reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

U nas dzisiaj śliczna pogoda - uwielbiam taką jesień, słoneczko, zero wiatru i liście na chodnikach :tak:
Chciałam się wam pochwalić, że mój Tymek od czwartku sam siedzi, no i przerzuciliśmy się na spacerówkę i dzisiaj zrobiłam kilka fotek

Tak się prezentuje mój Tymcio i Speedi :-)

Załączniki

• P1060867.jpg
    P1060867.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 39
  • P1060869.jpg
    P1060869.jpg
    65,1 KB · Wyświetleń: 38
  • P1060875.jpg
    P1060875.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 37
  • P1060860.jpg
    P1060860.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 38
  • P1060871.jpg
    P1060871.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 38
  • P1060861.jpg
    P1060861.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Aniam tak punto to nadaje sie do jazdy po marchewkę, bo z innymi rzeczami to już gorzej :-)

Pawimi wiesz ja chyba kupie Emci tą Arie, z wyglądu rzeczywiście nie za piękny, oczywiście jak juz będzie za duza do Joolza, na razie jeszcze w gondoli jeździ, ostatnio przymierzyłam ja do spacerówki, prezentuje sie super, ale jeszcze za mała jest

A, jeszcze zapomniałam zapytać was co się teraz daje/dostaje na chrzciny, bo my mamy za 2 tyg i wszyscy pytają co chcemy, a my nie mamy pojęcia. Podpowiedzcie coś proszę :eek: co wasze maluchy dostały?

Rewelacyjne autko... sami jeździmy laguna ale combi. Idealne... do czasu kiedy sie nie zepsuło, teraz masakra. U mechanika jest już 4 tydzien, niewiadomo co mu jest. Lepiej żeby Wam się nie psuło, to tak pod każdym wzgl jest super.

Kazde auto sie moze popsuc :cool2:
A co kombiaka bardzo mi sie podoba,ogladalam taki wypas ze szok, ale za duzo tam bylo niedociagniec.Szwagier jezdzil laguna najpierw taka jak ja mam tylko oczywisie straszy model bo to bylo z 12 lat temu i potem kombiakiem.Nic sie dzialo.Niektorzy nie lubia renault ale my lubimy jak widac nawet bardzo hihi My jezdzilismy jakies 6 lat scenikiem i tez autko idealne, teraz jezdzimy espacem i jest git.Do tego doszla lagunka. Jakjuz mowilam kade auto sie moze popsuc.Moze jakies problemy z elektronika? Komputerem?

Ostatnia edycja:
Kurne dziewczyny niewiem o co chodzi. Nico nie che siedzic w wozku.:-( tzn mam wrazenie ze nie mu nie wygodnie hmm?....i obawiam sie wlasnie o to chodzi bo zaczelo sie to od momentu jak kupilam wlasnie ten drugi wozeczek i jestem na zakupach. Walsnie teraz tez wrocilam bo chcialam szybko po jakies bulki skoczyc to sie wierci i napina i wogole. A ostatnio jak spacrowalam Mura to nic takiego sie nie dzialo....:-(musze jeszcze to sprawdzic bo przyjdzie mi go sprzedac co troche byloby mi szkoda w dodatku znowu szukac innego wozka:-(

Pawimi wiesz ja chyba kupie Emci tą Arie, z wyglądu rzeczywiście nie za piękny, oczywiście jak juz będzie za duza do Joolza, na razie jeszcze w gondoli jeździ, ostatnio przymierzyłam ja do spacerówki, prezentuje sie super, ale jeszcze za mała jest
naprawde polecam! Uwazam ze to wozek idelany dla rocznego dziecka.

U nas dzisiaj śliczna pogoda - uwielbiam taką jesień, słoneczko, zero wiatru i liście na chodnikach :tak:
Chciałam się wam pochwalić, że mój Tymek od czwartku sam siedzi, no i przerzuciliśmy się na spacerówkę i dzisiaj zrobiłam kilka fotek

Tak się prezentuje mój Tymcio i Speedi :-)
Fotki super! Gratulujemy awansu do spacerowki haha, no i widze ze Tymek ma pojazd zarejestrowany :-)

Rewelacyjne autko... sami jeździmy laguna ale combi. Idealne... do czasu kiedy sie nie zepsuło, teraz masakra. U mechanika jest już 4 tydzien, niewiadomo co mu jest. Lepiej żeby Wam się nie psuło, to tak pod każdym wzgl jest super.
mamy zwyczaj sie przedstawic zanim walniemy posta tak ni stad ni zowad. Nasz watek jest watkiem prawie rodzinnym:-D, wszystkie doskonale sie znamy od dluzszego czasu a wszelakie panie chcace dolaczyc raczej powiedza kilka slow o sobie zanim sie wtraca. Zapraszamy jak najbardziej wszystkie chetne mamusie zeby dolaczyly do naszej plotkarskiej rodzinki.

beakta no coz, nie wiem co ci poradzic, moj mlody lubi jezdzic wozkiem na moje szczescie haha:rofl2:

reklama
Do góry