reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Witajcie babeczki!
Sofik jak buzz juz ok??bo ja Ty piszesz ze jest rozklekotany to czy warto go kupowac bo jednak troche kosztuje!!i nie chcialabym aby po tyg juz sie rozklekotal??
Pawimi dawaj zdjeica kolek buzza
Oj chyba bede musiala sie przyjrzec buzzowi w sklepoe chodz jak jakis czas temu go ogladalama a mial gondole zamontowana to ona cchyba sie nie ruszala??

aaa tam zaraz panika ze rozklekotany.Ja zgadzam sie z Pawimi ze konstrukcja jest chwiejna, ale wydaje mi sie ze wlasnie dlatego ze wykonane z bardzo lekkich materialow, co idzie za tym ze nie zbyt mocnych.Ale ja nie narzekalam i popatrzcie wozek jeszcze mi posluzy dla drugiego dziecka.
A tak mi sie przypomnialo, pamietam jak przyjechala kiedys moja kolezanka bardzo malym smochodem i chcialysmy pojechac nad ocean.Ale jej maz zamontowal soboe mega glosniki w bagazniku wiec ledwo zmiescil sie jej wozek i nie bylo gdzie palca wlozyc.Na szczecie moj Max jedzil jeszcze w maxi cosi, ale ja siedzialam z tylu jaki ogorek bo byy tam dwa foteilki no i ja.A gdzie moj buzz??? hahah w reklamowce! kolka ciach, i sama rama do dozej reklamowki i opartej o siedzienie.I prosze!

Ostatnia edycja:
Czesc
Ja juz sama nie wiem ...
Ale i tak bardzo mi sie podoba, ja to czekam na fotke tylnich kol bo musze porównca bo moje sa na bank trzywe...:baffled:

Ale i tak buzz mi sie podoba moze uda mi sie cos z tym kolem zrobic ale musze wiedziec kotrym bo nie wiem ktore jest dobre...:confused::confused:

Ale moja kumpela ma buzzza i nie narzeka to ja chyba jestem PANIKARA I wogole zabardzo zwracam uwage na szczegoly i stad te moje pytania i niepewnosci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
przeprszam

niunia, moje tylnie kola tez sa krzywe, sorki ale zajeta bylam wczoraj caly dzien w pracy i dzis rano, dopiero z godzinke temu przyjechalam i zaraz musze leciec....robilam fotki buzza i tu wstawialam jakis czas temu to zerknij sobie, nie wiem co chcesz porownac??? Wozek nie jest perfekcyjny i juz, ja tez tak uwazam niestety, swoja opinie wklejalam na watku buzzowym juz ze 3 miesiace temu, lubie go z wygladu, uwazam ze jest czadowy ale ogolna uzytkowosc ma wiele niedopracowania ktora wychodzi w "praniu"...

fotki byly na tym buzzowym watku, tam wklejalam ze spaceru, poza tym na moim facebooku sa tez, takie z albumu lutowego i auto show

hej babeczki!co tam u Was slychac??
Sofik jak buzz...
ja moze dziss namowie m abysmy poszli do sklepu mojego buzza poogladac:-)och jak on mi sie podoba:p
Milego dnia:-):-):-)

Pawimi daj zdjecia swojego nowego wozia!!

reklama
sofik wysylam fotke kol swojego buzza ale u mnie jakos one nie bardzo sa pod skosem ,moze to moj zepsuty :crazy:
moniadan - gratuluje wyboru kolorku :))

Załączniki

•  001.jpg
     001.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 36
  •  003.jpg
     003.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 33
Do góry