reklama
Dusia08
Marzec '08
Ja to mam takie menu jak Pawimi a najbardziej z tego wszystkiego uwielbiam buffalo wings, mniam mniam
O tych maclarenach tez wlasnie przed chwila czytalam. Ja tez jakos za nimi nie przepadam.
Dzisiaj bylam w sklepie poogladac lozka dla malego, i przy okazji zajrzec na wozki podwojne. I bardzo mi sie spodobal wozek Teutonia. Predzej ich nie widzialam na zywo tylko na necie i powiem wam ze na zywo 100 razy lepjej wyglada te wozek. Tylko szkoda ze zaden podwojny mi sie tak nie spodobal.
O tych maclarenach tez wlasnie przed chwila czytalam. Ja tez jakos za nimi nie przepadam.
Dzisiaj bylam w sklepie poogladac lozka dla malego, i przy okazji zajrzec na wozki podwojne. I bardzo mi sie spodobal wozek Teutonia. Predzej ich nie widzialam na zywo tylko na necie i powiem wam ze na zywo 100 razy lepjej wyglada te wozek. Tylko szkoda ze zaden podwojny mi sie tak nie spodobal.
na szczescie nie cierpie maclarenow (cos w tym jest haha) i swojego jedynego ktorego posiadalam wypieprzylam uprzejmie na smietnik tegorocznej wiosny!
Ja na szczescie tez;-)
Monia a nalesniki z sosem czosnkowym,delikatnie podgrzanym.:-)
kazimiera1987
Fanka BB :)
Ale tu dzisiaj cisza. Dzisiejsza pogoda rewelacyjan dobrze ze przynajmniej nie pada a ja zaraz zwarjuje z nudow w domu. M w pracy i nawet nie mam do kogo sie odezwac albo napic kawusi.
KalaKRK
KOCHAM MOJE SKARBY:*
kazimiera1987
Fanka BB :)
Termin wyliczony z miesiaczki mam na 7 stycznia ale po ostatnim usg maluszek (no nie taki maluszek) miarowo wyglada na dwa tygodnie wiecej i termin wychodzi na 20 grudnia. zobaczymy w piatek co mi powie gin.
KalaKRK
KOCHAM MOJE SKARBY:*
a z tym terminem usg to nie wiem czy to warto liczyc bo mi za kazdym razem inny wychodzi z miesiaczki mam 5styczen a z jednego usg 31 grudnia ale nastawiam sie ze to bd jednak poczatki styczniaTermin wyliczony z miesiaczki mam na 7 stycznia ale po ostatnim usg maluszek (no nie taki maluszek) miarowo wyglada na dwa tygodnie wiecej i termin wychodzi na 20 grudnia. zobaczymy w piatek co mi powie gin.
a nie masz zadnej kolezanki albo sasiadki z ktora moglabys sie spotkac na kawke albo poprostu pogadac? Z tego co sie orintuje to w Polsce jakos bardziej rozwniete sa wiezy socjalne i wszelkie przyjaznie sasiedzkie, niestety tu gdzie mieszkam kazdy zyje wlasnym zyciem i dopiero jest pustkowie przyjacielskie.Ale tu dzisiaj cisza. Dzisiejsza pogoda rewelacyjan dobrze ze przynajmniej nie pada a ja zaraz zwarjuje z nudow w domu. M w pracy i nawet nie mam do kogo sie odezwac albo napic kawusi.
Dziewczyny a jak to jest w Irl? Jakos nie przyszlo mi nigdy do glowy wczesniej zapytac
Goska dlaczego telefonu nie odbierasz skoro NIE RODZISZ JESZCZE???? he???? mialam przyjemnosc z Twoim mezem rozmawiac
Ostatnia edycja:
reklama