wiem wlasnie ze kolos taki i chlip, chlip....wszystkie ciuszki co wyslalam takie sliczne na te pierwsze tygodnie beda chyba za male :---(.....no , nic moze Gosia chociaz sobie sprzeda i kupi wtedy cos wiekszego :-( allleee szkoda....
reklama
bede chciala, mysle ze sprzedam na wiosne buzza na czesci moze lepiej na tym zarobie niz przy sprzedazy w calosci bo u nas niestety buzzy nie maja takiej wartosci no coz:-( ten lacznik do buzz 4 mam ciagle zapakowany nawet go nie probowalamPawimi moze za jakis czas ty bedziesz chciala sie pozbyc kolek? to odkupie
wiadomosc od Kuby (meza GOSKI)
1:05, 4100 i 57cm 10pkt, wszystko ok
16.11 1:05
:-):-):-):-):-):-):-):-)
pawimi - jak mogłas spać i nam nie napisać
ogromne gratulacje
GOSIK OGROMNE GRATULACJE,DUZO ZDROWKA,ODPOCZYWAJCIE I DBAJCIE O SIEBIE ,A JAK ODPOCZNIECIE WRZUCAJCIE FOTY!!!!!!
Pamietaja o mnie ,jak bedziesz sprzedawac bardzo chetnie kupie kolko jak bedzie taka mozliwosc..Fajnie ze na wiosne bo wtedy bede wiedziala czy kolko bedzie mi potrzebene hehe
W kazdym razie nie zapomnij o mnie.Mnie chodzi glownie o kolko terenowe.
bede chciala, mysle ze sprzedam na wiosne buzza na czesci moze lepiej na tym zarobie niz przy sprzedazy w calosci bo u nas niestety buzzy nie maja takiej wartosci no coz:-( ten lacznik do buzz 4 mam ciagle zapakowany nawet go nie probowalam
Pamietaja o mnie ,jak bedziesz sprzedawac bardzo chetnie kupie kolko jak bedzie taka mozliwosc..Fajnie ze na wiosne bo wtedy bede wiedziala czy kolko bedzie mi potrzebene hehe
W kazdym razie nie zapomnij o mnie.Mnie chodzi glownie o kolko terenowe.
wiem wlasnie ze kolos taki i chlip, chlip....wszystkie ciuszki co wyslalam takie sliczne na te pierwsze tygodnie beda chyba za male :---(.....no , nic moze Gosia chociaz sobie sprzeda i kupi wtedy cos wiekszego :-( allleee szkoda....
E tam te ciuszki się zawsze takie małe wydają a potem się okazuje że dziecko się w nich topi
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Gosienko Ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! doczekałąs sie wkoncu swojego synka ....
obys Ania miala racje:-) poprosilam tate Kacperka o jakas foteczke....moze sie zlituje i cos mi przysle wiec zaraz wrzuce na forumE tam te ciuszki się zawsze takie małe wydają a potem się okazuje że dziecko się w nich topi
reklama