reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Ten wózek mi sie baaaaaaaardzo podoba!!!!!!!!!!!!!
W Irl tez go pewnie nie ma :sorry:
W Pliko było fajne to , że jak wiało bardzo, lub świeciło słonce to mozna budke calkiem opuścic na dziecko, bo nie jest doczepiona do wózka, tu widzę, ze budka jest fajna glęboka, nie mozna całkiem zakryc dziecka, ale poza tym same plusy i super sie sklada, kurcze serio bardzo mi sie podoba

Myslisz Pawimi ze w przyszłym roku beda jakies obnizki na ten z 2009 może kupiłabyś go dla mnie ;-) tzn dla Emci ciociu :tak::-)

reklama
monia no wiec napewno beda poniewaz jest juz nowy model 2010 z wiekszym koszem na zakupy. One sa na wyspach te wozeczki...zdziwniona jestem ze w Irl ich nie ma? Serio? Sprawdz lepiej bo po co bedziesz placic za przesylke jak moze pod nosem masz te wozki? Ja cos to wiesz gdzie mnie znalesc :-)

a z anglii nie masz taniej za przesylke? ta dziewczyna ktorej wysylalam za lotnicza do polski zaplacila cos okolo $60, oczywiscie za morska duzo taniej wychodzi.

Dusia a widialas ten wozek?Fajny mi sie brdzo podoba.
Oczywiscie dla ciebie opcja duo.
Baby Jogger City Select stroller (2010) - Free Shipping, No Sales Tax

tu mozna go kupic na ebay Baby Jogger City Select Twin/Double Stroller NEW 2010 - eBay (item 150385588169 end time Dec-02-09 10:08:11 PST) .Wozek jak dla ciebie jest tez fajna opcja,podobne zastosowanie co i candy pear ale przynajmniej kupic go u was mozna.Fajne tez ze jak starsze dzieko juz nie bedzie potrzebowalo wozka,rozbisz ciach i msz pojedynczy.
Ni ma mega opcje hehe,wiec kazdy moze sobie stosowa jak tylko chce.

Załączniki

• !BelT1H!CGk~$(KGrHqEH-DMErc6Ln,HIBK90nJ6FnQ~~_35[1].jpg
    !BelT1H!CGk~$(KGrHqEH-DMErc6Ln,HIBK90nJ6FnQ~~_35[1].jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
nie ma ich jeszcze i nawet na tej stronie dopiero pre-orders przyjmuja. Podejrzewam ze w sklepach pojawia sie za jakies 3-4 miesiace.

reklama
super ten wózek, aż chce sie miec bliźniaki :-D
Pawimi, pewno za przesylke z UK mniej niz z USA, na razie to ja sobie tak myśle po cichutku, mam przecież jeszcze mojego Joolza z nieuzywaną spacerówka, bo Emma ciągle w gondoli jeździ :-)
ale jakby była jakas super okazja to czemu nie, tylko, że ja jestem niechetnie nastawiona do kupna online :sorry: tzn wolałabym np żeby ktos go wczesniej sprawdzil czy wszystko ok i wtedy przesłał

ale sie objadłam plackami ziemniaczanymi, :zawstydzona/y: ledwo się ruszam

Do góry