reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Witam sie

ja mysle ze moje kochane irolki i nie tylko beda w koncu mialy co poczytac przy porannej kawie :-) moze ich to zmobilizuje w koncu to zwiekszonej aktywnosci haha

ale sie dziewczyny zdziwia jak rano irlandia im slepia obudzi a tu tyle napisane :tak:
moze w koncu wyleza z tego snu zimowego i dolacza do nas??? Dawniej tak codziennie pisalysmy i cos sie laskom stalo ze musialam po posilki specjalne wzywac :zawstydzona/y:

To WAM sie udalo TYLE STRON NASTUKAC !!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek::szok::szok::szok::szok::szok:
Ja juz smacznie spalama o tej godzinie , bo maly w nocy myslam ze znów bedzie koncertowal(czyt. zęby) ale sie udalo wstala tlyko o 1 na butle i poszedl dalej spac...

czytalam Was 30min:-):-) ale z Wag Gadulki... wozki fajne, kiecki fajne...

ide sie szykowac bo zaraz młoda do przedszkola , a potem gotowanie ...

Miłego dnia - a Tobie Pawimi milego snu:-)

Cześć sikora właśnie pisałyśmy wczoraj że trzeba Cie zwerbować tutaj :-)
Wczoraj tu było jakieś szaleństwo normalnie :)

Ostatnia edycja:
Kiya Kochanie:-D
ja miałam wczoraj z Młodym taki sajgon że szkoda gadać
teraz widze po której Oskar ma ten dziewiczy ząbek hehe
właśnie patrze na date ostatniego logowania na babyboomie - 26 marca 2009:szok:

to już tak na stałe tu zostajemy?
bo CRAZY umarło - ale jacy moderatorzy, takie forum buhahahaha

reklama
Do góry