reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
ja mysle ze moje kochane irolki i nie tylko beda w koncu mialy co poczytac przy porannej kawie :-) moze ich to zmobilizuje w koncu to zwiekszonej aktywnosci haha

anik jest watek o robieniu suwaczkow, no jak ci mam pomoc? przeciez nie zrobie suwaczka za ciebie???? kiya wez jej podrzuc namiar bo ja nie pamietam gdzie to jest....a ty chyba ostatnia z nas robilas.

nie chcesz wiedziec jak moja malenka psinka chrapie :szok: czasem go slychac przez trzy pietra buahahaha

moge sie tylko domyslec,pamietam jak mialam mojego boksera bolsa TEN TO MIAL CHRAP ........ oszalec mozna!@!!!

mj nadal okleja samochód na dworze i w pizgawicy , biedny chłop .
Moze i patol ale mnie uwielbiasz Oleńko droga prawda?
jaki samochód,czym okleja????tasmą klejącą????

pizgawica to bedzie u nas jutro, ma byc sniezyca 10 inczy sniegu (same se przeliczcie ale to bardzo duzo) potem na to ma popadac deszczyk a pojutrze mrozik 20 stopni, sama radosc! ciekawe jak ja wyjade z garazu......
spytaj krzakowej,ona zna odpowiedzi na wszytskie pytanmia

A co Wy tak sobie słodzicie? Przecież to nie jest Oleńka tylko zboczek haha

a ty niemialas isc spac hahahaha
a juz tam zboczek ,,,,,

reklama
Do góry