reklama
anik12
Aktywna w BB
No przecież wiem, że kółko różańcowe. Ja nie cierpię na bezsenność-to wszystko przez Was!!!!!
anik12
Aktywna w BB
Ale w sumie to jesteście okropne baby, już trzy razy prosiłam o pomoc w suwaczku. i co? i nic! jak kamień w wodę
anik12
Aktywna w BB
No dokładnie. Ale teraz już naprawdę uciekam, bo rano do tego lekarza. Kiya byłam u rodzinnego i doopa wielka, muszę do gina zaginać haWiemy że nas tak kochasz ze nie możesz sie oderwać :-)
olcia79
mama Kamila i Emilki
nie chcesz wiedziec jak moja malenka psinka chrapie czasem go slychac przez trzy pietra buahahaha
moge sie tylko domyslec,pamietam jak mialam mojego boksera bolsa TEN TO MIAL CHRAP ........ oszalec mozna!@!!!
jaki samochód,czym okleja????tasmą klejącą????mj nadal okleja samochód na dworze i w pizgawicy , biedny chłop .
Moze i patol ale mnie uwielbiasz Oleńko droga prawda?
spytaj krzakowej,ona zna odpowiedzi na wszytskie pytanmiapizgawica to bedzie u nas jutro, ma byc sniezyca 10 inczy sniegu (same se przeliczcie ale to bardzo duzo) potem na to ma popadac deszczyk a pojutrze mrozik 20 stopni, sama radosc! ciekawe jak ja wyjade z garazu......
A co Wy tak sobie słodzicie? Przecież to nie jest Oleńka tylko zboczek haha
a ty niemialas isc spac hahahaha
a juz tam zboczek ,,,,,
reklama
anik12
Aktywna w BB
Ja już nawet miałam zrobionego suwaczka ale nie wiem gdzie wkleić ten kod. A jak chcesz to możesz za mnie zrobicanik jest watek o robieniu suwaczkow, no jak ci mam pomoc? przeciez nie zrobie suwaczka za ciebie???? kiya wez jej podrzuc namiar bo ja nie pamietam gdzie to jest....a ty chyba ostatnia z nas robilas.