kiya a skad wiesz?;-)to prawda bardzo miłe dziewczyny sa i fajne
reklama
anik12
Aktywna w BB
Będę zaglądać, bo muszę się z resztą dziewczyn zapoznać
bo już tu jakiś czas jestem i takie sa moje odczucia ;-)kiya a skad wiesz?;-)
dziewczynki widzialyscie?? Kiya sie wlasnie do nas podlizala :-) oooo jak milo z jej strony.
W dalszym ciagu nie wiem dlaczego Sofik sie nie oddzywa? Czyzby przygotowywala sie tak zawziecie na spotkanko z monia?? Moniadan, prosze napomniec nasza kolezanke ze juz dawno listy obecnosci nie podpisywala :-)
Zycze przyjemnego weekendu drogie panie!
W dalszym ciagu nie wiem dlaczego Sofik sie nie oddzywa? Czyzby przygotowywala sie tak zawziecie na spotkanko z monia?? Moniadan, prosze napomniec nasza kolezanke ze juz dawno listy obecnosci nie podpisywala :-)
Zycze przyjemnego weekendu drogie panie!
dziewczynki widzialyscie?? Kiya sie wlasnie do nas podlizala :-) oooo jak milo z jej strony.
Każdy lubi usłyszec miłe słowa na swój temat, nieprawdaż?:-);-)hihihihi
U nas ogólnie noc minęła spokojnie, oprócz jednej pobudki na nocne rozmowy i zabawy mojego syna , które trwały co najmniej z pół godziny.
Pogoda cudna słońce świeci nawet ciepło na dworze,
Każdy lubi usłyszec miłe słowa na swój temat, nieprawdaż?:-);-)hihihihi
U nas ogólnie noc minęła spokojnie, oprócz jednej pobudki na nocne rozmowy i zabawy mojego syna , które trwały co najmniej z pół godziny.
Pogoda cudna słońce świeci nawet ciepło na dworze,
anik12
Aktywna w BB
Hej dziewczyny. Nawet się wczoraj nie przedstawiłam. Jestem Ania, mam 26 lat i 16 miesięczną córeczkę Paulinkę
nina2201
mama Oliviera
i ja witam wszystkie nowe koleżanki:-):-):-)
Ja jestem za,dla mnie to obojetne.dziewczyny czy zgadzacie sie przeniesc nasz watek pod Pogaduszki zamiast Ciaza, Porod, Polog?? Wydaje mi sie ze to lepszy dzial dla nas? Jesli tak to prosze nasza adminke o uczynienie tego :-)
:-)Witam serdecznie
jestem nową mamusia na tym forum choc co niektóre z was mnie juz troszke znają
mam nadzieje ze zostane przyjeta do waszego grona:-)
Witam nowe kolezanki,wdroycie sie szybciuhno;-)Przygarniecie kropka??? czyli anika???
U mnie też ładnie i ciepło ale łazić mi się nie chce .. ja to lenia mam w tyłku . czekam do wiosny he he
Miłego dnia
U nas tez nie najgorzej, bylam zmalym w ogrodku a poza tym ttez mam lenia i siedze na dupie
reklama
dzien dobry ;-) witam sie ja z ranca, pogoda piekna ....haha czuje ze was draznie tym naszym wyjatkowo cieplutkim listopadem. Nie uwierzycie ale ja jeszcze wogole butow jesiennych nie wyciagnelam, caly czas latam w odkrytych szpileczkach albo klapkach. Nawet nie wiem czy Vincent ma wystarczajaca ilosc skarpetek na ten zbilzajacy sie sezon ktory cos nadejsc nie moze :-) Musze w koncu zrobic segregacje ubran bo to nie moze tak byc zeby w polowie listopada nie miec przygotowanych zimowych ubran! A moje dzieci dzis od rana szaleja na calego, jak na prawdziwe lobuzy przystalo, piesek juz sie przyzwyczail do tego naszego cyrku i go to nie rusza. Wogole to strasznym pieszczochem jak male dziecko....uwielbia sie przytulac, byc glaskanym, no poprostu mala przytulajka.