reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Pawimi przyznaj sie bez bicia ile masz wozków ??? :-D:-D:-D:-D

Ja juz nie zwracam uwagi na buzzz ze cos nie tak i jest Ok jezdzi mi sie nim rewelacyjnie...

Cikawe jak bedzie sie spacerówka sprawowac...
I chyba on wazy 15,4 kg dobrze sprawdzilam ???????

mam pytanie czy widzicie moje suwaczki ????????????

Ostatnia edycja:
reklama
sofik widze twoje suwaczki :tak:
przyszedl dzis wozek :-):-):-) jestem normalnie pod wrazeniem jeszcze nigdy w zyciu nie widzialam tak slicznej parasolki nie moge od niej oderwac oczu , musze sie przyznac ze balam sie troszke ze wyglonda jak szafa bo na fotkach sprawial takie wrazenie ale zadna fotka nie oddaje tego jak wyglonda naprawde a wykonanie jego rewelacyjne - material , szfy wszystko cud i miod
pawimi musze chyba tobie podziekowac ze go pokazalas bo jestem bardzo zadowolona z zakupu :-):-)

teraz juz widze :) przedtem tylko krzyzyki byly.
prosze bardzo kasiu - super ze sie przydalam :))))))) no i zycze wiele pozytku z wozeczka. A ktory kolorek wzielas, no i sam wozio czy z calym zestawem??

wzielam kolorek niebielski blueberry taki jak twoj myslalam tez o pamaranczowym ale ten dla chlopczyka jest cudny , kurcze nie spodziewalam sie ze robi takie wrazenie ten wozio
kupilam sama spacerowke jest tylko folia przeciwdeszczowa mysle tez o parasolce zeby dokupic ale jakos nie przepadam za nimi wiec nie wiem ciagle sie zastanawiam spiworka tez nie chcialam bo mam ladny kocyk blekitny wiec moze wystarczy
sofik - fotke zrobie jutro ale naprawde wozeczek wyglonda o wiele ladniej w realu strasznie bije po oczach jakosc materialu i wykonanie naprawde super jak bedziesz chciala kiedys zakupic parasoleczke to koniecznie zobacz dazzla

Ostatnia edycja:
ja ostatnio kupilam zestaw do niego - parasol, torbe i spiworek, podobno ten spiworek jest taki cieniutki - bardziej jak wiosenny a parasolka tez orginalnie wyglada- kwadratowa :)

ja ostatnio kupilam zestaw do niego - parasol, torbe i spiworek, podobno ten spiworek jest taki cieniutki - bardziej jak wiosenny a parasolka tez orginalnie wyglada- kwadratowa :)

jak dostaniesz to koniecznie napisz czy fajne a najlepiej fotki hi hi
ja to liczylam na twoja opinje co do tego lacznika do buzz 4 i kola terenowego :( szkoda ze tak wyszlo z tym sklepem

reklama
Do góry