reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

takie rzeczy sa absolutnie niedozwolone na watku!!!! Zostalo zgloszone do admina do usuniecia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a to co? w piatki nie piszecie na tym watku?? Ja dzis odpoczywam, normalnie rano nie moglam sie zwlec z lozka zeby dziecko do szkoly odwiezc.....tak mi dal wczorajszy dzien popalic. Niania wczoraj nie dala psu jesc bo sie go bala (no comments) wiec wieczorem ja mu dalam i byl taki glodny ze malo miski nie polknal w calosci, a pozniej.....biedaczek niestrawnosci az dostal i zahaftowal mi pol domu. Martwilam sie ze bede musiala z nim do vetki jechac ale dzis juz wszystko w normie, poprostu na glodny zaladek zbyt lapczywie polknal swoje jedzenie i stad ta reakcja. Jeszcze jedno dziecko mi do opieki przybylo ha ha ;-)

Biedny piesek :-(

Moje dziecie kocha pieski sąsiad ma wilka 8 tygodniowego codziennie do niego chodzi i maca go przez płot i udaje że szczeka ( ał , ał :-D ) wczoraj piesek był w domu to stał pod bramą i go wołał. Zreszta kazde zwierze jest ał , ał:-D

hej dziewczyny!ja znikam na pare dni z bb..muszee sie oswoic z nowa sytuacja i oganrac wszystko od nowa..niestety Maja jest bardzo zazdrosna o brata...i musze teraz sie nia zajac...buziaki

hej dziewczyny!ja znikam na pare dni z bb..muszee sie oswoic z nowa sytuacja i oganrac wszystko od nowa..niestety Maja jest bardzo zazdrosna o brata...i musze teraz sie nia zajac...buziaki
absolutnie zrozumiale ;-) ale nie znikaj na zawsze!! no i fotki w buzzie obowiazkowe :-):-)

kurcze az tyle zapisalyscie ze chyba posty wymazalo :-D:-D:-D
a u nas dzis kolejny dzien pieknie i bardzo slonecznie....pogoda jest taka ze jak wspomnialam Oliverowi ze ma zaczac list to mikolaja pisac to sie zdziwil dlaczego juz teraz :D a poki co w czwartek najwazniejsze swieto w tym kraju czyli Thanksgiving (swieto dziekczynienia), musze sie w koncu zaopatrzyc w tego indyka i upiec tutejszym sposobem oraz przygotowac kilka innych tradycyjnych smakolykow np. ciasto z dyni, galaretke z zurawin itd....w przyszlym tygodniu panujacym zwyczajem rozkladamy juz choinki i dekoracje swiateczne. Wszystkie cztery mam sztuczne i zastanawiam sie czy w tym roku nie kupic jednej prawdziwej do salonu na dole przy glownym wejsciu zeby roznosila taki naturalny swiateczny zapach tylko znowu pozniej te igly ....ehhh:eek:

Dusia - juz cie dawno nie bylo ale wiem ze pewnie podczytujesz ;-) a wy macie jakies plany na czwartek??

Na szczescie mieszkam w miejscu gdzi emnie raczej nie zaleje.Raz ze na gorce, a dwa ze dalkeo od wszelkich zbiornikow,co sie wiaze z tym ze studzienki nie powywalaja.Ale na osiedlu na ktorymmieszkalam jeszcze 3 miesiace temu ciekwienie jest.A moj dom bylna samym zakrecie!

reklama
Do góry