reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

kiya przy trzecim dziecku to juz nie bedziesz krostek na tylku zauwazac :-)

silkowa nie czaj sie tylko dawaj tu posta haha poprawka - wlasnie widze dala :-)
ewelynka jak upojna noc??? czy to ten kinowy randkowicz chetny na blizsze relacje czy ktos inny? co ty taka tajemnicza i tak cie tu rozszyfrujemy haha...jak widzisz nic sie przed nami nie da ukryc...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
mam wiadomosc od silek "Pati przepros babeczki ale juz spadam nie popisze bo mąz wzywa juhuuuuuuuuuuuuu:-D"....

ewelynka ty jeszcze biedactwem go nazywasz???? a niech sie meczy cholera jedna :-)

chwilowo was podczytuję :-D
Ewylynka jak tam na kinowej nocy było co?
Nina u nas trwa ten problem prawie 2 lata, leków żadnych nie bierzemy mój byczek waży tyle co twój a ma prawie 3 lata:szok:, Aniam posiew robiłam kilka, jak nie kilkanaście razy, za tydzień jedziemy na oddział, może tam coś wymyślą - mam już dosyć. Dziś na wizycie u pediatry padło nawet słowo mukowiscydoza - nie przyjmuję nawet tego do wiadomości, od czytania o tej chorobie robi mi się słabo .....
Pawimi widzę, że u was problem z przedszkolami jak chyba wszędzie niestety :crazy:, obyś coś znalazła blisko kochana.
Mój Julek jutro do przedszkola na Mikołaja idzie :tak:

reklama
Pawimi ale nie czaje, mi chodziło o Anik że biedna jest a Ty pomyślałaś o tym kolesiu?? nie, nie, nic w tym rodzaju:-p
Iza a w kinie bardzo fajnie, towarzystwo hmm miłe:tak: a i filmy śmieszne i o dziwo nie zmrużyłam oka przez całą noc! W domu wylądowałam po 5:-)

Do góry