reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Pawimi no widzisz, niespodzianka :-D
On maly niechciala juz duzej u mamy byc...
Tylko pchal sie na swiat...

A ja wczoraj bylam na 1 spacerku 5 min na ogordku:-D

reklama
Noooo Pawimi w koncu bo cos sie tu cicho zrobilo jak wyjechalas.
Sofik fajniusio Fifi wyglada w buzziku.Juz teraz wiem napewno ze ja tez kupie gondolke.
A gdzie sie podziala gie -oska? Czyzby tak sie zagrzebala w tym szukaniu wozka ze o nas zapomniala???

hej kochane babeczki!
gastone nie udzielam sie bo mam nienajlepszy humor bo mam problemy z ciaza i jest mi nie do smiechu;-(ale wazne ze tettno jest i wg usg jest wszystko ok..ale nie sadzialm ze bede miec problemy z ciaza:-(
Sofik zarobiscie sie buzz prezentuje;-) jesli moja fasolka dotrwa do porodu te buzz bedzie moj na 100%:-) bardzo mi sie podoba!!
Pawimi a gdzie Ty bylas?fajnie ze juz wrocilas:-)juz twoje akcesoria do buzza przyszly??
pozdrawiam Was babeczki!!

Sofik patrze co chwile na Twojego buzza i za kazdym razem bardziej mi sie podoba:-)
gastone niby nic takiego sie nie dzieje bo lekarz mowi ze jest ok ale wiesz martwie sie;-(bo takich przygod w pierwszej ciazy nie mialam;-(

Hej, hej....w koncu watek odzyl...:-) Ja wczoraj bylam wczoraj po wozek dla brata, tzn z bratem :) i zdecydowali sie na Mure4 i w Mothercare maja wyprzedaz 4 kolowych i bedziemy ja mieli za 237e !!! przecena z 450e. :):):) ladnie, nie?

Ostatnia edycja:
Hej, hej....w koncu watek odzyl...:-) Ja wczoraj bylam wczoraj po wozek dla brata, tzn z bratem :) i zdecydowali sie na Mure4 i w Mothercare maja wyprzedaz 4 kolowych i bedziemy ja mieli za 237e !!! przecena z 450e. :):):) ladnie, nie?

uwielbiam tutejsze wypredarze!! Sama przeciez na nia trafilam :-)

beakta -no mnie nie bylo to watek podupadl troche he he :)
gieoska - no co Ty????? a co takiego sie dzieje?? jakies krwawienia masz? trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze....
sofik- sliczniutki ten Twoj maluszek, siostrzyczka dumna ze wozi braciszka w wozeczku...pamietam jak moj oli nie chcial odejsc od wozka tylko non stop na spacerach walki byly o to kto wozi :)) no i napisz troche....jak bylo :)
a ja pisalam kiedys ze jade na konwencje firmowa do las vegas i pozniej zaraz do arizony - tez ze swojej firmy tylko z lokalnym menadzerem i ludzmi z mojego okregu na taka wycieczke za osiagniecia z poprzedniego roku. Moj menadzer co rok takie organizuje na 3-4 dni w prezencie dla najlepszych agentow z naszego rejonu, a konwencje tez sa co roku w roznych ciekawych miejscach usa - te juz dla wszystkich i fajnie jest bo spotykamy sie ze znajomymi agentami z ktorymi poznalismy sie na przyklad na jakis szkoleniach jak zaczynalismy czy innych firmowych imprezach. Moje akcesaria jeszcze nie dotarly ale i'coo puto przyszedl:)

reklama
Hej
Gastone a skad ty wzielas cene tego wozka, na stronie mamas&papas kosztuje 575funtow, a ten kolorek jest akurat w promocji i kosztuje 399funtow czyli okolo 430e

zestaw zawiera
Skate Includes - Chassis with elasticated storage net, Seat unit (pram pushchair all in one), Apron and hood, PVC raincover, Car seat adaptors, Tyre pump, Drinks/bottle holder.
Mi sie on tez podobal ale wybralam joolz jako ze ma osobna gondole

Filipek od Sofik slicznie sie prezentuje w Buzzie
Gie-oska co sie dzieje?

Do góry