reklama
nina2201
mama Oliviera
A ile możesz na niego wydać , moja kolezanka bedzie chciala sprzedac ten ze stelażem light na piankowych kołach , spacerówka i gondola , rączka ze skóry . Ale nie będzie raczej jakiś super tani bo wózek wyglada jak nowy jeździła tylko gondola a spacerówką dosłownie kilka razy . Ale jak chcesz to mogę was skontaktować .
hej myslę że tak 1100-1200 na stelaz+siedzisko tylko ja wolę ten drugi single spoke z tą jedną szprychą no i pompowane koła a co do rączki to juz mi obojętne, no i gondola jest mi nie potrzebna ale dzięki wielkie za propozycję

Ostatnia edycja:
Sofik Filip jest cudny:-)
Eve oj biedna ta Ada ciagle cos:-(a to odparzenie juz minelo??
co do psow to ja mam goldena retrivera i do malych on nie nalezy golden retriver - Google Images mamy go jak mial skonczone 1,5roku wiec tez nie od szczeniaka i nic jeszcze nikomu nie zrobil..a jest z nami juz 4latka:-)
Gastone wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-)
A to zdjecia mojego buzza z Majka(czepila sie tego wozka ze nie chce go odstepywac na krok ehh)musze go chyba do piwnicy wyniesc

Eve oj biedna ta Ada ciagle cos:-(a to odparzenie juz minelo??
co do psow to ja mam goldena retrivera i do malych on nie nalezy golden retriver - Google Images mamy go jak mial skonczone 1,5roku wiec tez nie od szczeniaka i nic jeszcze nikomu nie zrobil..a jest z nami juz 4latka:-)
Gastone wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-)
A to zdjecia mojego buzza z Majka(czepila sie tego wozka ze nie chce go odstepywac na krok ehh)musze go chyba do piwnicy wyniesc

Ale śliczne chłopaki - i Fi i Szymek :-)
Właśnie mnie to zawsze dziwiło, że czasami te większe psy atakują swoich właścicieli![]()
Moja kaurat bys sredniej wielkosci;-)
gie-oska, odparzenie już zagojone ale dziś jakies kropki się tam pojawiły, ja już nie wiem :-(
co do fotelika to citi też pasuje do tego buzza i do tych adaptorów co masz
Pięknie się mój były wózio prezentuje z Mają w środku :-)
co do fotelika to citi też pasuje do tego buzza i do tych adaptorów co masz

Pięknie się mój były wózio prezentuje z Mają w środku :-)
city nie polecam, to jest starszy model fotelika, juz zreszta kiedys o tym tu pisalam, jeden z pierwotnych modeli maxi cosi ktory pozniej zostal ulepszony i powstal cabrio. W testach nie wypada tak dobrze jak ten drugi. Zreszta jest mniejszy, plytszy i na wiele krocej starcza.Pawimi co sadzisz o foteliku maxi-cosi city??on pasuje do buzza tez??
beakta
Mammy of boys & girl
reklama