uwierz na slowo :-):-):-) w koncu guru trzeba wierzyc hahano chyba zartujesz,a skad to wiesdz,co gdzie ,jak,dawaj mi tu linka jakiegos
Nie uwierze jak nie zobacze!!!!
reklama
olcia79
mama Kamila i Emilki
w tym wypadku musze zoabzcyc
olcia79
mama Kamila i Emilki
Olcie wyslalem na solarke, ja natomiast maluje przedpokoj - wiec nie skorzystam z okazji i nie bede Was sciemnial babeczki pozdrawiam ....
nowaczek ty to jak zwykle musisz sie wcinac w srodek rozmowy ale musze cie zmartwic, dzisiaj nie ma nic o kijach i tym podobnych sprawach wiec mozesz wracac spokojnie do swojego przedpokoju kiedy zamierzasz ponownie mi sie zaprezentowac na pol golasa na skypie??? czekam i czekam i nicOlcie wyslalem na solarke, ja natomiast maluje przedpokoj - wiec nie skorzystam z okazji i nie bede Was sciemnial babeczki pozdrawiam ....
sikornik
hardcore'owa mamuśka
co to bedzie opowiadac ze wesela niet! nie z nami takie numerasy co nie? jak cos to zrobimy jej wesele haha
hehe róbcie róbcie ale kuźwa gdzie
to do której mam z panem młodym przyjechać ??????
sikornik
hardcore'owa mamuśka
Olcie wyslalem na solarke, ja natomiast maluje przedpokoj - wiec nie skorzystam z okazji i nie bede Was sciemnial babeczki pozdrawiam ....
mój dziś polazł na nocke to mogę byc ściemniana
sikornik
hardcore'owa mamuśka
a tak wogole to uwazaj bo jestesmy kablowane!!!!
a to nie jest tak że te dwa fora należą do jednego portalu?
Dżizasss jakie moje dziecko jest upierliwe i marudne
a gdzie Kiya znowu sie szwenda ????
czekaj olcia zaraz z solarium wroci to nici z bajeru beda :-)
to forum nie nalezy do zadnego innego portalu na szczescie hehe a kiya zaraz bedzie, polazla do rodzicow po cos tam i ma sie stawic obowiazkowo ciut pozniej.
to forum nie nalezy do zadnego innego portalu na szczescie hehe a kiya zaraz bedzie, polazla do rodzicow po cos tam i ma sie stawic obowiazkowo ciut pozniej.
reklama
sikornik
hardcore'owa mamuśka
no mam nadzieję że będzie bo kurka sie z nią umawiałam że se dziś popaplemy bo mój R. jest ostatnio o Was zazdrosny hihi
o ile ogarne Potwora bo włazi mi na głowę
Bejbe ide kurczaka do piekarnika wrzucić zara bydę...
o ile ogarne Potwora bo włazi mi na głowę
Bejbe ide kurczaka do piekarnika wrzucić zara bydę...