reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Larkaa wsumie teraz doczytalam ze masz gondole Quinny Speedi w kolorze RAVEN (czarny)dlatego jest roznica... nawet w pasklach tych z tylu i przodu gondoli moje sa bialea twoje czarne.

My juz po spacerku , ale fajnie bylo bo nie wialo...

teraz musze wymyslec cos m na obiad tylko co :confused:

reklama
larkaa przy malym dzieciatku buzz prowadzi sie rewelka ale kiedy dochodzi juz do ok 10 kg to zaczyna sie katastrofa wozek obsiada i ciezko nim manewrowac nawet na prostej nawierzchni - jeszcze wszystko przed toba :-)
ale pomjajac te drobne niedogodnosci jest cudny

ale tu naskrobalyscie jak spalam:tak::tak::tak:to lubie :-).....myslisz sie sofik ze jak nie pracuje to bede czesciej zagladac.....to wlasnie siedzac w biurze mam wiecej czasu:-p
kasia ma racje - to jest to o czym pisalam juz niejednokrotnie, z wiekszym ciezszym dzieckiem ten wozek to tragedia zyciowa do prowadzenia, jakkowiek uwielbiam jego wyglad przeklinam dzien w ktorym kupilam ten wozek! Wczorajszy nasz spacer po raz kolejny potwierdzil fakt ze buzz jest kiepskim wyborem dla starszego dziecka.
larkaa - wielkiego pocieszenia nie mam poniewaz mieszkam w usa gdzie wozek uzywam tylko na "spacery" do galerii gdzie jest podoga marmurowa i rowniutka jak tafla lodu, badz po idealnie prosciutkich chodnikach ze zjazdami, nie podbijam wozka bo wszedzie sa podjazdy i nie mam mozliwosci zmagania sie z harcorowymi polskimi ulicami:baffled:

wozek orbit tez posiadam, ma genialny fotelik niemowlecy ale piekielnie ciezki i na krotko wystarcza. Chociaz mam siedzisko spacerowe do niego to jednak go nie uzywamy, myslalam ze kupimy do tego stelaza fotelik dla starszych dzieci ale nasz wybor trafil na lepsze siedzonko i wozka w ogole nie uzywamy:no:

pawimi to jak moglas ten wozeczek ukrywac i nie wstawic fotki - oczywiscie z malym swoim modelem :-):-) ?
dzwonilam do wszystkich sklepow internetowych ktore maja na stronkach wystawione kolo terenowe do buzza i nikt nie ma go na stanie :wściekła/y: po cholere to wystawiac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chcialam napisac zebys porobila fotki wszystkich wozeczkow ale teraz tak pomyslalm ze moze dla mojego bezpieczenstwa finasowego lepiej nie bo zaraz znowu na cos zachoruje :((

Ostatnia edycja:
kasia - bo jakos tak wyzszlo ze buzz (stelaz)byl wiele lzejszy,poreczniejszy, lepiej sie rozkladal i wolalam nim jezdzic wiec tamtego fotelika bardzo malo uzywalismy w ogole jego baza byla zaczepiona u meza w samochodzie a stelaza zeby wozek zrobic to moze z 5-6 razy tylko i to tylko na poczatku jak vincent sie urodzil, nawet szukalam i nie mam chyba fotek, tylko z maxi cosi mam :( spacerowe siedzisko mam ciagle w orginalnym opakowaniu jeszcze nie wyjete z folii :) acha, kolor moka - ten z brazowym.

Witam! niedawno zkupilam buzza prowadzi sie go super tyle ze zobaczylismy z mezem ze kiedy sie rozlozy siedzenie na plasko kiedy dzicko lezy w strone kierunku jazdy wydaje sie jak by glowka dziecka byla przechylona do tylu zbyt bardzo mierzylismy nawt i zeczywiscie jest roznica siedzisko jest o 3 cm nizej niz kiedy jest odwrocony fotelik tylem do kierunku jazdy i kiedy dziecko lezy moje pytanie do mam majacych takie wozki czy w waszych wozkach tez tak jest czy moj jest taki feralny Pozdrawiam

wedlug instrukcji ktora posiadam do swojego buzza maxymalna pozycja odchylenia siedziska dla starszego dziecka czyli przodem do kierunku jazdy powinno byc na pol lezaco pod katem a nie plasko, nawet na moim stelazu rysunek z siedziskiem na plasko jest przekreslony jako pozycja niedozwolona i niebezpieczna dla dziecka. Pradwopodobnie wynika to z faktu ze budowa ramy jest taka ze waga ciezszego, starszego dziecka zbytnio przewaza siedzisko jesli rozlozone jest na plasko i byc moze plastikowe laczniki na ramie nie sa przystosowane do wiekszej wagi.

aaale naskrobvalyscie:szok:

hej dziewczyny patrzcie na to jekie cudenko wynalezli :-D
ORBIT BABY SYSTEM WOZEK KOLYSKA FOTELIK st (592235493) - Aukcje internetowe Allegro

wysylka kurierska - 549,99 , ten wozek chyba z MARSA wysylaja rakieta kosmiczna ha ha ha

w sklepie bobo wozki jesli kupujesz wozek to wysylka gratis dzis dzwonilam o te kolo ale nie maja chociaz na stronie jest wiec niestety musze poszukac gdzie indziej ale juz wczoraj pisalam ze ten sklep niekompetentny jakis :(

pawimi masz racje moj filip wazy 11 kg i tez rece mi opadaja po godzinnym spacerku chem zakupic te kolo moze lepiej bedzie sie toczyl kurcze mysle sobie ze popowane lepiej sie podbija i lekko pokonuje nierownosci przynajmniej mam taka nadzieje :(

kiedys dwalam ci adre sklepu calineczka.pl , tam maja kolka i obsluga bardo mila.

A ja wczoraj widzialam godolkibuzz czarne w przecenie za 99 euro.:-)
A ja zdecydowalam sie ze dla drugiego bobaska jednak wezme gondolke do jane nie do buzza.Po pierwsze gondola jest jedna z najwiekszych, po drugie nie chybocze sie po trzecie kolezanka ma sliczna gondolke i mi ja zostawi (byc moze zamiane zrobie bo mam wozek do sprednia) Wiec dziecka nie mam jeszcze, czsu do staran pozostalo ale gondolka juz czeka.Tak to maniaczki juz maja.:-D
A tak wyglada moja przyszla gondolka

Załączniki

• 41dIVK1%2BDPL._SX315_SY375_[1].jpg
    41dIVK1%2BDPL._SX315_SY375_[1].jpg
    11 KB · Wyświetleń: 24
  • 51IfHG8aZGL._SX315_SY375_[1].jpg
    51IfHG8aZGL._SX315_SY375_[1].jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 25
  • 413uIQI09XL._SX315_SY375_[1].jpg
    413uIQI09XL._SX315_SY375_[1].jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 21
  • 41DTKBF2d8L._SX315_SY375_[1].jpg
    41DTKBF2d8L._SX315_SY375_[1].jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 24
  • 31LnTAWVj2L._SX315_SY375_[1].jpg
    31LnTAWVj2L._SX315_SY375_[1].jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Bardzo fajna gondolka:tak:
Pawimi, powalilas mnie na kolana, ze masz wozek z orbit, teraz to juz nic mnie nie zaskoczy :-D
a jaj nerwowa jak bomba zegarowa, byle co mnie wkurzy i wybucham :crazy:
ide troche posprzatac i rozladowac nerwy

reklama
orbit mialam od szostego miesiaca ciazy :) dostalam go od moich sekretarek i kolezanek po fachu z pracy z naszego regionalnego biura, to bylo moje zyczenie ale przy ilosci wozkow jakos sie u mnie nie wykorzystal, gdybym nie kupila Buzza prawdopodobnie uzywalabym go duzo wiecej bo wozek sam w sobie jest niezly.

Do góry