reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Renault laguna.Granatowy.Szukalam scenica albo wlasnie wiekszego autka,ale nie jest latwo u nas automat znalezc w dobrej cenie i przyzwoitym wygladzie.Zreszta mamy juz espace wiec 7 miejsc jest.Drugie autko mniejsze.No moge dodac ze mamy trzecie po ciagle nie sprzedane ale co tam hihi.:-D autko jest uzywane ale w idealnym stanie, jeden wlasciel, starszy pan,ktory zachorowal inie prowadzijuz auta.Ma przejechane nie cale 30 tys mil.Wszedzie ma isofixy,na czyzm mi bardzo zalezalo no i ogolniedobrze wyposazone we wszystkie pierdoly, ktorych nie bede wymieniac no bo po co hihi
Ale to spelnia moje wymagania, ma duzy bagaznik, sprawdzlam czy zmiesci sie wozio i nawet jane z powodzeniem sie miesci.:rofl2: i odziwo jeszcze spkojnie godnola wejdzie.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 59
  • 3.jpg
    3.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 59
  • 6.jpg
    6.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
Oliver wlasnie zaglada mi zza ramienia i mowi ze fajny samochod :-) dobrze ze bagaznik sprawdzilas bo taki maly sie na fotkach wydaje nie sadzilam ze sie porzadny wozek zmiesci hehe. Kolorek fajny :-) no dla mnie za maly ale ty tylko dwojeczke masz (haha tzn. bedziesz miec!) i polowy biura nie wozisz w samochodzie jak ja wiec dla ciebie pewnie starczy. Super i jeszcze raz gratulacje!

Super samochód, Pawimi - on jest spory tylko te zdjęcia go tak jakoś skróciły i wydaje się mniejszy niż jest w rzeczywistości. A u was nie ma renault?
My też planujemy zmienić jeden samochód, bo ja jeżdżę 5 drzwiowym, ale mój mąż 3, no i z małym to nie wygodnie, zobaczymy ile nam zostanie po wybudowaniu domu i wtedy się pomyśli nad czymś większym :-)

nie ma francuskich samochodow wogole, nie sa popularne i nigdy sie nie przyjely, mysle ze na tutejsze warunki i panujace przyzwyczajenia sa po prostu za male. Wiecie ze dopiero teraz zaczeto wprowadzac mniejsze samochodu, moze gdzies tak ostatnie poltora-dwa lata w niektorych kregach wchodzi moda na mniejsze eko- samochody, oczywiscie ze wzgl. na mniejsze zuzycie paliwa ktore znacznie podrozalo wlasnie w tym okresie czasu jak i na ich kompaktowosc co sprzyja znajdowaniu parkingu w duzych miastach. Generalnie jednak w dalszym ciagu prym wioda wielkie samochody i np. moj wcale do duzych nie jest zaliczany ;-)

tak wogole pani gastone to bardzo prosze o wiecej fotek z mieszkanka, nie mysl sobie ze zapomnialysmy, czekam na obiecana reszte!

Ja jestem miłośnikiem aut terenowych , :-D i takie mam w tej chwili . nie lubie omijac kazdej napotkanej dziury ;-) a u nas wiadomo ich pełno:no:

gastone - sliczna furka i ważne że automat a nie " na kiju "

ja ania tez lubie terenowki, nawet chcialam swoj zamienic ale niewygodny bylby przy dzieciakach, z reguly terenowe samochody pozbawione sa tego pewnego luksusu a ja jednak wygodna jestem :))

moj maz na moja prosbe bedzie kupowal na wiosne tego

http://www.toyota.com/fjcruiser/

chcial toyote (zreszta on zakochany w toyotach jest) no i w sumie chcial tego http://www.toyota.com/highlander/ ale ja juz mam podobny samochod wiec moim zdaniem bez sensu a on chcial mocny samochod do ciagniecia lodzi motorowej no i tamten co mi sie podoba jest idealny!

Ostatnia edycja:
tak wogole pani gastone to bardzo prosze o wiecej fotek z mieszkanka, nie mysl sobie ze zapomnialysmy, czekam na obiecana reszte!
ja pamietam i wiem ze ty nie zapomnisz, ale ja teraz musialam to autko kuoic i przyznam sczerze ze odpuscilismy narazie z meblowabiem gory, powolutku niestety.To trochi potrwa.Najwaniejsze ze lozka mamy hihi
Ja jestem miłośnikiem aut terenowych , :-D i takie mam w tej chwili . nie lubie omijac kazdej napotkanej dziury ;-) a u nas wiadomo ich pełno:no:

gastone - sliczna furka i ważne że automat a nie " na kiju "

Dzieki.
Pawimijakjuz mowilam my duze auto tez mamy, oczywiscie tez renault - espace.Bardzo zadowoloeni jestesmy bardzo,zrecz uwielbiamy to autko.Amerkanskie duze autka maja dosc spore silniki, zjadly by nas ubezpieczenia tutaj.To wogole koszmar jakis te ubepieczenia.

hahaha....mowilas cos o ubezpieczeniach moja droga???????? bo ja z tego zycje ze tacy jak ty ( i ja zreszta tez) musimy kupowac ubezpieczenia....wiec niech zyja nam UBEZPIECZENIA!!!

Czy ktos wie co sie Gieoska dzieje? Od wczoraj nie pojawila sie na forum a to nie typowe dla niej...hmmm....pisalam tez do niej priva i zero oddzewu. Martwie sie co u niej.

reklama
dziewczyny fajne samochody wszystkie, gastone super ta laguna i widzę, że "młoda" 2003 rok, a jakie są ubezpieczenia w Irl wiem, bo moja siora ma tam auto i płaca tyle, że szok:szok::szok::szok:
ja za to wole mniejsze autka typu np. golf V no i preferuje niemieckie.:tak:

Do góry