reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Witam sie.Dzis pogoda juz gorsza, alepewnie nie u wszystkich bo kazda z ns mieszka w innym miejscu.Milego dnia zycze i zagladajcie plotkary!

Witam sie

nie chce mic mowic bo szlak**** mnie trafia jak sobie wogole o tym pomysle ale n chyba trafil mi sie rozklekotany buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Raczka sie rusza, tata mi mowi ze mam jendo kolo krzywiej niz 2 :szok:, do tego ta gondola sie rusza ....... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

wiedzialam ze taka bedzie :-:)-:)-:)-:)-:)-( jestem cholernie smutna...

A moze ja panikuje
Czy i u was tez w buzie ta raczka za ktora sie trzyma na samym dole jelsi jest obnizona rusza sie lekko góra /dol ???????/
A z ta gondola juz sie pytalam ale czy wam sie ruszla tak bardzo czy tylko lekko czy wogole??????????

No i czy wy macie te tylkie kola takm pod ukosem ???????????????

zgóry dizeki za informacje

U nas pogoda taka sobie narazie ejst 10 stopni slonko wychodzi dzis znów pojde na spacerek tylko ciegle mysle o tym buzzzie i wczorajszy spacerek byl mily bo z sienkiem ale zastanwiam sie na tymi wszytkimi czasciami ktore sie ruszaja...:-(

Sofik co Ty mowisz juz masz problemy z buzzem??ale lipa...moze da sie to jakos naprawic...jak ja patrzylam kiedys buzza w sklepie to te tylnie kolka tandetnie wygladaly jakies powykrzywiane byly!!!

sofik u mnie tez raczka sie rusza jak przymierzylam sie z x-landera w ktorym nic sie nie ruszalo to bylam troche buzem zszokowana ze takie wszystko w nim ruchome - ale mozna sie przyzwyczaic ,co do gondoli to nie wiem bo mialam wlasnie x-landera ale z tego co pamietam to tez sie chwiala :szok: wydaje mi sie ze we wszystkich wozkach gondolki i foteliki montowane na adapterach ciut sie chwieja

Ostatnia edycja:
:-:)-:)-:)-(to troche sie uspokoilam, ale kurde zdziwiona jestem... ale chyba tylko mi to przeszkadza...
ale to kolo mnie przeraza ze jest troche inne od drugiego....
chyba po porodzie tak smuce :-:)-:)-:)-(

Sofik ja tez myslalam na poczatku e kola krzywe, ale one sa pod takim ukosem.A raczka tez sie delikatnie rruszala wiec spoko.A co do gondoli tonie wiem, nie mialam.Mysle ze wszystko jest w porzadku.

sofik-tak ten buzz jest taki "rozklekotany" i ruszajacy sie...to jego uroda niestety, to jest ten szokujacy mnie element ktory tez przezywalam po rozpakowaniu swojego buzza w ubieglym roku..to wrazenie tandetnosci....oh well, te wszystkie laczniki sa z takiego cienkiego i niezbyt masywnego plastiku a sam stelaz i wozek jest spory wiec sila rzeczy to sie bedzie chwiac i ruszac! Lece na spotkanko z klientem, pa

Kurde, ja tez tak przezywam...
kurde gdybym wiedziala to bym sie zastanowila chyba czy go pukic, bo teraz tylko ide i mysle ze sie tak wszytko rusza beeeeeeeeeeeeeeeee
ale i tak poodba mi sie.

Ale moze wtedy bym kupila Joola:-D

Mam do was prosle wielka

czy moge prosic was o zdjecie dolu buzzz tak z tymi tylnymi kolami plissssssssssss chce cos porównac.... z gory wielkie dzieki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry