reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Witka. Bylam dzis t tym World of Wonder i to jest jakis wozek EUROPA. Wyglada bardzo podobnie, wiadomo troszke wykonanie nie takie ale jest nawet calkiem calkiem no i za to cene nie jest zle. ...ale za to zobaczylam cos dla siebie....Cossato Pogo.;-)tzn. nie na teraz ale tak jescze troszke...
Witka. Bylam dzis t tym World of Wonder i to jest jakis wozek EUROPA. Wyglada bardzo podobnie, wiadomo troszke wykonanie nie takie ale jest nawet calkiem calkiem no i za to cene nie jest zle. ...ale za to zobaczylam cos dla siebie....Cossato Pogo.;-)tzn. nie na teraz ale tak jescze troszke...
Wiedzialam ze to nie moze byc P&T, poza tym oni tam rzado mjataie wozki, najczesciej wlasnie cossato, jane, maclareny i jakies mi dotad nieznane firmy.A co do twojego cosatto pogo to fajny wozeczek, a rozklada sie do spania? Ile u nas kosztuje?
A ja jak szperalam po necie znalazlam wozek mammas&pappas.Nic nadzwyczajnego, wozek jak tysiace innych na rynku.Jedno jest nadzwyczajne.Cena.I naprawde nie wiem za co??? 998 euro za spacerowke.Ani to limitowana wersja ani nic wiec nie wiem..
to ten wozek,same ocencie:
Załączniki
Ostatnia edycja:
beakta
Mammy of boys & girl
Cena......Ten cosatto rozklada sie do spania i kosztuje 129e...;-)
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Ten wozek jest fajny mi sie bardzo podoba ale cena powalajaca
Teraz pokaze Wam mojego Fifi w buzzie;-)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Teraz pokaze Wam mojego Fifi w buzzie;-)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolka84
mama kwietniowa '09
Sofik śliczny ten Twój Szkrabik:-) Już się nie mogę doczekać na malutką Gabrysię:-)
Sofik supper.Ma mnostwo miejsca w gondolce.Ckiekawa jestem ile miesiecy bedziesz uzywala gondoli.Eh ..ja odliczam i odliczam inie moge sie doczekac tego padziernika czy listopada ..a w koncu ruszy ze takpwoiem produkcja!Bardzo chce drugiego dziecka, ale jeszcze troszke,,,bo do tanga trzeba dwojga!
reklama