reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Pawimi przyznaj sie bez bicia ile masz wozków ??? :-D:-D:-D:-D

Ja juz nie zwracam uwagi na buzzz ze cos nie tak i jest Ok jezdzi mi sie nim rewelacyjnie...

Cikawe jak bedzie sie spacerówka sprawowac...
I chyba on wazy 15,4 kg dobrze sprawdzilam ???????

mam pytanie czy widzicie moje suwaczki ????????????

Ostatnia edycja:
reklama
sofik widze twoje suwaczki :tak:
przyszedl dzis wozek :-):-):-) jestem normalnie pod wrazeniem jeszcze nigdy w zyciu nie widzialam tak slicznej parasolki nie moge od niej oderwac oczu , musze sie przyznac ze balam sie troszke ze wyglonda jak szafa bo na fotkach sprawial takie wrazenie ale zadna fotka nie oddaje tego jak wyglonda naprawde a wykonanie jego rewelacyjne - material , szfy wszystko cud i miod
pawimi musze chyba tobie podziekowac ze go pokazalas bo jestem bardzo zadowolona z zakupu :-):-)

teraz juz widze :) przedtem tylko krzyzyki byly.
prosze bardzo kasiu - super ze sie przydalam :))))))) no i zycze wiele pozytku z wozeczka. A ktory kolorek wzielas, no i sam wozio czy z calym zestawem??

wzielam kolorek niebielski blueberry taki jak twoj myslalam tez o pamaranczowym ale ten dla chlopczyka jest cudny , kurcze nie spodziewalam sie ze robi takie wrazenie ten wozio
kupilam sama spacerowke jest tylko folia przeciwdeszczowa mysle tez o parasolce zeby dokupic ale jakos nie przepadam za nimi wiec nie wiem ciagle sie zastanawiam spiworka tez nie chcialam bo mam ladny kocyk blekitny wiec moze wystarczy
sofik - fotke zrobie jutro ale naprawde wozeczek wyglonda o wiele ladniej w realu strasznie bije po oczach jakosc materialu i wykonanie naprawde super jak bedziesz chciala kiedys zakupic parasoleczke to koniecznie zobacz dazzla

Ostatnia edycja:
ja ostatnio kupilam zestaw do niego - parasol, torbe i spiworek, podobno ten spiworek jest taki cieniutki - bardziej jak wiosenny a parasolka tez orginalnie wyglada- kwadratowa :)

ja ostatnio kupilam zestaw do niego - parasol, torbe i spiworek, podobno ten spiworek jest taki cieniutki - bardziej jak wiosenny a parasolka tez orginalnie wyglada- kwadratowa :)

jak dostaniesz to koniecznie napisz czy fajne a najlepiej fotki hi hi
ja to liczylam na twoja opinje co do tego lacznika do buzz 4 i kola terenowego :( szkoda ze tak wyszlo z tym sklepem

reklama
Do góry