reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam sie
Ale sliczny Kacerek , Gosienko masz przepieknego synka...
Karolina zdrówka zycze i uwazja potem na sie... Czekmay na fotki wozka jak jzu przyjedzie...
A ja sie dusze mam taki kaszel straszmy kaszle jak gruzlik...
pozdrawiam czasu brak na wszytko Fi szaleje
Ale sliczny Kacerek , Gosienko masz przepieknego synka...
Karolina zdrówka zycze i uwazja potem na sie... Czekmay na fotki wozka jak jzu przyjedzie...
A ja sie dusze mam taki kaszel straszmy kaszle jak gruzlik...
pozdrawiam czasu brak na wszytko Fi szaleje
Karolina_Marcel
Zaciekawiona BB
Karolina a jaką LOOLE zamówiłaś tzn. jaki kolor??? i gdzie na allegro czy w sklepie internetowym???
W kolorze Choco Cream, kupilam na allegro
Bebe Confort Loola Choco Cream na gwarancji! (817525253) - Aukcje internetowe Allegro
no ty moja droga to sily zbieraj i dbaj o siebie przed he he walecznym trudem jaki cie niebawem czeka :-) Moze na mikolaja dostaniesz swoja wyczekiwana fasolkeJaa tez chce taka dzidzie!!!! buuu
Karolina powodzenia,po operacji troche kochana bedziesz musiala uwazac na siebie.Bedzie bolalo..
nina2201
mama Oliviera
W kolorze Choco Cream, kupilam na allegro
Bebe Confort Loola Choco Cream na gwarancji! (817525253) - Aukcje internetowe Allegro
tez go oglądądałam oczywiście nie z zamiarem zakupu tylko z sentymentu do tego wózka he he:-):-):-)
Karolina_Marcel
Zaciekawiona BB
a tu moje dziecie z naszym rodzinnym killerem :-)
Pieknego masz tego Rottka :-):-) Tez kiedys mialam,kochane psiska :-) a teraz mam dwa Buldogi Angieslkie.
nawet nie masz pojecia jak mnie nastraszyli ze nas wszystkich pozjada a przede wszystkim dzieci :-) zwyzywana bylam od glupich i nie odpowiedzialnych tymczasem piesek dla naszej rodzinki jest jak aniolek i nie da krzywdy zrobic nikomu.
Karolina_Marcel
Zaciekawiona BB
nawet nie masz pojecia jak mnie nastraszyli ze nas wszystkich pozjada a przede wszystkim dzieci :-) zwyzywana bylam od glupich i nie odpowiedzialnych tymczasem piesek dla naszej rodzinki jest jak aniolek i nie da krzywdy zrobic nikomu.
Dobrze ulozony Rottweiler jest tak samo lagodny i idealny dla dzieci jak Labrador czy Golden Retriver, tylko takie glupie gadanie ludzi ktorzy nigdy nie mieli psa tej rasy.
Moi rodzice jak bylam mala mieli hodowle tych cudakow.
Wyobraz sobie ze ja 3 nlata temu przywiozlam do domu 4 letniego Rottka po przejsciach z fundacji (to jest link do tego Rottka ktory byl u nas Pomorska Fundacja Rottka W nowym domu - Manson ) moj wtedy jesdzcze chlopak prawie na zawal zszedl :-):-)
reklama
wiesz co, jak z nim chodze na spacery i z wozkiem to sie ludzie na osiedlu za mna ogladaja i dla pewniaka przechodza na druga strone ulicy :-) Ja wiem ze to sa super psy, mysmy sie naczytali i nasluchali zanim zdecydowalismy sie go wziasc do domu. Wiesz tez nie jestem glupia i musialam wiedziec na co sie decyduje majac dwoje malych dzieci, no bo najstarszy to juz prawie dorosly jest.