reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Alez nie ma za co, ja tez chcialam je kupic tylko e ja zawsze staram sie uwaznie czytac opisy, no i cena byla jakas niska.
Gie-oska mam pytanko o emotikonki.Ja juz je sobie zainstalowalam, powiedz mi tylko przy wstawianiu jak zkopiuje kod danego emotikona gdzie go wstawic , na koncu zdania? Bo tak zrobilam i nie wyszlo...:baffled:

Ja kiedyś też to zamontowałam i nie potrafiłam wstawiac wogóle
ja to chyba jakaś ciemna jestem :)

pawimi - zazdroszcze tych targów :tak:
A ja dzis fartem kupiłam spiworek z kolezanka do maclarena , była przecenka i za 137zł go nabyłam a na allegro są zwykle w granicach 300zł .:tak: Bardzo więc jestem zadowolona że tak po taniosci się udało

Ja kiedyś też to zamontowałam i nie potrafiłam wstawiac wogóle
ja to chyba jakaś ciemna jestem :)

pawimi - zazdroszcze tych targów :tak:
A ja dzis fartem kupiłam spiworek z kolezanka do maclarena , była przecenka i za 137zł go nabyłam a na allegro są zwykle w granicach 300zł .:tak: Bardzo więc jestem zadowolona że tak po taniosci się udało
ja tez jestem ciemna jesli chodzi o te obrazki nie wiem jak to dziala ale mi tylko w explorerze chodza:-)

Hej.Witam ponownie i pochwale sie moim nabytkiem, ktory trafil mi sie calkiem przypadkowo i to w dodatku podczas mojego pobytu w Pl. :tak:Na "naszym" forum na watku 'mamy zIrlandii ' w dziale sprzedam dojrzalam ogloszenie o sprzedazy wozka ktory kiedys tez bralam pod uwage. Wprawdzie dziewczyna mieszkala dosc daleko i gdybym miala po niego jechac to by mi sie nie oplacalo, no ale traf chcial ze moje miasto jest po drodze na lotnisko na ktore jechali wiec wozeczek mi podzrucili.;-)....a wiec kupilam taki oto wozeczek spacerowy za cale 50e !:-) http://www.allegro.pl/item739877374_vibe_nowoczesna_spacerowka_z_barierka_i_folia.html normalnie jak za darmo. Wozek wprawdzie uzywany ala naprawde w idelanym stanie. Tym bardziej ze to ma by jako drugi wozek typowo przewozowo -zakupowy. Spacerowym nadal pozostaje moja Mura ;-)

No Beata normalnie zloty interes.Super!
No wlasnie gie-oska my nie wiemy poprostu tylko jak je wstawic.A moze chodzi o cos czego nie mamy w swoich kompach, czegos zainstalowanego czy cus..ja sie tam nie znam..

no dobra ale jak sie je wstawia bo tego nie umiałam zrobić :(
ja jak napisze posta naciskam minke ktora chce uzyc i ona sama mi sie ukazuje w poscie nie wiem jak inaczej to wytlumaczyc??poza tym oberwalam wczoraj od m ze znowu cos zainstalowalam bez jego wiedzy(te minki wlasnie)i ze one cos tam cos tam..ze zniknely google przez ten program a inny sie jakis zainstalowal,ze takie programy maja wirusy itp:-(
Hej.Witam ponownie i pochwale sie moim nabytkiem, ktory trafil mi sie calkiem przypadkowo i to w dodatku podczas mojego pobytu w Pl. :tak:Na "naszym" forum na watku 'mamy zIrlandii ' w dziale sprzedam dojrzalam ogloszenie o sprzedazy wozka ktory kiedys tez bralam pod uwage. Wprawdzie dziewczyna mieszkala dosc daleko i gdybym miala po niego jechac to by mi sie nie oplacalo, no ale traf chcial ze moje miasto jest po drodze na lotnisko na ktore jechali wiec wozeczek mi podzrucili.;-)....a wiec kupilam taki oto wozeczek spacerowy za cale 50e !:-) VIBE - NOWOCZESNA SPACERÓWKA Z BARIERKĄ I FOLIĄ (739877374) - Aukcje internetowe Allegro normalnie jak za darmo. Wozek wprawdzie uzywany ala naprawde w idelanym stanie. Tym bardziej ze to ma by jako drugi wozek typowo przewozowo -zakupowy. Spacerowym nadal pozostaje moja Mura ;-)
podoba mi sie ten wozio..ja w przyszlosci tez napewno zakupie jakas mala spacerowke(chodz tez buzz bedzie nr 1)i cos wlasnie w tym stylu co Ty upolowalas:-)tylko moze 3kolowe:-)o czyms takim myslalam http://www.allegro.pl/item737959657_magic_3_granat_wozek_espiro_gwarancja_sklep.html slyszalyscie cos o tych wozkach??ja widzialam je w sklepie i bardzo mi sie podobaly:-)a moze to nie byly te wozki a jakies podobne??

dziewczyny mialyscie do czynienia z laktatorem recznym aventu??albo slyszalyscie cos na jego temat??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry