reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

hej
Gie-oska jesne ze cie pamiętamy :tak: współczuję problemów z karmieniem małego, alel ja juz macie odpowiednie mleczko to teraz bedzie z górki
Zdjecia dajne, wózek slicznie sie prezentuje

Pawimi szalona, no ja nie moge, kolejny wózek :-D:-D:-D fajnie wygląda, moja kolezanka szuka wózka, napisz coś wiecej o nim od jakiego wieku sie najlepiej nadaje dla dziecka i czy fajnie sie prowadzi itp i czy lepszy od Arii ;-)

My bylismy na miescie, teraz robię łazanki i jakis filmik obejrze
Miłego po południa
Sofik ciasto upiekła i nawet nas nie poczęstowała :-p

reklama
gosia wygladasz jakbys wogole w ciazy nie byla! I co to za tekst ze zdjecia dla Eve tylko??:szok: wszystkie czekalysmy przeciez....;-) w koncu doczekalas sie spacerkow ze swoim ulubionym wymarzonym wozeczkiem. Trzymamy kciuki za zdrowko Kacperka. A ja kupilam nowy wozek.....:rofl2:
Kochana mam nadzieje ze nie obrazlias sie za ta dedykacje dla Eve??Ty wiesz ze jestes ciotka nr jeden ale dedykacja dla Eve bo od niej mam buzzika i prosila mnie o zdjecia jak mi go sprzedawala:-)
Fajny wozeczek kupias:-)podoba mi sie :-)nom fakt pod kurtka nie widac ze w ciazy bylam hehe wczoraj tez to uslyszalm od ciotek hehe..ale jeszcze brzusio mi sie do konca nie wchlonal ale nie jest zle:-)licze ze do konca roku brzusio wroci do normy:-)
gie-oska, serce się raduje jak czytam ze z wózia jestescie zadowoleni :tak: Ślicznie wyglądacie na tym spacerku (my do tego parku też czasem chodzimy). Mały jest cudowny, śliczny chlopczyk. Mam nadzieję, że mu się wygodnie jeździ w buzzie :-) Wzruszyłam się - autentycznie :tak:

oj jestem zadowolona jestem:-)a ten park jest na przeciwko mojego domku:-)wiec przechodze przez ul i jestem juz w parku szkoda ze tak gdzie bedziemy mieszkac nie mam tak blisko parku:-(

ciesze sie ze podobaja Wam sie zdjecia:-)

Moniadan co do tych butelek tt to co te co maja przezroczysta miarke sa bez bpa a te co maja czarna miarke narysowana maja bpa??bo ja mam 6szt butli z przezroczysta miarka a jedna mam z czarna miarka

Buziaki dziewczyny!!

czesc dziewczynki, ja tylko goscinnie bo nie ma nas w domciu, imprezujemy sobie od wczoraj z noclegiem:-):-)
dusia naprawde niezla podroba Bugaboo ;-)prezentuje sie na zdjeciach niezle ale obawiam sie ze niestety na zdjeciach jego czar pozostaje....kompletnie nie znam tej firmy i nigdy nie widzialam tego wozka, z szybkiego opisu zrozumialam ze wozek na filipinach produkuja, az dziwie sie ze bugaboo nie dobralo im sie jeszcze do skory.

Pawimi szalona, no ja nie moge, kolejny wózek :-D:-D:-D fajnie wygląda, moja kolezanka szuka wózka, napisz coś wiecej o nim od jakiego wieku sie najlepiej nadaje dla dziecka i czy fajnie sie prowadzi itp i czy lepszy od Arii ;-)
nie moge jeszcze zbyt wiele napisac o nim bo dopiero go dostalam, wyglada na duzo solidniejszy od arii, ale tobie monia plastikowosc arii nie powinna przeszkadac bo ty mialas pliko i ci sie podobal. Wozeczek jest fajny, jak wyrusze nim na dalsze podboje to zaraz zdam relacje. Nadaje sie od urodzenia w sumie bo mozna do niego fotelik podpiac, siedzenie opuszcza sie prawie na plasko, sklada sie jedna reka, na siedzieniu jest taki paseczek za ktory sie pociaga i wozek w jednej calosci sam sie sklada, relatywnie lekki (nie taki jak aria) ale 17 funtow to nie jest zle, siedzisko baaaaardzo obszerne i wygodne, koszyk troche kiepski - aria tu ma go 100 X lepszy, raczka - niektore laski pisza ze niewygodny ale dla mnie jest ok, nie jest plastikowa, no i wozek chociaz nie jest joggingowy skonstruowany jest jak joggingowiec przez solidna firme za czym stoi pewna nie do zdarcia jakosc. Ma dobra amortyzacja na przednie kolo - naprawde solidna i mocno wyczuwalna, wydaje mi sie ze podbija sie niezle, buda ogromna z dwoma okienkami przez ktore fantasytcznie mozna podgladac dziecko. Mozna do niego dokupic albo klasyczny palak albo tacke identyczna jak do arii i organizer dla rodzicow na raczke. Sklada sie w mala lekka kostke a w razie potrzeby jednym ruchem mozna odczepic kolka ktore przechowuje sie osobno w torbie. A wiec ........:tak::tak: polecam :-D

a tutaj macie sposob w jaki sie sklada

[video=youtube;Az9Az4rqQ0k]http://www.youtube.com/watch?v=Az9Az4rqQ0k[/video]

[video=youtube;8ksK4NXnEsk]http://www.youtube.com/watch?v=8ksK4NXnEsk[/video]

[video=youtube;77LT02OmtSw]http://www.youtube.com/watch?v=77LT02OmtSw&feature=related[/video]

Eve - nie jest, dlatego go kolezance pomagalam sciagnac stad do warszawy....kosztuje okolo $220, chyba ze laska ktora mieszka w NYC (pani niejaka Agnes) podglada czesto forum wozkowe i rzuca na allegro te wozki na ktore jest zainteresowanie. Acha...ona wystawia modele ubiegloroczne i starsze ktore dostaje za znizkowa cene.

reklama
Do góry