reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

hej
Gie-oska jesne ze cie pamiętamy :tak: współczuję problemów z karmieniem małego, alel ja juz macie odpowiednie mleczko to teraz bedzie z górki
Zdjecia dajne, wózek slicznie sie prezentuje

Pawimi szalona, no ja nie moge, kolejny wózek :-D:-D:-D fajnie wygląda, moja kolezanka szuka wózka, napisz coś wiecej o nim od jakiego wieku sie najlepiej nadaje dla dziecka i czy fajnie sie prowadzi itp i czy lepszy od Arii ;-)

My bylismy na miescie, teraz robię łazanki i jakis filmik obejrze
Miłego po południa
Sofik ciasto upiekła i nawet nas nie poczęstowała :-p

reklama
gosia wygladasz jakbys wogole w ciazy nie byla! I co to za tekst ze zdjecia dla Eve tylko??:szok: wszystkie czekalysmy przeciez....;-) w koncu doczekalas sie spacerkow ze swoim ulubionym wymarzonym wozeczkiem. Trzymamy kciuki za zdrowko Kacperka. A ja kupilam nowy wozek.....:rofl2:
Kochana mam nadzieje ze nie obrazlias sie za ta dedykacje dla Eve??Ty wiesz ze jestes ciotka nr jeden ale dedykacja dla Eve bo od niej mam buzzika i prosila mnie o zdjecia jak mi go sprzedawala:-)
Fajny wozeczek kupias:-)podoba mi sie :-)nom fakt pod kurtka nie widac ze w ciazy bylam hehe wczoraj tez to uslyszalm od ciotek hehe..ale jeszcze brzusio mi sie do konca nie wchlonal ale nie jest zle:-)licze ze do konca roku brzusio wroci do normy:-)
gie-oska, serce się raduje jak czytam ze z wózia jestescie zadowoleni :tak: Ślicznie wyglądacie na tym spacerku (my do tego parku też czasem chodzimy). Mały jest cudowny, śliczny chlopczyk. Mam nadzieję, że mu się wygodnie jeździ w buzzie :-) Wzruszyłam się - autentycznie :tak:

oj jestem zadowolona jestem:-)a ten park jest na przeciwko mojego domku:-)wiec przechodze przez ul i jestem juz w parku szkoda ze tak gdzie bedziemy mieszkac nie mam tak blisko parku:-(

ciesze sie ze podobaja Wam sie zdjecia:-)

Moniadan co do tych butelek tt to co te co maja przezroczysta miarke sa bez bpa a te co maja czarna miarke narysowana maja bpa??bo ja mam 6szt butli z przezroczysta miarka a jedna mam z czarna miarka

Buziaki dziewczyny!!

czesc dziewczynki, ja tylko goscinnie bo nie ma nas w domciu, imprezujemy sobie od wczoraj z noclegiem:-):-)
dusia naprawde niezla podroba Bugaboo ;-)prezentuje sie na zdjeciach niezle ale obawiam sie ze niestety na zdjeciach jego czar pozostaje....kompletnie nie znam tej firmy i nigdy nie widzialam tego wozka, z szybkiego opisu zrozumialam ze wozek na filipinach produkuja, az dziwie sie ze bugaboo nie dobralo im sie jeszcze do skory.

Pawimi szalona, no ja nie moge, kolejny wózek :-D:-D:-D fajnie wygląda, moja kolezanka szuka wózka, napisz coś wiecej o nim od jakiego wieku sie najlepiej nadaje dla dziecka i czy fajnie sie prowadzi itp i czy lepszy od Arii ;-)
nie moge jeszcze zbyt wiele napisac o nim bo dopiero go dostalam, wyglada na duzo solidniejszy od arii, ale tobie monia plastikowosc arii nie powinna przeszkadac bo ty mialas pliko i ci sie podobal. Wozeczek jest fajny, jak wyrusze nim na dalsze podboje to zaraz zdam relacje. Nadaje sie od urodzenia w sumie bo mozna do niego fotelik podpiac, siedzenie opuszcza sie prawie na plasko, sklada sie jedna reka, na siedzieniu jest taki paseczek za ktory sie pociaga i wozek w jednej calosci sam sie sklada, relatywnie lekki (nie taki jak aria) ale 17 funtow to nie jest zle, siedzisko baaaaardzo obszerne i wygodne, koszyk troche kiepski - aria tu ma go 100 X lepszy, raczka - niektore laski pisza ze niewygodny ale dla mnie jest ok, nie jest plastikowa, no i wozek chociaz nie jest joggingowy skonstruowany jest jak joggingowiec przez solidna firme za czym stoi pewna nie do zdarcia jakosc. Ma dobra amortyzacja na przednie kolo - naprawde solidna i mocno wyczuwalna, wydaje mi sie ze podbija sie niezle, buda ogromna z dwoma okienkami przez ktore fantasytcznie mozna podgladac dziecko. Mozna do niego dokupic albo klasyczny palak albo tacke identyczna jak do arii i organizer dla rodzicow na raczke. Sklada sie w mala lekka kostke a w razie potrzeby jednym ruchem mozna odczepic kolka ktore przechowuje sie osobno w torbie. A wiec ........:tak::tak: polecam :-D

a tutaj macie sposob w jaki sie sklada

[video=youtube;Az9Az4rqQ0k]http://www.youtube.com/watch?v=Az9Az4rqQ0k[/video]

[video=youtube;8ksK4NXnEsk]http://www.youtube.com/watch?v=8ksK4NXnEsk[/video]

[video=youtube;77LT02OmtSw]http://www.youtube.com/watch?v=77LT02OmtSw&feature=related[/video]

Eve - nie jest, dlatego go kolezance pomagalam sciagnac stad do warszawy....kosztuje okolo $220, chyba ze laska ktora mieszka w NYC (pani niejaka Agnes) podglada czesto forum wozkowe i rzuca na allegro te wozki na ktore jest zainteresowanie. Acha...ona wystawia modele ubiegloroczne i starsze ktore dostaje za znizkowa cene.

reklama
Do góry