reklama
kasiabelgia
Aktywna w BB
sofik moje gratulacje sliczny ten twoj filipuś taki malusi cudowny mój filipek ma identyczny kocyk i smoczusia )
Ostatnia edycja:
Hej
Gastone a skad ty wzielas cene tego wozka, na stronie mamas&papas kosztuje 575funtow, a ten kolorek jest akurat w promocji i kosztuje 399funtow czyli okolo 430e
zestaw zawiera
Skate Includes - Chassis with elasticated storage net, Seat unit (pram pushchair all in one), Apron and hood, PVC raincover, Car seat adaptors, Tyre pump, Drinks/bottle holder.
Mi sie on tez podobal ale wybralam joolz jako ze ma osobna gondole
Filipek od Sofik slicznie sie prezentuje w Buzzie
Gie-oska co sie dzieje?
No z kosmosu raczej nie.Chodzilam po jakis stronkach i sie nawinal, po co mialabym klamac???
pkazalam go bo zdziwila mnie cena, alenie sprawdzalam.Moze jakis blad na stronie?
Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!!
Pawimi a ja juz zakladalam ze na jakies wyspy kanaryjsckie sie wyrwalas a tu prosze las vegas fajnie
daj zdjecia nowego wozia!!
do do moich ploblemow tonie chce was zanudzac nimi:-(..mam lekkie plamienie ale lekarka powiedziala ze to normalne na poczatku ciazy..dala mi lekarstwo ale na usg wszystko wyglada ok pomimo tego plamienia...
Pawimi a ja juz zakladalam ze na jakies wyspy kanaryjsckie sie wyrwalas a tu prosze las vegas fajnie
daj zdjecia nowego wozia!!
do do moich ploblemow tonie chce was zanudzac nimi:-(..mam lekkie plamienie ale lekarka powiedziala ze to normalne na poczatku ciazy..dala mi lekarstwo ale na usg wszystko wyglada ok pomimo tego plamienia...
Sofik
Wiara Czyni Cuda
witam...
;-) kocyk jest dla mnie superowy ,wypierzesz i zaraz suchy...
sofik moje gratulacje sliczny ten twoj filipuś taki malusi cudowny mój filipek ma identyczny kocyk i smoczusia )
;-) kocyk jest dla mnie superowy ,wypierzesz i zaraz suchy...
a co to za kocyki?? ja własnie musze kupić jakiś
Gastone no wiesz, nikt przecież nawet nie pomyślał, że kłamiesz
te ceny to są rózne na róznych stronach, może to była cena razem z fotelikiem i bazami do auta, a może ktoś źle napisał
Ja napisałam wczoraj maila czy moje zamówienie już zostało wysłane, odpisali że wyślą dziś to może będzie pod koniec tygodnia albo na początku przyszłego
ale wkurza mnie to, że o wszystko trzeba sie dopytywać, czy wysłali, czy przelew otrzymali itp chodzi o adaptery do maxi cosi i torby do wózka
Byłyście na paradzie?
Pawimi czy u was było głośno o Paradzie i Dniu Świętego Patryka?
Gie-oska nie zanudzasz nas, od tego jesteśmy aby się wyżalić zapytac itp
Nie martw się na zapas, wiadomo, ze plamienia to nie jest dobra oznaka, ale większkośc z nich jest nie groźna, ja miałam krwiaka w 10tyg i tez plamienia, a później krwiak sie wchłonął i synek zdrowy się urodził i śliczny, także głowa go góry i bądź dobrej myśli
Gastone no wiesz, nikt przecież nawet nie pomyślał, że kłamiesz
te ceny to są rózne na róznych stronach, może to była cena razem z fotelikiem i bazami do auta, a może ktoś źle napisał
Ja napisałam wczoraj maila czy moje zamówienie już zostało wysłane, odpisali że wyślą dziś to może będzie pod koniec tygodnia albo na początku przyszłego
ale wkurza mnie to, że o wszystko trzeba sie dopytywać, czy wysłali, czy przelew otrzymali itp chodzi o adaptery do maxi cosi i torby do wózka
Byłyście na paradzie?
Pawimi czy u was było głośno o Paradzie i Dniu Świętego Patryka?
Gie-oska nie zanudzasz nas, od tego jesteśmy aby się wyżalić zapytac itp
Nie martw się na zapas, wiadomo, ze plamienia to nie jest dobra oznaka, ale większkośc z nich jest nie groźna, ja miałam krwiaka w 10tyg i tez plamienia, a później krwiak sie wchłonął i synek zdrowy się urodził i śliczny, także głowa go góry i bądź dobrej myśli
reklama