reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
:szok::szok::szok: Pawimi co sie tu dzieje :-D:-D:-D:-D

Nieczytalam co piszecie od kiedy byl moj osatni post, bo nie mma nawet kiedy!!
Fi mi dopiero zasnol od rana spala 30 min, teraz jadal obiadek i spi Ufffffffffffffffff

Ale snieg , super jak ja dawno sniegu nie widzialam rok temu byl tu tylko jeden dzien tak to tylko w gorach go widac....:cool:

:szok::szok::szok: Pawimi co sie tu dzieje :-D:-D:-D:-D
sofik kochana musialam zwerbowac swoje czrownice ;-) bo sie dretwo na watku robilo, kazda pisala po dwa posty na tydzien i w trosce ze nam watek zamarnie postaralam sie o posilki specjalne haha....mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko? moje stare drogie plotkary wozkowe???:-D

reklama
Do góry