reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

wsuwam tylko jajka, grejfruty, pije kawę, czasami kawaałek wołowink lub kuraka i codziennie sałatkę z pomidora, ogórasa, selera, marchwi - nie sole i nie używam cukru i waga leci hehe
ogólnie nie przekraczam 1000 kcal dziennie:-)
obiecali że do Sylwka zrzucę 8-10kg i tak ma być:laugh2:

trza spłaszczyć brzuchol jeszcze

Emilka choruje czy dziś się wykluło jakies cholerstwo
ZDRÓWKA dla Malutkiej...
a jak długo juz jestes na tej diecie?po jakim czasie ci spadło te 4kg??

a dzisiaj cos ja wzielo,kladla sie spac i nic jej nie bylo,w nocy sie obudzila z mega katarem,mysle ze to od zębów może bo ma tylko katar a wczoraj pokazywala ze ja boli w srodku i pokazywala na zeby

reklama
kawa gorzka bez mleka:-p
jogurt może być byle by miał mało węglowodanów
bo ja się odzwyczajam od słodkiego, to mnie w ciąży zgubiło:crazy:

przygruchałaś juz jakąś kumpelę-sąsiadke w stolicy?
znasz juz kogoś?

kawa tylko bez cukru i z melekiem :)
noooo dominikę hahahahha i narazie to wszytsko
pogoida nie sprtzyja zawieraniu nowych znajomosci,mam nadzieje ze jak sie na wiosne zrobi cieplej to cos sie tu znajdzie,jakis patol hahahah co by ze mna dal
rade :)

ja nie lubie jogurtow ale activia bardzo mi posmakowala,no i daje niezle po kiszkach takze problemu ze stolcem nie ma hahahah

reklama
piekny, piekny....no i poszly jak ja w koncu sie doturlalam. Sluchajcie....zasypalo nas totalnie, wlasciwie jeszcze nie, dopiero zaczelo sypac a zaraz wam wrzuce kilka fotek ze swojej porannej trasy i ma sypac do jutra do wieczora to ja nie wiem co tu sie bedzie dzialo aaaaaaaaaaaa....no i wiedzialam ze jak WAS wpuszcze na watek to bede miala z 10 stron rano do przeczytania hahahah....Olcia ja nie jestem moderatorem tego watku, ten watek akurat nie ma moderatora bo jest podobno za maly :-) ale GURU moge byc hehe.

a tu moje fotencje...zaznaczam ze dopiero zaczelo sypac i sypie przez caly czas i bedzie sypac blisko dwie doby :-)
http://picasaweb.google.com/pawimi455/Zima?authkey=Gv1sRgCJnr1sDu4OK7pAE&feat=directlink

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry