reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

jestem jak najbardziej za:tak:
kret-szpieg został ujawniony trzeba kreta przydepnąć
dupolizy, kolaborują z obcym wywiadem hehe:-D:-D:-D

ale koniec tematu o żabach, krzakach itp. itd.
:rofl2:

reklama
Ja tam jestem za.My bedziemy mialy dostep a zawsze ty jako moderator watku mozesz dac dostep osobom znanym,ktore beda chcialy z nami klikac.Wiec jeden glos masz juz za.:tak:

Dwa głosy:-)

Dziwucha szukala wspolczucia hehe dostala bana:laugh2::laugh2:

no niestety tam nie było takiego czegoś jak bany, a szkoda:crazy:
i sie zrobiła samowolka hehe
ekipka poklepywaczy po plecach i lizodupów
towarzystwo wzajemnej adoracji
ale jak juz powiedziałam pawimi - przynajmniej im dajemy jakąś rozrywke w ich nudnym życiu:tak:
ale jak juz pisałam: jacy moderatorzy - takie forum:laugh2::laugh2:

ale olewka juz na ten temat bom sie rozpisała - ciekawe która to dobrze sparodiuje hehe:-p

Przebrnęłam
Co do zabawek to garnuszek mamy fajny jest, jak na razie wszystkie klocki są w całym domu. Chodziki-pchacze oglądałam na allegro bo też bym takie cuś chciała bo fajna sprawa :-).
Gie-ośka ta mata taka uboga bardzo jest z wiszącymi pałąkami jednak będzie bardziej atrakcyjna dla dziecka , takie jest moje zdanie, my mamy ten plac zabaw Bright Starts i jestem bardzo zadowolona, kupiliśmy taką drogą za pieniądze które dostaliśmy na chrzciny.

i nie pochwaliłam wam sie, że moja Emcia, ma juz dwa ząbki, oto dowód, troche malo widoczne, bo ciągle tym językiem mamlała ;-)
100_5185.JPG

śliczna córcia a jakie piękne oczy ma :-)

Jutro mam USG trzymajcie kciuki żeby moje dziecie się pokazało.

trzymam kciuki sama jestem ciekawa co tam za niespodziankę chowasz, mój to się rozkraczył jak na zawołanie ze można było go podejrzeć :-)

iza i co ciekawego kupilas??
aniam tak, tak...czekamy na wiesci :-)

Dwa głosy:-)

no niestety tam nie było takiego czegoś jak bany, a szkoda:crazy:
i sie zrobiła samowolka hehe
ekipka poklepywaczy po plecach i lizodupów
towarzystwo wzajemnej adoracji
ale jak juz powiedziałam pawimi - przynajmniej im dajemy jakąś rozrywke w ich nudnym życiu:tak:
ale jak juz pisałam: jacy moderatorzy - takie forum:laugh2::laugh2:

ale olewka juz na ten temat bom sie rozpisała - ciekawe która to dobrze sparodiuje hehe:-p
sikora to od kiedy te oplaty pobieramy za rozrywke? :-D:-D:-D cholera nic w zyciu nie jest za darmo w koncu....no i jakies wysokosci haha przekazemy pozniej cos czuje ze sute datki na jakas organizacje dla biednych dzieci moze z francji tym razem ;-)

Ostatnia edycja:
Pawimi a jak to zrobilas ze zidentyfikowalas ze ktos podczytuje nasz watek??i ja tez jestem za zamknieciem naszego watku szczegolnie ze czasami dodajemy swoje prywatne zdjecia i ja osobiscie nie chce aby ktos "obcy" ogladal moje zdjecia!!

reklama
gosia mam swoje sposoby :-)
gastone?? a gdzie twoja choinka???? i dekoracje domku, tyle sprzatasz, szykujesz a nie podzielisz sie z nami efektami?

Do góry