reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
A ile możesz na niego wydać , moja kolezanka bedzie chciala sprzedac ten ze stelażem light na piankowych kołach , spacerówka i gondola , rączka ze skóry . Ale nie będzie raczej jakiś super tani bo wózek wyglada jak nowy jeździła tylko gondola a spacerówką dosłownie kilka razy . Ale jak chcesz to mogę was skontaktować .

hej myslę że tak 1100-1200 na stelaz+siedzisko tylko ja wolę ten drugi single spoke z tą jedną szprychą no i pompowane koła a co do rączki to juz mi obojętne, no i gondola jest mi nie potrzebna ale dzięki wielkie za propozycję:tak:

Ostatnia edycja:
Sofik Filip jest cudny:-)

Eve oj biedna ta Ada ciagle cos:-(a to odparzenie juz minelo??

co do psow to ja mam goldena retrivera i do malych on nie nalezy golden retriver - Google Images mamy go jak mial skonczone 1,5roku wiec tez nie od szczeniaka i nic jeszcze nikomu nie zrobil..a jest z nami juz 4latka:-)

Gastone wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:-)
A to zdjecia mojego buzza z Majka(czepila sie tego wozka ze nie chce go odstepywac na krok ehh)musze go chyba do piwnicy wyniesc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

gie-oska, odparzenie już zagojone ale dziś jakies kropki się tam pojawiły, ja już nie wiem :-(

co do fotelika to citi też pasuje do tego buzza i do tych adaptorów co masz :tak:

Pięknie się mój były wózio prezentuje z Mają w środku :-)

Pawimi co sadzisz o foteliku maxi-cosi city??on pasuje do buzza tez??
city nie polecam, to jest starszy model fotelika, juz zreszta kiedys o tym tu pisalam, jeden z pierwotnych modeli maxi cosi ktory pozniej zostal ulepszony i powstal cabrio. W testach nie wypada tak dobrze jak ten drugi. Zreszta jest mniejszy, plytszy i na wiele krocej starcza.

Hej. Wszystkiego naj gastone. ...

Odnosnie dlugich rzes to ja tez sie pochawle...:-)....to Nico w wakacje

Załączniki

• P7060458.jpg
    P7060458.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 30
My też zdecydowaliśmy się na cabrio :tak: Ale tamten też pasuje.
Teraz mamy stary model recaro w drugim aucie ale czeka nas zakup nowego większego fotelika jak Ada wyrośnie z tego cabrio.

reklama
Do góry