reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Olcie wyslalem na solarke, ja natomiast maluje przedpokoj - wiec nie skorzystam z okazji i nie bede Was sciemnial babeczki ;) :sorry: pozdrawiam ....
nowaczek ty to jak zwykle musisz sie wcinac w srodek rozmowy :-D ale musze cie zmartwic, dzisiaj nie ma nic o kijach i tym podobnych sprawach wiec mozesz wracac spokojnie do swojego przedpokoju :-D:-D:-D kiedy zamierzasz ponownie mi sie zaprezentowac na pol golasa na skypie??? czekam i czekam i nic :rofl2:

czekaj olcia zaraz z solarium wroci to nici z bajeru beda :-)
to forum nie nalezy do zadnego innego portalu na szczescie hehe a kiya zaraz bedzie, polazla do rodzicow po cos tam i ma sie stawic obowiazkowo ciut pozniej.

reklama
no mam nadzieję że będzie bo kurka sie z nią umawiałam że se dziś popaplemy bo mój R. jest ostatnio o Was zazdrosny hihi:sorry:

o ile ogarne Potwora bo włazi mi na głowę:confused2:

Bejbe ide kurczaka do piekarnika wrzucić zara bydę...

Do góry