reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

no własnie moja znajoma ma skórzaną i narzeka że z czasem jej zaczęła zjeżdząc ta skóra w dół, namawia mnie na piankową, w sumie mam upatrzony stelaz z piankowa i jestem w kropce bo chciałam ze skórzaną ehhhh marudzę:tak:

reklama
byc moze rzeczywiscie twoj Nico nalezy do wygodniejszych dzieci lubiacych luksus :) w sumie jak ja zappa kupilam to byl czerwiec czyli moje dziecko mialo prawie 17 miesiecy a to duza roznica w tym wieku, moze faktycznie wstrzymaj sie do wiosny i wtedy wybierzecie wozeczek.

Czesc dziewczyny! Ja tez tutaj jak zwykle z doskoku :-D

Jesli chodzi o samochody to kazdy jest fajny jak sie nie psuje :tak:

A co do spacerowek to mi sie marzy pare haha a najbardziej to chyba pluto, brazowy z rozowa wkladka :-) moze kupie jak moja pannica bendzie starsza :-D
A teraz jestem w trakcie sprzedawania silver crossa i cos mi to marnie idzie, chyba musze w paru miejscach dac ogloszenie a nie tylko na jednej stronie. Ale powiem wam ze tego wozka to bym juz drugi raz nie kupila i jakos przez ten wozek odrzucilo mnie od silver cross.
No i jestem w trakcie szukania podwujnego bo muj ksiaze jeszcze na nogach dlugo nie pochodzi. Ale szczerze wam powiem ze juz bym chciala miec ten wybur za soba bo co chwile mi sie cos innego podoba i trudno wybrac. I wogule to za malo jest fajnych podwojnych wozkow.
No to by bylo chyba na tyle.
A juz bym zapomniala o to moj brzuszysko ze wczoraj (prawie 22 tydzien)
brzuch22tyd.jpg

Gieoska- chyba ruwny z twoim co? albo i moj wiekszy haha A jak tam sie czujesz? lepjej juz?

Ostatnia edycja:
dusia chyba ci w koncu kupimy ten wozek na baby shower jak sie sama nie mozesz zdecydowac hahaha:-D:-D:-D
Pluto ci swoje odsprzedam, malo uzywane:-)zanim Twoja mala podrosnie to akurat ja bede gotowa do sprzedazy :rofl2:

aha, a moje wozki sa zawsze w idealnym stanie bo przy takiej liczbie to ciezko je poniszczyc, zreszta ja je bardzo szanuje.

reklama
Do góry