reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Rany ale napisane kochane nie mam na nic czasu

Zapraszam serdecznie na Torcika Imininowego!!!!!!!!!!!

U Nas grypa ale lekarz mowi ze nie swinska, Sofijka w domu i jej sie nudzi wiec ciagle znia siedze maly tez nie jest z tych spokojnych , jest go wszedzie juz pozakładalam barnki w kuchni i salonie bo jak jestem w kuchni to on zawsze zniej ucieka a jak w salonie to tez wiec teraz jak chce chwile usiasc to zamykam bramke i mam chwile na kawe, ale w salonie tez duzo rzeczy ktore niemoze juz je grodze ale on sie przeciska:szok: taranuje wsyztko na swojej drodze...

ide WAS poczytac...

reklama
u nas tez nudy

Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam Emci butelki dekoracyjne z TT i wiecie co, przychodze do domu, chciałam umyc, wyparzyc i patrze a one maja czarną podziałke, a te wczesniejsze ktore mam sa przeźroczyste tzn ta podziałka taka jasna, na pudełku pisze BPA free ale kurde wkurzyłam się, bo pudełko było juz otwarte ja zerknęłam czy sa dobre butelki, dwie rózowe i nie zwróciłam uwagi na ten czarny kolor
no i w domu mysle, ze ktos musiał zamienic, bo przeciez bez BPA to sa te przeźroczyste i taka smutn ai wkurzona siedzie i mój M powiedzial ze pojedzie i to wymueni, o 23godz
pojechal i okazalo sie ze wszystkie te na ktorych pudełkach pisze BPA free maja czarna podzialke, otworzył wszystkie pudekła jakie były w sklepie

to kurcze co jest grane, czy TT pozbywa sie toksycznych i powsdadzal je do pudelek z napisem ze bez BPA czy jakies nowe wyprodukowali z czarna podzałka????

tego nie wiem monia, bo nietety u nas TT w znikomych ilosciach jest i raczej malo popularne (chyba wlasciwie przez internet mozna tylko kupic), moze zadzwon do nich zapytaj o co chodzi?

Heja mamuski.
Fakycznie za duzo do nadrabiania nie ma.Ja ostatnio jakos weny za duzej to do pisania nie mam..Czytam,poczytuje ale za duzo postow nie skrobie.
Teraz znow uciekam bo goscie zaraz przjda.
Pawimi ten w tymlinku sa takie wozki do przeworzenie fotelikow,usmialam sie .Uzywa sie tego u was???

Dzieki! Wlasnie pisalam do nich i troche jak dla mnie to za drogi jest ten wozek, kosztuje $900 za dwa siedzenia i stelaz. A dodac jeszcze bassinet i car seat adapter no i przesylke to troche by wyszlo.
szczerze to spodziewalam sie ze nawet wiecej moze kosztowac ;-) ale co juz zdecydowalas ktory wozeczek wezmiesz? Jesli chodzi o te wozeczki do car seatow to ten do duzych fotelikow widzialam niejednokrotnie i w katalogach i na lotniskach ale do malych siedzonek widzialam tylko takie jak Dusia wkleila.
A u nas juz po indyku czyli potocznie nazywanym przez tutejszych polakow swiecie dziekczynienia. Objadlam sie za pieciu, jeszcze dzis nawet nie jadlam sniadania :-D dzisiaj siedze i odpoczywam, maz montuje dzieciom na scianie nowa plazme w bawialni.... kupil im taka ogromna bo ta co mieli malutka byla i non stop latali wlaczali wszystkie inne telewizory w domu lacznie z tymi w salonach a w bawialni nie chcieli wcale przebywac:no: a tak to teraz beda miec swoja takich pokaznych doroslych rozmiarow na pol sciany :-D:-D to moze i zechca wiecej sie tutaj bawic.

A to szczesciarze hih Moj dziecko narazie jest usatysfakcjonowane malym przensonym dvd.Sam sobie je obsluguje.
O ja tu gadu gadu a moje dziecko korzysta z okacji i obzera sie ciastkami.No ale dzis mu pozwole bo zjadl dzis ladnie obiad i snidanie,a od jakiegos czasuniec nie chce jesc wiec i slodyczy munie dawalam.Zobaczymy co bedzie dalejbo dzis mnie zadziwil ze cos zjadl.
Pawimi zazdroszcze ci indyka.Ja robie w pierwszy dzien swiat takiego 10 kilowego z pomranczami,orzechami,jablkami i bialymi kielbskami.Tyh dodatkow nie jem oczywiscie to tylko dla zapachu.A indyka spozywamy z zurawinami i sosem chrzanowym a do tego swierzy pomarancz.mniam juz sie doczekac nie moge.

reklama
szczerze to spodziewalam sie ze nawet wiecej moze kosztowac ;-) ale co juz zdecydowalas ktory wozeczek wezmiesz? Jesli chodzi o te wozeczki do car seatow to ten do duzych fotelikow widzialam niejednokrotnie i w katalogach i na lotniskach ale do malych siedzonek widzialam tylko takie jak Dusia wkleila.
A u nas juz po indyku czyli potocznie nazywanym przez tutejszych polakow swiecie dziekczynienia. Objadlam sie za pieciu, jeszcze dzis nawet nie jadlam sniadania :-D dzisiaj siedze i odpoczywam, maz montuje dzieciom na scianie nowa plazme w bawialni.... kupil im taka ogromna bo ta co mieli malutka byla i non stop latali wlaczali wszystkie inne telewizory w domu lacznie z tymi w salonach a w bawialni nie chcieli wcale przebywac:no: a tak to teraz beda miec swoja takich pokaznych doroslych rozmiarow na pol sciany :-D:-D to moze i zechca wiecej sie tutaj bawic.

Ja tez sie objadlam wczoraj i czulam sie jak slonica :-D W srode przyjechal do nas kuzyn meza z dziewczyna z NY, wiec mielismy towarzystwo przez swieta, dzisiaj rano pojechali. A na indyka bylismy u tesciow puzniej u moich rodzicow no i jeszcze wieczorem wpadl do nas moj brat z dziewczyna i kuzyn. I indyk zlecial :-) Tylko moj maly troche chory. We wtorek obudzil sie po poludniu z goraczka wiec zadzwonilam do lekarza i kazala przyjechac okazalo sie ze ma infekcje ucha, i troszke przeziebiony, wiec dostal antybiotyk, czesto mamy problemy z tymi uszami. A wczoraj wracalismy do domu wieczorem to zwymiotowal i puzniej jeszcze raz w domu. Ale wykompalam go szybko i zasna, juz mu nie chcialam dawac jesc na noc zeby znowu nie zwymiotowal tylko napil sie troche. Ale w nocy kolo 1 obudzil sie glodny wiec dalam mu kasze. No i spal juz do rana. Dzisiaj juz nie mial goraczki, i juz nie wymiotowal. Wogule niewiem po czym mugl wymiotowac. :no:

Do góry