reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Ania - piesek byl chowany z duza doza milosci, jest bardzo lagodny, tu nie ma mowy o zadnych bledach wychowawczych. Moj malzonek sie martwi ze bedzie musial dupsko w 50-cio stopniowe mrozy wystawiac na zewnatrza zeby wyjsc z nim sie zalatwic heheh

No to ważne ze tak , bo z tamtym było dość nieciekawie . :tak:
A Szymonisko waży już 12 kg

Heja. To ja chcialam poinformowac ze ....sprzedalam spacerowke, ta ktora malemu nie podpasowala. Przyznam ze troche szkoda mi bylo bo naprawde fajny, no ale co zrobic jak dziecko za wygodne sie zrobilo, a i szkoda zeby lezal i sie marnowal. A latalam z nim chyba dzis ze 3 godziny po sklepach i jednak w Murze siedzial bez jekniecia czyli jednak to bylo to, chcociaz przyznam wam sie juz tak dosc ciezko mi jest bo mura wazy z 16kg do tego maly z 11kg to juz ladny ciezar do pchania....ale poczekam troche i moze wtedy cos kupie.

beakta - super ze tak szybko udalo ci sie pozbyc wozka no a z drugiej faktycznie szkoda ze malemu nie pasowal. Cale szczescie ze moje dziecie nie ma takich wymagan i ja moge sobie pouzywac do woli :-)
Mysle ze powinnas potrzymac ta mure przez zime, i tak zima zawsze gorzej sie pcha wozki wiec lepiej jest miec wygodniejszy i pewniejszy pojazd niz wozeczek w ktorym dziecko bedzie ci marudzilo przez cala droge. Tak mi sie wydaje przynajmniej :-) A gdziez to gastone sie dzisiaj podziewala???

Witam sie

Super brzusio...

Wogole super foteczki... wiec i jak zalanczam jedno foto....

Pozdrownionka dla Was

U nas piekna pogoda zaraz zmykamy na spacerek...

Ostatnia edycja:
czesc baby;-)

gieoska ale smieszny samochodzik, pewnie moj Oliver bylby zakochany w takim pojezdzie. Juz widze jak mu sie mina smieje jakby mial takim pojezdzic:-D A piesek slodki? haha toz to killer jest:szok: Moj maz sie boi ze nie bedzie nas sluchal bo bedzie zawsze tesknil za swoim pierwszym wlascicielem. Ale uwazam ze nie ma racji, fakt moze to wziasc chwilke czasu, napewno dluzsza niz w przypadku kilkutygodniowego szczeniaka ktorego ma sie od poczatku ale przeciez pies to tylko zwierze w dodatku reformowalne i latwo przyzywczaja sie to ludzi ktorzy go karmia,kochaja i dbaja o niego. Gdyby to co moj m mowi mialo sens to nikt nie odwazylby sie brac psa ze schroniska, bo przeciez pies starszy i mial juz kiedys pana a tak nie jest, ludzie z powodzeniem adoptuje zwierzaki. Powiedzcie ze mam racje no...;-)
Fajny piesiio.Mi sie strasznie marzy taki duzy pies, ale jeszcze nie teraz, moze za kilka lat.Apropopieska to kiedys mialam psa(nazywal sie Max :-D) wzielam go jako szczeniaczka.Wyobrazcie sobie ze moj psiakkiedys narozrabial i zezarl gumoleum w kuchni i spuchl jak bania.od tego czasu cos muodwalilorzucal sie n nas wszystkich, ja bylam kilka razy na pogotowiu,mama dwa razy.Pies terorysta, zadnych gosci, jak przychodzil ksiadz po koledzie to pies do kaloryfera przywiazany i i prawie go wyrwal.Rzucil sie tez na moja kolezanke , ktora sie posikala ze strachu...No i lekarz powiedzial ze on od tego kleju mogl zwariowac i chyba tak bylo.Niesty powiedzial ze niema innego wyscia jak go uspic..Niestety rzucil sie kiedys na moja mame i oczywiscie mama na pogotowie i wtedy tata go uspil..Ale pomimo ze to teroorysta byl tesknilismy bardzo..
Heja. To ja chcialam poinformowac ze ....sprzedalam spacerowke, ta ktora malemu nie podpasowala. Przyznam ze troche szkoda mi bylo bo naprawde fajny, no ale co zrobic jak dziecko za wygodne sie zrobilo, a i szkoda zeby lezal i sie marnowal. A latalam z nim chyba dzis ze 3 godziny po sklepach i jednak w Murze siedzial bez jekniecia czyli jednak to bylo to, chcociaz przyznam wam sie juz tak dosc ciezko mi jest bo mura wazy z 16kg do tego maly z 11kg to juz ladny ciezar do pchania....ale poczekam troche i moze wtedy cos kupie.
Ale szybko!Szybka kobieta jetes!Ja swojego nie moglam dlugo sprzedac az w koncu zostawilam.:-D
Witam sie

Super brzusio...

Wogole super foteczki... wiec i jak zalanczam jedno foto....

Pozdrownionka dla Was

O To Fi jak mial pol roku
[U nas piekna pogoda zaraz zmykamy na spacerek...

Jejku jakrosnie!Sliczny jest!!!

Pawimi
dziekuje za zyczenia!!!!

reklama
My znowu w domku siedzimy, przynajmniej do poniedziałku. Mała ma tak gardło zawalone że ledwo mi się w nocy nie udusiła. Wszystko przez ten cholerny katar, odkąd Ada do żłobka chodzi nie mogę się go pozbyć.
Nie wiem czy pisałam, ale zamówiłam śpiworek do wózia :tak: Jeszcze nie przyszedł.

Do góry