reklama
mąż marznie na dworzu a ja w ciepłym domku siedzę
przynajmniej jego plecow nie musisz ogladac, a i kasa wplywa na konto :-)
olcia79
mama Kamila i Emilki
dlatyego dpytslsm ciebie o te wozki
a co bys polecvila z takich malych i lekkich parasolek np??????????/
powiem ci ze ja to bardziej stawiam wizualnie czy mi sie podoba,potem sznupie w necie cos na temat tych wozkow a potem albo kupuje albo nie
ale cos z takimi malymi spacerowakmi nie moge sie wstrzelic,nic mi nie wpada w oko
powiem ci ze ja to bardziej stawiam wizualnie czy mi sie podoba,potem sznupie w necie cos na temat tych wozkow a potem albo kupuje albo nie
ale cos z takimi malymi spacerowakmi nie moge sie wstrzelic,nic mi nie wpada w oko
z tego co wiem to ten pozytek tez byl okazjonalny tylko wiec lepiej sie ciesz ze kasa bedzie bo tego nigdy za duzotylko jak oglądałam jego plecy to miałam pożytek z niego a teraz zarabia ale pożytku brak :-)
moge ci zoopera spokojnie polecic, ktoregos maclarena chociaz ich sama nie lubie ale niestety to solidne wozki sa, SC Dazzle jesli ci jego raczki nie przeszkadzaja....dlatyego dpytslsm ciebie o te wozki
a to musi byc parasolka? bo pp aria wazy 5 kg i sklada sie w mala kostke jedna reka
ogrzac i przytulic :-)dobra spadam kochaniutkie bo mąż wraca nakarmić trzeba i napoić :-)
moj tez juz jest ide wiec te klopsy podac, moze jakies ciasto upieke bo mam jablek nadprogramowo
reklama