reklama
mona-zalew
Zaciekawiona BB
hej kiya
może być majek bo ten nick jakos mi nie podchodzi a że tu dawno się rejestrowałam to tak zostało i nie wiem czy mozna to zmieniać
może być majek bo ten nick jakos mi nie podchodzi a że tu dawno się rejestrowałam to tak zostało i nie wiem czy mozna to zmieniać
mona-zalew
Zaciekawiona BB
a to nasza dzisiejsza pogoda, 22 stopnie:-)
o ja pierdykam
u nas zimno pada a my wszystkie 3 chore więc w domu kisimy sie jak te ogóry
no moje dziecko mialo bluze z dlugim rekawem ale sie wrocil przebrac na krotki rekawek a ja ubralam taki cieniutki dres, naprawde na lato i zgrzalam sie jak swinka tak mi goraco bylo. Pies sie zmachal ze teraz siedzi na dole w cieniu nawet go nic nie rusza.
a was co tak wzielo chorobsko? grypa jakas?
a was co tak wzielo chorobsko? grypa jakas?
Załączniki
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Wow Pawimi ale super Ci w tych wloskach calkiem Cie zmienily i powiem na lepsze
Witam nowe maniaczki buzowe...
W moim buzzzie jedno kolko jest ruchome od poczatku bylo krzywe ale juz sie tym nieprzejmuje jak kiedys teraz juz mi nawet nieprzeszkadza z emi raczke obili w podrówy bo oczywiscie z PL do IRL nie okrecilam roczki i mi ja obili....
narazie tyle bo Fi marudzi ...
Witam nowe maniaczki buzowe...
W moim buzzzie jedno kolko jest ruchome od poczatku bylo krzywe ale juz sie tym nieprzejmuje jak kiedys teraz juz mi nawet nieprzeszkadza z emi raczke obili w podrówy bo oczywiscie z PL do IRL nie okrecilam roczki i mi ja obili....
narazie tyle bo Fi marudzi ...
reklama
jest tam, jest...pewnie zmeczona jestes i niedowidzisz
no to maluch ci psikusa zrobil...moze nie bylas dzis mila dla niego :-) poza tym wszystko w porzadeczku??
Tak wszystko jest ok Oby za miesiąc się pokazało