reklama
olcia79
mama Kamila i Emilki
sikor pól na pól.......jeszcze mamy kartony nierozpakowane,kamila pokoj nie zrobiony,jakos ciezko to wszytsko nam idzie
A co to za dieta z jajek i geejpfrutów
Melduj mi tu szybko
A co to za dieta z jajek i geejpfrutów
Melduj mi tu szybko
sikornik
hardcore'owa mamuśka
to na razie tylko w fazie projektu?
kurka trza by było jakiś zlot na żywca zrobic, co Wy na to???
kurka trza by było jakiś zlot na żywca zrobic, co Wy na to???
olcia79
mama Kamila i Emilki
ale co same jajka takioe suche i grejfruty czy jakies wynalazki?????
wez mi tu zapodaj to bo ja tez musze zrzucić moje cielsko
wez mi tu zapodaj to bo ja tez musze zrzucić moje cielsko
olcia79
mama Kamila i Emilki
a tam wiosna
sylwester hahahaha co bym ładnie w sukience wygladała buhahahaha
kurcze emilka ma mega katar i 37,4c goraczki no to juz poszłam do sklepu wrrrrrr........... kurcze szlag by to tyrafil,mam nadzioeje ze sie nie rozchoruje bo w piatek jedziemy do nysy!
No to teraz juz na amen zakwitne w domu
sylwester hahahaha co bym ładnie w sukience wygladała buhahahaha
kurcze emilka ma mega katar i 37,4c goraczki no to juz poszłam do sklepu wrrrrrr........... kurcze szlag by to tyrafil,mam nadzioeje ze sie nie rozchoruje bo w piatek jedziemy do nysy!
No to teraz juz na amen zakwitne w domu
olcia79
mama Kamila i Emilki
ja nie pamietam kiedy bylam gdzies na sylwku
mielismy gdzies w gory jechac ,ale jakis debil tyak nam ukladal zajecia na uczelni ze zjazd mielsimy 2 styczxnia,okazalo sie ze nie bedzie tego zjazdu wiec zaczelismy z panem N szukac czegos ale tak na ostatnia chwile to juz nic ciekwego nie bylo,albo gdzies pod zakopanym bylo albo takie ceny ze z butow mozna bylo wyskoczyc.Z najomi z nysy nas wkrecili na bal to co tam idziemy,dzieciaki u dziadkow,znaczy sie tylko emilka bo kamil to sie gdzies do jakiegos kolegi wbija hahahahaha no tak to juz ten wiek ze ze staruchami siedział nie bedzie
mielismy gdzies w gory jechac ,ale jakis debil tyak nam ukladal zajecia na uczelni ze zjazd mielsimy 2 styczxnia,okazalo sie ze nie bedzie tego zjazdu wiec zaczelismy z panem N szukac czegos ale tak na ostatnia chwile to juz nic ciekwego nie bylo,albo gdzies pod zakopanym bylo albo takie ceny ze z butow mozna bylo wyskoczyc.Z najomi z nysy nas wkrecili na bal to co tam idziemy,dzieciaki u dziadkow,znaczy sie tylko emilka bo kamil to sie gdzies do jakiegos kolegi wbija hahahahaha no tak to juz ten wiek ze ze staruchami siedział nie bedzie
sikornik
hardcore'owa mamuśka
wsuwam tylko jajka, grejfruty, pije kawę, czasami kawaałek wołowink lub kuraka i codziennie sałatkę z pomidora, ogórasa, selera, marchwi - nie sole i nie używam cukru i waga leci hehe
ogólnie nie przekraczam 1000 kcal dziennie:-)
obiecali że do Sylwka zrzucę 8-10kg i tak ma być
trza spłaszczyć brzuchol jeszcze
Emilka choruje czy dziś się wykluło jakies cholerstwo
ZDRÓWKA dla Malutkiej...
zlot, zlotem ale w jaki mieście skoro każda w innym województwie
ogólnie nie przekraczam 1000 kcal dziennie:-)
obiecali że do Sylwka zrzucę 8-10kg i tak ma być
trza spłaszczyć brzuchol jeszcze
Emilka choruje czy dziś się wykluło jakies cholerstwo
ZDRÓWKA dla Malutkiej...
zlot, zlotem ale w jaki mieście skoro każda w innym województwie
reklama
sikornik
hardcore'owa mamuśka
oluś my nie możemy nigdzie dupska ruszać to znajomi z Torunia wpadają do nas juz 27-go hehe
mam nadzieje tylko że zostawie Młodego po świętach u rodziców w Pile, ale może mi świński numer wykręcą i tez gdzieś polezą
a mój ojciec dzis ma egzam na prawko, bo mu za punkty zabrali buhahahaha
mam nadzieje tylko że zostawie Młodego po świętach u rodziców w Pile, ale może mi świński numer wykręcą i tez gdzieś polezą
a mój ojciec dzis ma egzam na prawko, bo mu za punkty zabrali buhahahaha