reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Witka. Bylam dzis t tym World of Wonder i to jest jakis wozek EUROPA.:confused: Wyglada bardzo podobnie, wiadomo troszke wykonanie nie takie ale jest nawet calkiem calkiem no i za to cene nie jest zle. :-D ...ale za to zobaczylam cos dla siebie....Cossato Pogo.;-)tzn. nie na teraz ale tak jescze troszke...:-D

Witka. Bylam dzis t tym World of Wonder i to jest jakis wozek EUROPA.:confused: Wyglada bardzo podobnie, wiadomo troszke wykonanie nie takie ale jest nawet calkiem calkiem no i za to cene nie jest zle. :-D ...ale za to zobaczylam cos dla siebie....Cossato Pogo.;-)tzn. nie na teraz ale tak jescze troszke...:-D

Wiedzialam ze to nie moze byc P&T, poza tym oni tam rzado mjataie wozki, najczesciej wlasnie cossato, jane, maclareny i jakies mi dotad nieznane firmy.A co do twojego cosatto pogo to fajny wozeczek, a rozklada sie do spania? Ile u nas kosztuje?

A ja jak szperalam po necie znalazlam wozek mammas&pappas.Nic nadzwyczajnego, wozek jak tysiace innych na rynku.Jedno jest nadzwyczajne.Cena.I naprawde nie wiem za co??? 998 euro za spacerowke.Ani to limitowana wersja ani nic wiec nie wiem..
to ten wozek,same ocencie:

Załączniki

• mpskate[1].jpg
    mpskate[1].jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Sofik slicznego masz synusia ale taki malutki sie w buzzie wydaje!!slodziutki:-):-)
gastone fajna ta spacerowka co dalas zdjecia ale cena zabujcza hehe

Sofik supper.Ma mnostwo miejsca w gondolce.Ckiekawa jestem ile miesiecy bedziesz uzywala gondoli.Eh ..ja odliczam i odliczam inie moge sie doczekac tego padziernika czy listopada ..a w koncu ruszy ze takpwoiem produkcja!Bardzo chce drugiego dziecka, ale jeszcze troszke,,,bo do tanga trzeba dwojga!

reklama
no jestem....kurcze ledwie tylek ruszylam na kilka dni to sofik urodzila!!! Jaki fajny maluszek!GRATULACJE!!! Ide spac ....wlasnie wrocilismy i srodek nocy u mnie, jutro wpadne, papatki

Do góry