reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Witam sie wieczorowa pora

Synek spi smacznie po kapieli... lada dzien odpanie mu pepek nie moge patrzec na niego az sie boje go przemywac, ale jak juz odpadnie bedzie latwiej...

Gie-oska ja plamilam w 6 tc , wiec nie martw sie mysl pozytywnie wazne zeby zrobic USG czy serduszko jest!! na Twoim etapie juz powinno bylo widac.

Monia tak to czasem jest z tymi zamowieniami przez neta..

Pawimi fajny wyjazd ... i fajnie ze juz jestes...

Ale musze Wam powiedziec ze dzis bylam na spacerku i jestem zadowolona z BUZZZAAAAAAAAA:-):-):-):-)

Super wozek, ile mam jeszcze miejsca w bagazniku , o to wlansie mi chodizlo :-)

Fotki z buzikiem:-D

Wiosenny Spacerek ;)

http://img15.imageshack.us/my.php?image=dsc08116.jpg

reklama
hej dziewczyny ja mam znowu pytanko zupelnie nie na temat wozkowy :zawstydzona/y:
poraz kolejny znalazlam stronke na ktorej chcialam cos kupic ale oczywiscie nie ma mozliwosci wysylki do polski tylko UK albo irlandia sa oczywiscie i inne kraje ale to juz zupelnie daleko ode mnie :-( znalazlam tez osobe ktora sie oglasze ze owe zakupy moze zrobic na zamowienie , co myslicie o takich osobach czy ktoras z was kiedys kozystala z takich ofert ??:confused:

Sofik wozek sie pieknie prezentuje, a co do miejsca w samochodzie to zgadzam sie, prawie miejsca nie zajmuje.Ja co prawda miejscem sie nie musze przejmowac ale zadowolona bylam ze szybciutkiego skladania i wogole porecznosci tego wozka.ehhh ja tez chce znow uzywac mojego buzzika!! Ciekawe jak bede wygladala ze stara wersja wsrod tych nowych heheh (chodzi o spacerowke).Jak narazie wciaz testuje moje jane.Wczoraj przetestowlama na plazy i jestem mega zadowolona.Jedno mnie tylo niepokoi.Material jest taki sliski Maniek mi sie ciagle zsuwai musze go podciagac.Czaem glupieje czy to on sie tak specjalnie zsuwa czy to ten material.Ale ogolnie jetem mega zadowolona do tego stopnia ze na spacery amiast parasolki jane narzie uzywam joggera hih
Kasiabelgia ja to powiem tak.Ja jestem zawsze ostrozna z takimi ofertami, tyle oszustow teraz...A pwoiedz czego szukasz moze znam jakis sklep gdzie wysylaja do Pl?

wyszukalam taki drobiazg na stronce river island mial byc prezentem dla majej chrzesniaczki na swieta wielkanocne wiem ze bardzo by sie jej spodobal , stronka jest w j. angielskim co juz jest dla mnie ogromna przeszkoda i z tego co zrozumialm i wyczytalam na forum napewno nie wysylaja do pl . sa dziewczyny w irlandii ktore oferuja swoja pomoc - ja tez zawsze jestem ostrozna jakos nie ufam zupelnie obcym osobom i dlatego was spytalam o porade ;-)

hej dzizewczyny!!
Sofik super wyglada Twoj buzz i ta wiosna ahh zazdroszcze!!
co do mnie to juz mialam usg i bylo widac tentno!!wiec chyba ok

gie-oska super wiaadomosc. Ja tez na poczatku ciazy mialam przeboje bo pani w 14 tc stwierdzila ze dzecko jest za male i nie widzi tetna wiec pewnie dziecka juz nie ma z nami i wyslali mnie nastepnego dnia na kolejne usg. Tam okazalo sie ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku tylko ze dziecko jest o 4 tygodnie mniejsz czyli byl to 10tc. A to daltrego ze mam bardzo dluuuuugie i nieregularne cykle :tak: Potem doczytalam ze na kiepskiej jakosci usg w pierwszych tygodniach tetno jest niewidoczne, jak to bylo w moim przypadku. No ale wszystko zakonczylo sie malym Nico na swiecie:-)

kasia -to nie jest watek tylko wozkowy ale ogolnie plotkarski dlatego przenioslam go tu wlasnie z watku o wozku :) Ja bym raczej uwazala z tego rodzaju pomoca...rozne historie kraza....ot zycie...

reklama
mysle ze to wynika z faktu ze zima czesciej siedzimy przed komputerami a teraz wiosenka sie zrobila, dzien duzo dluzszy i tak jak na przyklad ja staram sie jak najszybciej zrobic to co mam w biurze i wyfrunac gdzies na slonko. U mnie godzina przestawiona to ciemno sie dopiero robi o 7.30-8.00 :)) zreszta wczoraj po poludniu w cieniu mielismy 24 stopnie!!! To jak w lecie....az sie zyc chce.

Do góry