reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

kasia kubek Ci juz kupilam, lezy sobie spokojnie dwa metry ode mnie i patrzy, zaplacilam $17.00 ciut drozej niz w internecie ale nie chcialo mi sie jednego kubka zamawiac i czekac wiec kupilam tam gdzie swoj, lokalnie w sklepie. Cossato Diablo jest fajnym wozeczkiem, gabarytowo podobny do mojego Pluto, moja kolezanka w UK go miala i bardzo chwalila U nas niestety nie ma ....byly jakied dwa lata temu, wypuscili krotkoterminowa kolekcje ale chyba sie nie przyjela. A dzis zauwazywal ze przegapilam dwie strony postow :( nawet nie wiem jak to sie stalo, myslalam ze ania zniknela a ja po prostu nie widzialam jak pisala!

reklama
kasia kubek Ci juz kupilam, lezy sobie spokojnie dwa metry ode mnie i patrzy, zaplacilam $17.00 ciut drozej niz w internecie ale nie chcialo mi sie jednego kubka zamawiac i czekac wiec kupilam tam gdzie swoj, lokalnie w sklepie. Cossato Diablo jest fajnym wozeczkiem, gabarytowo podobny do mojego Pluto, moja kolezanka w UK go miala i bardzo chwalila U nas niestety nie ma ....byly jakied dwa lata temu, wypuscili krotkoterminowa kolekcje ale chyba sie nie przyjela. A dzis zauwazywal ze przegapilam dwie strony postow :( nawet nie wiem jak to sie stalo, myslalam ze ania zniknela a ja po prostu nie widzialam jak pisala!
no ja wlasnie tyle do ciebie pisalam pytan i nic :-:)-:)-(
diablo wydal mi sie bardzo fajny jezeli chodzi o siedzisko ale mysle ze pluto jat ladniejszy wioec gdybym miala wydac tyle pieniadzy ( ktorych nie mama :baffled:) to wybrala bym pluto bo bardziej sie blyszczy :-D ale siedzisko chyba ma podobne szkoda tylko ze palaka nie ma do niego
nawet nie wiesz jak sie ciesze ze masz kubeczek dla mnie wyslij mi gdzie i ile mam przelac pieniazkow :-):-):-):-)

wlasnie siedziesko jest tak samo duze (podobno wg. tej laski ktora miala diablo i przymierzala sie do pluto). Nie wiem gdzie masz mi przelac kase bo mi maz nie dal numerow swojego konta polskiego :) wyslij mi adres na priva to przy okazji jak tam bede od razu puszcze ten kubek....nie wiem tylko kiedy...hmm
ale jestem zla, wszystkie moje dzieci poszly na plaze 100 metrow od domu i poniewaz jest chlodno - okolo 18 stopni to maly mial tylko nozki zamoczyc i mieli go pilnowac, minelo 10 minut a jonathan go niesie kompletnie zimnego jak lod mokrego od stop do glow! Podobno im uciekl do wody, no to ladnie go pilnowali plazowicze cholera jedna.....mam nadzieje ze maly nie przemarzl na tyle zeby byc chory :(
kupilam sobie przed chwile torbe na pieluchy do zappa
Amazon.com: Timi and Leslie Jane Convertible Baby Bag - Caribbean Blue: Baby
taki kolor zeby pasowala do tych elementow niebieskich w moim zappie :) ale jak nacisniecie na ten link ze zdjeciem to pokaza sie inne kolorki tez - sa czarne, biale, czerwone....

Ostatnia edycja:
nasmaruj go mascia na noc i nozki tez i moze nic nie bedzie , moj filipek tez jak tylko cos ciaga nosem to go pulmexem wysmaruje i na drugi dzien jak nowy ;-)
torba ladna a cena :szok::szok: to jak od louis vuitton :-D
numer konta jak juz bedziesz miala to wyslesz pieniazki ida bardzo szybka albo sa w tym samamym dniu a jak nie to na nastepny sa na 100%
a ja juz wysylam tobie wiadomosc z adresem :-):-):-)

Ostatnia edycja:
witam wlasnie:angry: mi posta skasowowalo...buuuuuuuuuuu

Pawimi torba fajna jak i cena

ja to musze kupic torbe do mojego buzza 220dolarów i nie tylko :rofl2: m juz sie smieje ze wszytko na wozek wydaje:baffled: hahaha

Moja Sofijka karat ma coraz gorszy, nie chce smarkac dzis frida poszla w ruch...

A co mysliscie o tym zeby np: miec siedzisko do buzza czarno -szare a tylko miec inny kolor budki ??? albo odwrotnie ???:-D

Fajny kolor torebki (dopisane) o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Color Name: Eggplant

Ostatnia edycja:
kasia bo to jest dyzajnerska torba mniej wiecej tej samej klasy co LV :) dobrze ze moj maz sie tak do konca nie zna bo by chyba umarl widzac te zakupy! Chociaz czasem popatrzy na np buty malego i spyta czy musialam kupic najdrozsze buty na swiecie :))) - na punkcie butow to on kiedys mial hopla jeszcze za kawalerskich czasow i potrafi zaraz rozpoznac jaki to byl przedzial cenowy i czasem ciuchy tez zaraz sie zorientuje ale damskie torebki to raczej nie :)

Pawimi gdzie na tej stronie sprawdzic czy wysyłka bedzie do irlandki !!! ==>> Amazon.com: Quinny Buzz Travel Bag, Black: Baby bo nie widze!!!

A powiedz mi masz moze ich karte ?? Amazon.com Visa ???

Wkurzylam sie na goscia z USA, ktory miala na licytacji torbe i nie odpisal mi na wiadomoasc czy wyslama zagranice, a jak odpisal to 3 h przed koncem aukcji ze jesli wygram aukcje to mam sobie sama zamowic kuriera....

Moja kzunka mieszka w kanadzie i ona tez szaleje z zakupami butów i torebek...

ja od dzis cwicze i mam kremy :-) ciekawe co ztego wyjdzie 15 wrzesnia witaj polsko...

Pawiki fajnie ze m sie nie kapnie, ja nie zarabiam to nie mam;-) ale i tak jestem szczesliwa...

co eggplant? bo w takim kolorze jest tez ta torba i mi sie strasznie podobala ale do niczego mi nie pasuje :((((
sofik ciebie to juz calkiem buzzomania ogarnela! Amazon tutejszy nie wysyla do europy....

sofik ciebie to juz calkiem buzzomania ogarnela! Amazon tutejszy nie wysyla do europy....

:-:)-:)-( musze szukac dalej...

oj jak sie ma jedne wozke to sie do jednego kupuje:-D:-D zawsze to jakas rozrywka:-):-):-) po za dziecki:-):-)

Ja to wlasnie szukam jakies fajnej torby do buzzza nie musi byc typowo do wozka ale nie za 400 dolarow ,,,za 100 bym jeszcze kupila;-)

reklama
Pawimi gdzie na tej stronie sprawdzic czy wysyłka bedzie do irlandki !!! ==>> Amazon.com: Quinny Buzz Travel Bag, Black: Baby bo nie widze!!!

A powiedz mi masz moze ich karte ?? Amazon.com Visa ???

Wkurzylam sie na goscia z USA, ktory miala na licytacji torbe i nie odpisal mi na wiadomoasc czy wyslama zagranice, a jak odpisal to 3 h przed koncem aukcji ze jesli wygram aukcje to mam sobie sama zamowic kuriera....

Moja kzunka mieszka w kanadzie i ona tez szaleje z zakupami butów i torebek...

ja od dzis cwicze i mam kremy :-) ciekawe co ztego wyjdzie 15 wrzesnia witaj polsko...

Pawiki fajnie ze m sie nie kapnie, ja nie zarabiam to nie mam;-) ale i tak jestem szczesliwa...

ja tez jestem szczesliwa jak nie choruje na jakis wozek a jak narazie to podobaja mi sie wszystkie i chcia bym je miec :-:)-:)-:)-:)-(

Do góry