reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Dziewczyny a nie ma któras z Was siedziska do Mutsy po jednym dziecku??

Ja mam - soacerowe konkternie ? Jeździło w nim jedno , bo ja wózek kupiłam używany ale mój synek jeździł nim może z 10 razy bo nabyłam maclarena . mam też śpiworek .

Pawimi co sadzisz o foteliku maxi-cosi city??on pasuje do buzza tez??

No właśnie to samo chciałam napisac jest płytki i mały ten fotelik jak go ogladałam

Odnosnie dlugich rzes to ja tez sie pochawle...:-)....to Nico w wakacje

No prosze jakie dzieciaki mają rzęsiska ... hhhmmmm czemu ja takich nie mam:-(

Gastone , wszystkiego naj , naj

reklama
Aniam141 widze ze twoj maluch tez ma tez malo zabkow a dzieciaki mamy praktycznie w tym samym wieku. A juz sie martwilam ze tylko moj Nico taki szczerbol jest :-)....a powiedz mi jak Szymek radzi sobie z jedzieniem a dokladniej z przezuwaniem? ? Bo u nas raczej z tym problem jak na razie :-(

Aniam141 widze ze twoj maluch tez ma tez malo zabkow a dzieciaki mamy praktycznie w tym samym wieku. A juz sie martwilam ze tylko moj Nico taki szczerbol jest :-)....a powiedz mi jak Szymek radzi sobie z jedzieniem a dokladniej z przezuwaniem? ? Bo u nas raczej z tym problem jak na razie :-(

Mój ma 8 zębów tylko nie chce mi się zmieniac tego uzębienia na suwaczku musze go chyba usunąć poprostu :-D gryzie ładnie nawet twardy chleb

reklama
Do góry