecznosciowa, wiec kazdej z was wyslalam zaproszenie.
reklama
sikornik
hardcore'owa mamuśka
aha a ja właśnie wysłałam do Ciebie pawimi prośbę o dołączenie
to znaczy że grupa bedzie zamknieta na wrogi wywiad?
i tylko my będziemy miały dostęp do swoich postów?
olcia79
mama Kamila i Emilki
w sobote wieczorkiem zamowilem juz gotowe a do odbioru ju byly wczoraj - odebralem osobiscie i zaplacilem przy odbiorzedziękuję za instrukcję robercie n.... jeszcze tylko jedno pytanie.., ile czekaliście na gotowca?
w sobote wieczorkiem zamowilem juz gotowe a do odbioru ju byly wczoraj - odebralem osobiscie i zaplacilem przy odbiorze
wyczerpująca odpowiedź....
dziękuję Panie Robercie
przekonałeś mnie
a mój się obudził i właśnie wcina pulpecika w pomidoracha moje dziecie zasnęło samo po baraszkowaniu z misiami - meczy zwierzątka od małego
pawimi czytaj, czytaj
wczoraj narzekałaś że mało to spięłysmy poślady haha
olcia79
mama Kamila i Emilki
pisze w instrukcji zeby wysylac zdjecia o rozmiarze 2-3 mb - nasze byly gorszej jakosci i wynosily 1,30 mb - byly wiec mniejsze..w kalendarzu wyszly rewelacyjmnnie - wiec rozmiarem sienie sugeruj - jedyny progblem jaki mieslismy to wybor fotek ...no możliwe, ale pewnie zależy to od zdjęć jakie się ma zamiar wkleić....
chyba się skuszę na te kalendarze, i odwołać te na które miałabym czekać do wtorku
aha a ja właśnie wysłałam do Ciebie pawimi prośbę o dołączenie
wlasnie ucze sie jak to ustrojstwo obslugiwac bo nie bardzo jeszcze wiem
my mamy ten sam problem z wyborem fotek własniepisze w instrukcji zeby wysylac zdjecia o rozmiarze 2-3 mb - nasze byly gorszej jakosci i wynosily 1,30 mb - byly wiec mniejsze..w kalendarzu wyszly rewelacyjmnnie - wiec rozmiarem sienie sugeruj - jedyny progblem jaki mieslismy to wybor fotek ...
reklama
olcia79
mama Kamila i Emilki
to juz ja olcia
widze ze sie przekonalas do tego kalendarza,naprawde wyszly super
takze milego wybierania fotek hahahaha
PAWIMI i jak tam ci idzie prywatne forum....od kiedy zaczynamy sie maskowac???????????????????????
widze ze sie przekonalas do tego kalendarza,naprawde wyszly super
takze milego wybierania fotek hahahaha
PAWIMI i jak tam ci idzie prywatne forum....od kiedy zaczynamy sie maskowac???????????????????????