reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

ja ania tez lubie terenowki, nawet chcialam swoj zamienic ale niewygodny bylby przy dzieciakach, z reguly terenowe samochody pozbawione sa tego pewnego luksusu a ja jednak wygodna jestem :))

moj maz na moja prosbe bedzie kupowal na wiosne tego

2009 Toyota FJ Cruiser

chcial toyote (zreszta on zakochany w toyotach jest) no i w sumie chcial tego 2009 Toyota Highlander ale ja juz mam podobny samochod wiec moim zdaniem bez sensu a on chcial mocny samochod do ciagniecia lodzi motorowej no i tamten co mi sie podoba jest idealny!

Fajne to autko . Kurde tylko u was to się smokami smiga :-D wir w baku normalnie . Ja mam skromne 2 literki:tak:

dziewczyny fajne samochody wszystkie, gastone super ta laguna i widzę, że "młoda" 2003 rok, a jakie są ubezpieczenia w Irl wiem, bo moja siora ma tam auto i płaca tyle, że szok:szok::szok::szok:
ja za to wole mniejsze autka typu np. golf V no i preferuje niemieckie.:tak:

Ja własnie mam niemieckie;-) I nie wyobrazam sobie innego autka

reklama
no wiec moja droga nie trafilas zbyt dobrze bo my chyba akurat tego wozka nie znamy. Ja go nigdy nie widzialam wiec nie jestem w stanie wyrazic o nim opini. Czytalam natomiast w innych zrodlach ze uzytkowniczki mialy bardzo mieszane odczucia odnosnie tego pojazdu. Jedne wychwalaly pod niebiosa inne znowu krytykowaly nie zostawiajac na nim suchej nitki.

Zreszta pozwalam sobie wkleic komentarz jednej z mam ktora tym wozkiem byla podobnie jak ty zainteresowana.

CYTAT:
Kiedyś byłam bardzo zainteresowana tym wózkiem, ze względu na wyjazd.
przewertowałam chyba cały internet, znalazłam aukcję allegro na której zeszło kilka sztuk tych wózków i napisałam do zamawiajacych z prośba o opinie.
Zrezygnowałam w końcu bo każda mama pisała co innego. Jedna że wózek wytrzymały (podają że do 15kg) i że bedzie na dłużej niż 15kg, inna napisała że ma bardzo lekką konstrukcję i że 15 kg to jest zawyżona waga, że nadaje się dla zdecydowanie lżejszych dzieci. trzecia mama napisała że jest zadowolona z wózeczka ale jeździ nim bardzo rzadko, tyle co do supermarketów np bo po nie równym podłożu nie prowadzi się najlepiej. wywnioskowałam ze wszystkich opinii ze wózek jest super na typowo krótkie wypady np po galerii handlowej i w podróż.
w rezultacie jednak nie przekonłam się do niego...

Witam

Super autka macie, kurde ja tez chce M namowic na zakup nowego auta ale zobaczmy co z tego wyjdzie... cos w stylu toyoty pawimi;-)

Wogole moj wozek przezył lot :-) z czego sie bardzo ciesze!!!!
jeszcze w druga strone musi... hehhe

Ubezpieczenia hmmmmmm ja płace za dwa samochody 110 euro na miesiac - jest to ubezp. pełne czyli jak by to mowic po polsku ma OC + AC ...
Kiedys placilam wiele wiele wiecej ale juz mam 5 -letnia znizke, ale teraz z tego co wiem maja u nas wzrosnac ubezpieczenia :crazy: dodam ze jeszcze jest dopisana 2 osoba do tego ubezpieczenia wiec jest to bardzo tanio ...

ale inni czasem placa wiele wiele wiecej za ubezpieczenie

no wiec moja droga nie trafilas zbyt dobrze bo my chyba akurat tego wozka nie znamy. Ja go nigdy nie widzialam wiec nie jestem w stanie wyrazic o nim opini. Czytalam natomiast w innych zrodlach ze uzytkowniczki mialy bardzo mieszane odczucia odnosnie tego pojazdu. Jedne wychwalaly pod niebiosa inne znowu krytykowaly nie zostawiajac na nim suchej nitki.

Zreszta pozwalam sobie wkleic komentarz jednej z mam ktora tym wozkiem byla podobnie jak ty zainteresowana.

CYTAT:
Kiedyś byłam bardzo zainteresowana tym wózkiem, ze względu na wyjazd.
przewertowałam chyba cały internet, znalazłam aukcję allegro na której zeszło kilka sztuk tych wózków i napisałam do zamawiajacych z prośba o opinie.
Zrezygnowałam w końcu bo każda mama pisała co innego. Jedna że wózek wytrzymały (podają że do 15kg) i że bedzie na dłużej niż 15kg, inna napisała że ma bardzo lekką konstrukcję i że 15 kg to jest zawyżona waga, że nadaje się dla zdecydowanie lżejszych dzieci. trzecia mama napisała że jest zadowolona z wózeczka ale jeździ nim bardzo rzadko, tyle co do supermarketów np bo po nie równym podłożu nie prowadzi się najlepiej. wywnioskowałam ze wszystkich opinii ze wózek jest super na typowo krótkie wypady np po galerii handlowej i w podróż.
w rezultacie jednak nie przekonłam się do niego...

dzieki wielkie ja wlasnie potrzebuje taki wooozio na wypady krotkie jak zakupki wyjazd bo mam quinny speedy sx i on jest duuuzy po zlozeniu spacerowki co innego jak spacerowka nie jest zamontowana i wpinam sam fotelik wtedy jest super ale ze spacerowka to juz inna bajka!
Beakta a ja mam pytanko do Ciebie jakich gabarytow jest ten wozek co Ty ostatnio nabylas?? i czy moglabys mi podac nazwe?? i moze fotke jego po zlozeniu wkleic jesli to nie problem??;-)

hej dziewczyny!nie wiem czy zauwazyliscie(oprocz Pawimi oczywiscie) ze mnie nie bylo pare dni!!Fatalnie sie czulam itp...dzis wyladowalam u gina niby wszystko ok ale nadal nie najlpeije sie czuje:-(jutro znowu mam isc na ktg...i mam jeszcze 2tyg wytrzymac a potem moge rodzic!!

a to moj podrasowany buzzik o siedzisko XL w kolorze apple :)

Picasa Web Albums - pawimi455 - Buzz
super sie prezentuje ten kolorek:-)a myslisz ze capri pasowalby z tym co ty mialas to siedzisko zwykle sulphast czy jakos tak??bo wlasnie takie moze xl kupie albo te granatowe??
A to moje dziecie :) ma ok 6cm
sliczny maluszek:-)a w pierwszej ciazy jak ci gin przewidzial plec w 12tc to sie sprawdzilo??mi w 14tc powiedziala ze prawdopodobnie chlopak!!
No a jesli chodzi o pojazdy to sie wam pochwale ze mezu kupil wczoraj autko dla mnie - taki maly prezencik urodzinowy hih W przyszlym tygodniu przywiozna mi do domciu.Mam troche stresa bo ja mam prawkood 7 lat ale nie jezdzilam.No ale zaczac trzeba.Dobrze ze to automat ihi
super prezent tez bym taki chciala dostac!ale narazie nie mam co liczyc na nowe auto:-(
Renault laguna.Granatowy.
Ale to spelnia moje wymagania, ma duzy bagaznik, sprawdzlam czy zmiesci sie wozio i nawet jane z powodzeniem sie miesci.:rofl2: i odziwo jeszcze spkojnie godnola wejdzie.
super wyglada!!
gastone - sliczna furka i ważne że automat a nie " na kiju "
ja tez mam automat i nie wobrazam sobie miec "kija" teraz hehe

Sofik sposzczalas powietrze z kol buzza jak lecialas samolotem?Bo takie cos przeczytalam w instrukcji obslugi buzza ze trzeba powietrze sposzczac!!

Hejo mamuśki

To my płacimy baaardzo mało za ubezpieczenie, az byłam w szoku jak wyliczyli składke bo tylko 390e na rok za nas dwoje, full pakiet, ale my jestesmy weterani jesli chodzi o prawko i znizki, juz starzy jestesmy i dlatego tak tanio :-D:-D:-D

Witam

Super autka macie, kurde ja tez chce M namowic na zakup nowego auta ale zobaczmy co z tego wyjdzie... cos w stylu toyoty pawimi;-)

Wogole moj wozek przezył lot :-) z czego sie bardzo ciesze!!!!
jeszcze w druga strone musi... hehhe

Ubezpieczenia hmmmmmm ja płace za dwa samochody 110 euro na miesiac - jest to ubezp. pełne czyli jak by to mowic po polsku ma OC + AC ...
Kiedys placilam wiele wiele wiecej ale juz mam 5 -letnia znizke, ale teraz z tego co wiem maja u nas wzrosnac ubezpieczenia :crazy: dodam ze jeszcze jest dopisana 2 osoba do tego ubezpieczenia wiec jest to bardzo tanio ...

ale inni czasem placa wiele wiele wiecej za ubezpieczenie

Hejo mamuśki

To my płacimy baaardzo mało za ubezpieczenie, az byłam w szoku jak wyliczyli składke bo tylko 390e na rok za nas dwoje, full pakiet, ale my jestesmy weterani jesli chodzi o prawko i znizki, juz starzy jestesmy i dlatego tak tanio :-D:-D:-D

Macie chyba male autka hih No my placimy 750 euro juz po 75 procentowych nizkach ,17 latach prawka itp.Ale silniczek samochodu 2 litry bo espasik duze autko wiec im wiekszy silnik tym wieksze ubezpieczenie.Ale maz sie ostanio wkurzyl bo pamietacie opowiadlm wam o te naciagaczce czarnej co mila stluczke.wiec ubezpieczalania mowila ze nie straci wszystkoch znizek bo to przecie tylko dmuchniecie zdezaka w zdezak na parkingu.I co???? Stracilismy wszystkie znizki i przyszlo 1400 euro ubezpieczenie.Wkurzyl sie koszmarnie i przenosi do innej ubezpieczalni.

sliczny maluszek:-)a w pierwszej ciazy jak ci gin przewidzial plec w 12tc to sie sprawdzilo??mi w 14tc powiedziala ze prawdopodobnie chlopak!!

!!

Tak sprawdziło się , teraz mi inny powiedział że nic nie widać ,a le 12go idę do swojej i może ona coś tam zobaczy:-D

My płacimy cholernie mało , bo auto jest z formy męza i za kazde jakie mieliśmy tyle samo ,, rocznie coś koło tysiąca złotych ,

reklama
Gastone to gdzie sie przenieślicie teraz?

my mamy jedno auto silniczek malutki bo 1.2 ale to w sumie auto wybrało nas, a nie my jego ;-) bo gdybym miała wybierac to w zyciu nie kupiłabym punto :-p

Sofik, a tak sie martwiłas o buzza podacza lotu

Do góry