a co ci dolega? za duzo seksu chyba!!No dokładnie. Ale teraz już naprawdę uciekam, bo rano do tego lekarza. Kiya byłam u rodzinnego i doopa wielka, muszę do gina zaginać ha
reklama
anik12
Aktywna w BB
Za dużo, ale mleka!!!!a co ci dolega? za duzo seksu chyba!!
to po co ci gin do ....mleka??????????Za dużo, ale mleka!!!!
sluchaj jak masz kod to pod twoim profilem w ustawienia jest podpis, tam sie wkleja kod.
anik
Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www
masz adres i tam robisz to jest polska strona .
nie taśmą klejącą tylko dorabia oklejaniem samochodów takimi naklejkami z nazwa produktu akbo firmy babo wstrętna, taśmą tez sobie wymyśliła
Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www
masz adres i tam robisz to jest polska strona .
nie taśmą klejącą tylko dorabia oklejaniem samochodów takimi naklejkami z nazwa produktu akbo firmy babo wstrętna, taśmą tez sobie wymyśliła
olcia79
mama Kamila i Emilki
ale wy smucicie buhahahahah
idzicie spac do jasnej cholery!!!!!!!!!!!!!!
kochana to ja cie poprosze o przysluge i spytaj sie za mnie hahahaspytaj krzakowej,ona zna odpowiedzi na wszytskie pytania
olka nie narzekaj tylko se suwaczek zrob i to juzale wy smucicie buhahahahah
blado wypadasz bez solidnego podpisu hahaha
olcia79
mama Kamila i Emilki
olka nie narzekaj tylko se suwaczek zrob i to juz
blado wypadasz bez solidnego podpisu hahaha
suwak powiadasz.....hmmmmmmmm............ a moze posuwać ????
zrobie jutro
weny brak na robienie suwaków
reklama
anik12
Aktywna w BB
No jedna co kuma. Dziewczyny jutro mnie nie będzie, bo ide na roczek. Ale w środę jak już się tu zbierzecie to niech któraś da znać na gg. Papole i buziole. Dobranocanik chce taby na zatrzymanie pokarmu ale są tylko na recepte