reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

ale ja nadal jestem wielbicielką tego wózka:-):-):-) Z jednej strony żal mi sie z buzzem rozstawać bo dobrze nam słuzył no i piękny jest :tak: tylko juz mnie męczyła jazda po innych nawierzchniach niz chodniki, jak jechałam do mamy na działkę po takiej polnej drodze to mnie .... trafiał:no:
czas na zmiany postanowiłam że kupie teraz mutsy czekam tylko na pieniążki i cos upoluję.:tak:;-)

reklama
Hello kobitki.
Pawimi nie podobal mi sie bee ale ty go tak prezentujesz ze zaczynam sie przekonywac...
No a jesli chodzi o pojazdy to sie wam pochwale ze mezu kupil wczoraj autko dla mnie - taki maly prezencik urodzinowy hih W przyszlym tygodniu przywiozna mi do domciu.Mam troche stresa bo ja mam prawkood 7 lat ale nie jezdzilam.No ale zaczac trzeba.Dobrze ze to automat ihi

Witam

Smutno mi bez Was. ale w Pl bark czasu na neta .

Nawet nie mialam jak sie z Ania spotkac w warszawie tak szybko zlecialo :-(

Teraz jestesm u rodziców i mam troche wiecej czasu...

Pozdrawiam Wszytkie Mamusie;-)

reklama
czesc sofik - wlasnie pomyslalam o tobie i przewinelam na druga strone a tu poscik od ciebie! Wracaj do nas jak za nami tesknisz! szybciutko wracaj bo czekamy ;-)

gastone super!!!! GRATULACJE!!! A jakie to autko dostalas bo chyba nie piszesz a ciekawam, ale swietnie, z automamtem to zaraz nauczysz sie jezdzic. Ja sobie nie wyobrazam zycia bez samochodu, dla mnie to jak drugie lozko prawie albo para gaci haha!

Do góry