reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
na slasku...ale to nie ma wielkiego znaczenia, a czemu? tak wogole to koniecznie o warszawke musze zahaczyc, to mus!

Ostatnia edycja:
no tak hahaha dla mnie to bedzie baaaardzo sprawiedliwe wyjscie i bliski dojazd :-) tzn ja sie chce zlokalizowac w Warszawie, na slask do staruszka pojade w odwiedziny a reszte czasu to warszawa wchodzi w rachube, no i jesli mam sie z wami spotykac to moge dojechac nie ma sprawy, mysle po pozyczeniu samochodu z wypozyczalni, tak moi znajomi robili i jezdzili po calej polsce wiec mysle ze to dobra opcja dla mnie.
Hej pani Gastone :-) jak tam, gotowe juz wszystko ? :-) no i z tego co mi sie o uszy obilo to wy w irl sie czesto umawiacie haha

sikor patolu
Ni ch chu ja na wesele jade do Ciebie koniec i kropa!!!!!!!!!!!!
A wczesniej trza sie zalać w trupa buhahahaha

Wczoraj robiłam ściągi z SZANOWNEJ FILOZOFII dlatego mnie nie było :)

A wogóle TO CZEŚĆ LACHONY!!!!!!!!!!!!!!!

sikor patolu
Ni ch chu ja na wesele jade do Ciebie koniec i kropa!!!!!!!!!!!!
A wczesniej trza sie zalać w trupa buhahahaha

Wczoraj robiłam ściągi z SZANOWNEJ FILOZOFII dlatego mnie nie było :)

A wogóle TO CZEŚĆ LACHONY!!!!!!!!!!!!!!!

siema olka....no wlasnie! co to bedzie opowiadac ze wesela niet! nie z nami takie numerasy co nie? :no::rofl2: jak cos to zrobimy jej wesele haha:-D

Ja jej zrobie takie wesele ze normlanie do klonca swojego zycia bedzie to pamietac

zaraz uciekam na soalrium co by ładnie wygladac na sylwestra hahahahaha

a tak wogole to uwazaj bo jestesmy kablowane!!!! otoz z pewnych zrodel wiadomo mi ze wdala sie zazdrosc ze my tu sobie gadu gadu na tym forum i dzis posilki specjalne z samej francyji byly wzywane haha boze moj jaka dziecinada :-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: jak to sikor powiedziala niektore stare baby a nasrane w glowach maja :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry