reklama
Ania - piesek byl chowany z duza doza milosci, jest bardzo lagodny, tu nie ma mowy o zadnych bledach wychowawczych. Moj malzonek sie martwi ze bedzie musial dupsko w 50-cio stopniowe mrozy wystawiac na zewnatrza zeby wyjsc z nim sie zalatwic heheh
No to ważne ze tak , bo z tamtym było dość nieciekawie .

A Szymonisko waży już 12 kg
to juz masz co dzwigac :-) teraz dzwigasz dwa klocuszki jeden z przodu a drugi na rekach haha
Na szczęscie starszy klocek chodzi na własnych nogach

beakta
Mammy of boys & girl
Heja. To ja chcialam poinformowac ze ....sprzedalam spacerowke, ta ktora malemu nie podpasowala. Przyznam ze troche szkoda mi bylo bo naprawde fajny, no ale co zrobic jak dziecko za wygodne sie zrobilo, a i szkoda zeby lezal i sie marnowal. A latalam z nim chyba dzis ze 3 godziny po sklepach i jednak w Murze siedzial bez jekniecia czyli jednak to bylo to, chcociaz przyznam wam sie juz tak dosc ciezko mi jest bo mura wazy z 16kg do tego maly z 11kg to juz ladny ciezar do pchania....ale poczekam troche i moze wtedy cos kupie.
beakta - super ze tak szybko udalo ci sie pozbyc wozka no a z drugiej faktycznie szkoda ze malemu nie pasowal. Cale szczescie ze moje dziecie nie ma takich wymagan i ja moge sobie pouzywac do woli :-)
Mysle ze powinnas potrzymac ta mure przez zime, i tak zima zawsze gorzej sie pcha wozki wiec lepiej jest miec wygodniejszy i pewniejszy pojazd niz wozeczek w ktorym dziecko bedzie ci marudzilo przez cala droge. Tak mi sie wydaje przynajmniej :-) A gdziez to gastone sie dzisiaj podziewala???
Mysle ze powinnas potrzymac ta mure przez zime, i tak zima zawsze gorzej sie pcha wozki wiec lepiej jest miec wygodniejszy i pewniejszy pojazd niz wozeczek w ktorym dziecko bedzie ci marudzilo przez cala droge. Tak mi sie wydaje przynajmniej :-) A gdziez to gastone sie dzisiaj podziewala???
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam sie
Super brzusio...
Wogole super foteczki... wiec i jak zalanczam jedno foto....
Pozdrownionka dla Was
U nas piekna pogoda zaraz zmykamy na spacerek...
Super brzusio...
Pozdrownionka dla Was
U nas piekna pogoda zaraz zmykamy na spacerek...
Ostatnia edycja:
Fajny piesiio.Mi sie strasznie marzy taki duzy pies, ale jeszcze nie teraz, moze za kilka lat.Apropopieska to kiedys mialam psa(nazywal sie Maxczesc baby;-)
gieoska ale smieszny samochodzik, pewnie moj Oliver bylby zakochany w takim pojezdzie. Juz widze jak mu sie mina smieje jakby mial takim pojezdzicA piesek slodki? haha toz to killer jest
Moj maz sie boi ze nie bedzie nas sluchal bo bedzie zawsze tesknil za swoim pierwszym wlascicielem. Ale uwazam ze nie ma racji, fakt moze to wziasc chwilke czasu, napewno dluzsza niz w przypadku kilkutygodniowego szczeniaka ktorego ma sie od poczatku ale przeciez pies to tylko zwierze w dodatku reformowalne i latwo przyzywczaja sie to ludzi ktorzy go karmia,kochaja i dbaja o niego. Gdyby to co moj m mowi mialo sens to nikt nie odwazylby sie brac psa ze schroniska, bo przeciez pies starszy i mial juz kiedys pana a tak nie jest, ludzie z powodzeniem adoptuje zwierzaki. Powiedzcie ze mam racje no...;-)

Ale szybko!Szybka kobieta jetes!Ja swojego nie moglam dlugo sprzedac az w koncu zostawilam.Heja. To ja chcialam poinformowac ze ....sprzedalam spacerowke, ta ktora malemu nie podpasowala. Przyznam ze troche szkoda mi bylo bo naprawde fajny, no ale co zrobic jak dziecko za wygodne sie zrobilo, a i szkoda zeby lezal i sie marnowal. A latalam z nim chyba dzis ze 3 godziny po sklepach i jednak w Murze siedzial bez jekniecia czyli jednak to bylo to, chcociaz przyznam wam sie juz tak dosc ciezko mi jest bo mura wazy z 16kg do tego maly z 11kg to juz ladny ciezar do pchania....ale poczekam troche i moze wtedy cos kupie.

Witam sie
Super brzusio...
Pozdrownionka dla Was
O To Fi jak mial pol roku
[U nas piekna pogoda zaraz zmykamy na spacerek...
Jejku jakrosnie!Sliczny jest!!!
Pawimi dziekuje za zyczenia!!!!
reklama
My znowu w domku siedzimy, przynajmniej do poniedziałku. Mała ma tak gardło zawalone że ledwo mi się w nocy nie udusiła. Wszystko przez ten cholerny katar, odkąd Ada do żłobka chodzi nie mogę się go pozbyć.
Nie wiem czy pisałam, ale zamówiłam śpiworek do wózia
Jeszcze nie przyszedł.
Nie wiem czy pisałam, ale zamówiłam śpiworek do wózia