reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

gie-oska, ja nie wiem bo ja w ogóle nie zapinałam Ady w te pasy bo mnie denerwowały :-D że te ochraniacze miała na uszach, a potem już jeździla w jane i nie kombinowałam :tak:

reklama
gie-ośka jeden pas jest między nogami a te 2 po bokach i na ramiona to w sumie jeden tylko on ma takie plastiki posrodku które sie łączy i zapina w ten duży między nogami nie wiem czy z sensem to napisałam.:tak:
a pasy się przedłuza tam gdzie są te osłonki na ramiona odpina się je i tam przesuwa taki zaczep plastikowy jeśli jest zachaczony u góry to trochę na dół się go daje jak odepniesz te osłonki ( one sa na napy przytwierdzone )to zobaczysz o co mi chodzi

witam moje panie. u nas brrrr zimno dwa dni pod rzad mielismy ujemna temperature w nocy!!!!! SZOK normalnie, zwykle pazdziernik u nas raczej letni bywa a tu ciuchy zimowe trza wyciagac.

U nas wszystko na opak.Teraz u nas cieplo..
Zakupilam calagarderobe nowych ciuchow dla dziecka.Uwielbiam takie zakupy ih hi , moj maz chyba mniej, chociaz zawse wybier ciuch dla synka jednak mniej zadowolony jak przy kasie stoi hihi

hejo mamuski, my si eprzeprowadzamy i nie mam czasu na kompa

wczoraj łazilismy 6h po ikei :sorry: juz mialam dosc, i jeszcze 3 h powrot do domu, bo Ikea tylko w Dublinie

jak juz sie urzadze to oczywiscie zdjecia wkleje :-)

Ale tu ruch ho ho ho!Cyba wszystkie pod kocami lezycie , bo przeciez jesien sie zaczela.
Gie-oska jak samopoczucie??
Ja czekam sobie na @ mam nadzieje ze to juz ostatnia..

gastone ja jestem ale zadna nic nie pisze to co ja sie bede produkowac sama do siebie! nawet mialam pytac o ciebie bo co z goska to wiem. Nie czuje sie najlepiej i modli sie o jak naszybsze rozwiazanie.

reklama
Do góry