reklama
nina2201
mama Oliviera
gie-ośka jeden pas jest między nogami a te 2 po bokach i na ramiona to w sumie jeden tylko on ma takie plastiki posrodku które sie łączy i zapina w ten duży między nogami nie wiem czy z sensem to napisałam.
a pasy się przedłuza tam gdzie są te osłonki na ramiona odpina się je i tam przesuwa taki zaczep plastikowy jeśli jest zachaczony u góry to trochę na dół się go daje jak odepniesz te osłonki ( one sa na napy przytwierdzone )to zobaczysz o co mi chodzi

a pasy się przedłuza tam gdzie są te osłonki na ramiona odpina się je i tam przesuwa taki zaczep plastikowy jeśli jest zachaczony u góry to trochę na dół się go daje jak odepniesz te osłonki ( one sa na napy przytwierdzone )to zobaczysz o co mi chodzi
U nas wszystko na opak.Teraz u nas cieplo..
Zakupilam calagarderobe nowych ciuchow dla dziecka.Uwielbiam takie zakupy ih hi , moj maz chyba mniej, chociaz zawse wybier ciuch dla synka jednak mniej zadowolony jak przy kasie stoi hihi
Zakupilam calagarderobe nowych ciuchow dla dziecka.Uwielbiam takie zakupy ih hi , moj maz chyba mniej, chociaz zawse wybier ciuch dla synka jednak mniej zadowolony jak przy kasie stoi hihi
reklama
gastone ja jestem ale zadna nic nie pisze to co ja sie bede produkowac sama do siebie! nawet mialam pytac o ciebie bo co z goska to wiem. Nie czuje sie najlepiej i modli sie o jak naszybsze rozwiazanie.
Kurde bidulka ... oby urodziła szybko